Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

acil biraz moral!!!

REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    arkadaşlar bi moral bi yardım lütfen ya.son çarem burda bi başlık açmak ve moral dilenmek oldu abi manyak can sıkıntım varya.19 aylık sevgilimden darbe,onun yakın çev5resinden darbe,maddi olarak da göçtüm,elim ayağım bağlı eleman ortalarda yok,borç batağındayım.ve dünyanın bana yaptığı bu kadar adilikten sıkıldım.yanınmda destek olabilcek bana az da olsa moral verebilcek kimse yok.arkamdan ağlıycak kimse olduğunu da sanmıyorum. bunalıma girdim galiba.çünkü ben 2aydır sevgilimin ablasının düğünü için dur duraksız koşuşturuyorum.ve ben bana yapılan bu lanetçe şeyleri hakettiğüimi sanmıyorum.dükkanda şu an bu satırları yazarken bile müşterilerimin acıyarak bakmalarına aldırmadan ağlıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    ben anlıtmıyacağım boşver zaten 2 senedir piskolojim çok bozuk
    ERASER WİLL COME BACK

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    crazy_devil, sabredeceğiz arkadasım..unutmayalım her şeyde bir hayır vardır sabır..İmam Gazali(R.A)derki: bir insanın parmagı kesilir .o kişi bunu başına gelen bir büyük musibet sayar .ama bilmezki eğer o parmak gitmeseydi dursaydı kolda gidecekti vucutta. onun için sakinleşip olayları zamana bırakalım.
    düşün bir geriye dön kim bilir neler gelmiştir daha önce başına vede dahada gelecek zamanla yaşadığımız muddetce ne oldu?? çoğunu unuttuk bile değilmi? tabıkı unutacağız unutturuluyor cunki.eğer her olay kafamızda kalsaydı inan şu an hepımız çıldırmıştık..bu dünyada dertsiz bir insan göster bana sana ne istersen vereceğim..vede her zaman beterın beterı vardır. bir etrafına bak iyice bak ama ne dertli insanlar var değilmi senın derdın dertmı yaaa deyip birde benım gibi olsan ne yapardın dıyen bir sürü insan cıkar karşına onun için sabredelım.her musibette illaki bir hayır arayalım.zamanla haklı olduğumu göreceksın ..sabret..!!dert edip kendını yeme her şey illaki öyle yada böyle bir çözüme kavuşur..
    haa unutmadan .Allah kuluna kaldıramayacağı dert vermezmiş..!!
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Abi aşk acısının çaresi yoktur. Ya ilmeği boynuna geçirip asacaksın kendini ya da herşeye herkeze en çokta HAYATA inat güleceksin. Kimse halini o an ne çektiğini anlamaz herkez boş boş konuşur sadece "üzülme kardeş, bizde neler gördük zamanında, geçer zamanla, değmezzz" gibisinden ama sen bilirsin sadece ne çektiğini ve o an acı çekmemek için kalbini çıkarıp parçalamak istersin ama olmaz. Kadere inat, hayata inat, sana o tekmeyi koyana inat GÜLECEKSİN kardeşim ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    haksız değilsin shadow-vt kardeş.ama inan nasıl bir ruh halim var kimse bilemez!delirmek üzereyim ya

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    her çıkışın bir inişi her inişinde bir çıkışı vardır unutma hayat bu daha çok engel var yolumuzda
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    Honda Shadow
    MeTaL, olay sadece aşk acısı olay değil....oku birhada. olayın aslı bir sırdaşının olmaması derdını anlatacak onu anlayacak birinin yokluğu en azından

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Shadow-vt abi okudum zaten ama olayın özüne inersen ve sende daha dikkatli okursan ne olduğunu daha açık görürsün ...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...

Re: acil biraz moral!!!

Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    19 aylık sevgilimden darbe,onun yakın çev5resinden darbe
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    çünkü ben 2aydır sevgilimin ablasının düğünü için dur duraksız koşuşturuyorum.ve ben bana yapılan bu lanetçe şeyleri hakettiğüimi sanmıyorum.dükkanda şu an bu satırları yazarken bile müşterilerimin acıyarak bakmalarına aldırmadan ağlıyorum.
    Bak abi olayın özü bu işte ve tabii senin söylediğininde payı var dertleşecek bir dost eksikliğide çekiyor arkadaşımız ...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    haklısın metal kardeşim.ama benim hayatımda yediğim ve en güvendiğim insanlarca gerçekleştirilen bi darbe oldu. abi düşünsene;sevgilin,15 ay önce kendi aranızda söz yüzüğü taktığınız bi kız size kalkıp "ağzında sigara varken alkışlama,özürlüler gibi oluyosun" yada "2 bira içince salakça şeyler yapıosun"...vs.vs. derse size koymazmı?yada 1-1,5 aydır şehir dışında olup hiç görüşmediğiniz halde,gelince böyle davranırmısınız? ya bari sitede bi bayan varsa desin ki biz bayanlar şu şu sebepten böyle yaparız.....allahım güç ver.

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Denizlide olsam gelirdim kardeş yanına, bende zamanında yaşadım benzer şeyleri, bazen yollar, bazense insanlar engel işte ...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Kardeş herşeyin ilacı zamandır. Şimdi belki çok zordasın için acıyor ama zamanla göreceksin ki herşey unutuluyor. Hatıralar kalır mı evet kalıyor ama acısı geçip gidiyor. Sonradan daha objektif düşünüyorsun ve o uğruna can vereceğin kişiyi artık onun seni sildiği gibi siliyorsun. Çivi çiviyi söker derler ya, sökmesede derin yaraları kapadığı bir gerçek ...

Motosikleti
    Honda Shadow
    MeTaL, bak şuna yaaaaa sanki biz yaşamadık ben sizin abiniz yaştayım (40 olduk artık) tabıkı bizde çektik .şimdi biz ne kadar "takma" dert etme" üzülme desekte " üzülecek normaldir bu. ama zaman her şeyin ilacıdır .unutulmasada en azından hafifleyecek . dertler.hem sende takma o kadar bakalımcrazy_devil, kızda belkı sıkıntılıdır sana o lafları derken .dur hele biraz sabret .yüz yüze konuşursunuz neyse dertlerınız konuşarak halledılır.zaten evdede kımsem yok şu anda benıde bunalıma sokmayın atlar gelırım valla denızlıye

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Shadow-vt abi sen 50-60-70 de olsan 18 lik delikanlılara taş çıkartırsın ...

Motosikleti
    Honda Shadow
    MeTaL, sağolasın kardeşim benım gel senı bi öpeyim

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Cıx öptürmem hehehee ...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    abi sizin birinizin yaptığı kadar sevgilim destek olsaydı belki de ben şimdi ölme kararı almamış olurdum.benim bi tek can kardeşim var o da şu an istanbul yolunda.ve o da dün yanımdaydı.ama kimsenin moralini bozmamak için içime attım herşeyi ve palyaçolar gibi içim kan ağlarken bile yüzüm gülsün diye gayret ettim.beni 1-1,5 aydır görmeyen sevgilim;düğünün ilk dansını beenim en yakın dostumla yaptı.nymiş efendim tanıyan çok olduğu için yanlış anlarlarmış...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    crazy_devil, ölmek filan yanlış kelimeler. Güçlü olacaksın arkadaşım nedir ya ölmek, basite kaçma zor olan yaşamaktır arkandan güldürürsün insanlara, iki gün timsah göz yaşları döker 3 gün sonra unuturlar. Geride sadece gözü yaşlı anan, baban kalır. Senin tek bir can borcun var o da Allaha ve sen onu bir kul için alırsan ne olacağını tahmin et. Bu dünyanın birde öbür tarafı var. Yazık değil mi seni bu aşa getiren anana, babana evlat acısı vereceksin bir kız için. Kendini topla ve git ilini yüzünü bir yıka sonra çık dışarı etrafına bak. İnsanlara bak ve bir daha düşün ...

Dağılın uleynnn ! Nolmuş bakim burda heee kim üzmüş bu kardeşimi bu kadar ??

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    abi keşke kız meselesi olsa ya.ama o benim canım kanım herşeyimdi. yani sadece sevgilimle sorun olsa atlatırım.ama herşey o kadar üstüste geldi ki... hepiniz saolun arkadaşlar.lanet olsun ya böle hayata.lanet olsun.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler