başıma gelenlere bakın arkadaşlar.....
Reklamlar
-
bu gün davam görüldü arkadaşlar.iadei muhakemem yani hakkımda verilen infaz kararlarının iptaline,gerçek suçlunun savcılıkca aranmasına vs vs..
bu arada ben söz aldım dedimki beni balıkesir emniyeti falanca tarihte gözaltına aldı.istanbulda ailem son çare olarak 220 ytl para cezasını ödeyince serbest bırakıldım.bu paranın tarafıma iadesini istiyorum.buyrun buda makbuzu dedim.
hakim tamam dedi makbuzu aldı biz bir bakalımdedi bu para gerçekten yatmışmı
bir kaç gun sonra ofisime gel bakalım dedi.bakalım ne olacak paramı alamadım bugun geri..
Reklamlar
-
Hakkını ara bence. Senin sabaha kadar özgürlüğünü almaya, Devletin işleyişini bozmaya, aileni ve yakınlarının psikolojisini bozmaya kimin hakkı var. Hakkını aramalısın. Herkes oh be kurtardık gerisi bos derse ve yasananları sıyırdık ya ona bak mantıgıyla sineye cekerse her an hersey gelebilir insanımızın başına. Şu an hapishane de bile olabilirdin. Hangimizin de olmama garantisi var?
-
İşin ilginç yanı polisimiz hala eski zamanlardan kalma alişkanlıkla sanıklari hala cuma gününden topluyo, böylece cumt-pzr içeride tutup, kendilerince mağdur ediyorlar.
Sen mahkeme kaleminde karar yazan katibin kurbanı olmuşssun. Büyük ihtimalle gerçek fail hüküm giymiş ancak, kararı yazarken de infaza gönderilirken de dosyada gördükleri ilk nüfus bilgilerini (yani seninkini) yazıp göndermişler.
Eee nede olsa savcıların sanık ifadesindeki "sonra yukarı çıkıp kapıyı çaldım" cümlesi içinde "çaldım" kelimesinin altını çizip, itiraf kabul edip, hırsızlıkla ilgisi olmadığı halde kişi hakkında iddianame düzenleyip, tutuklu yargılanmasını talep ettiği ve hakimlerinde sanığı sanık avukatı durum izah edene kadar tutuklu yargıladığı bi ülkede yaşıyoruz.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde Türkiye aleyhine verilecek tazminat cezaları için her sene düzenli olarak bütçe ayrıldığını biliyormuydun. Hem vatandaşını mağdur ediyor hemde cezasını gene vatandaştan aldığı vergilerle vatandaşa ödetiyor ama memurunu doğrudürüst çalıştıramıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler