Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

acil biraz moral!!!

REKLAM ALANI
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Metin ol kardeş herşeyin ilacı zaman ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Metal bilir beni aşk acım yok ama iş olarak diyosan bazen öyle çıkmaza giriyorumki sanki 4 duvar arasındayım ve çıkış kapısı yok
    her zaman daha kötüsünü düşün haline şükür et bunları bulamıyanlarda var
    ERASER WİLL COME BACK

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    powerbyaydin;doğru sölüosun kardeşim.ben şu an 4duvar arasındayım ama artık dayanacak takatim,halim,ruhum kalmadı...bi insanın ruhu öldükten sonra kendisi yaşarmı? bilirim yıllar önce lise de yaşadığım sıkıntılar gibi (o zamanlar ergenlikti),ama onlradan çok daha ciddi.ümitlerim kırıldı,inanırmısınız motor alma heyecanım bile mahvoldu.herşeyden soyutlamak istiyorum kendimi.motorumu bile almadan sevgilimle sizlerin arasına katılıp gezdiğimiz yerler düşlemiştim onun için de kendim için de birer kask almıştım. sizce ben bu kadar bunalmakla haksızmıyım?

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    crazy_devil, kardeş sen al motorunu atla gel Antalyaya 1 haftada o vefasız için aldığın kaskı başkasına taktıralım. Sıkma o güzel canını, düşün acaba o senin kadar sıkıyor mu şu an kendini, seni gerçekten sevse aramazmıydı. Değer mi şimdi üzüldüğüne, alırsın bir güzel motorunu tek sevgilin rüzgar olur, yollar olur gerisi boş zaten, takarsın motorunun arkasınada yedek olan kaskını elbet değerini bilecek birisi bir gün takar o kaskı ...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    evet,şu an fethiye yolunda.1-1,5 aylık eğlence az gelmiş biraz daha eğlenecekmiş galiba küçük hanım.ve acaba yolda bile ne kadar neşelidir.hıı vedalaşamadık bile biliomusunuz sabah erkenden pamukkeledeymiş.bende dün gece aldığım alkolün etkisiyle 10 gibi uyandım.onun bugün gitmesini bile ummuyordum.ya varya kardeşlşer.az da olsa hafiflemiş hissediom kendimi.saolun desteğiniz için.

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    önceki senelerde 50cc votkayı içip hatda kesmeyince bitine kadar kafama dikip sonrasında 3-4 gün ruh gibi gezip ve nerdeyse komaya girmek üzereyken şuan yaşıyorum daha ve yiyecek bir lokma ekmeğim var bazı engellere karşı ayaktayım ve sevinlerim var sevdiklerim var ve düşünüyorumda ne kadar salakmışım
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    neden saçların beyazlamış arkadaş
    sana da benim gibi çektirenmi var
    görüyorum ki hergün meyhanedesin
    yaşamaya küstürüp içtiren mi var?
    bir zamanlar bende deli gibi sevdim;
    o bana dert ben ona mutluluk verdim,
    yıllardır sopruyorum bu soruyu kendime
    allahım bu dünyaya ben niye geldim???
    katlanmayı bilmeyen aşkı seçemez;
    aşka mahkum edilen garip(!)gülemez...
    sende yanmışsın benim gibi arkadaş,
    dünyanın kahrı bitmez böyle arkadaş...
    bir zamanlar bende deli gibi sevdim
    o bana dert ben ona mutluluk verdim...
    yıllardır soruyorum bu soruyu kendime
    bilmem ki bu dünyaya ben niye geldim...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Bende bundan seneler önce sevdiğime şiirler yazardım. Acemice ve çocukca. Ondan ayrıldıktan sonra bir şiir daha yazdım ve onu kalbime gömdüm ...

Meleğim diye taptığım ,
    Allaha inandığım gibi inandığım
    İçinde bir dünya yarattığım
    "YARİM" yolun açık olsun.

Yıldızlara baktığım,
    Senden güzelini bulamadığım,
    Canımı , canına kattığım,

Bir sözüne , yemin gibi inandığım,
    Bensiz yaşayamayacağını sandığım,
    Adını "aşk" , sevgini "yürek" diye göklere yazdığım
    Nur içinde yat!!!

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    metal baba be sen antalyadasın dimi.ya sen ne baba bi adammışsın ya.yanlış anlamasın diğer arkadaşlar da öle.abi ben bu bunalımı atlatırsam bi kaçıp gelcem antalyaya sırf senin ellerindn bi öpiim abi, allah hepinizden razı olsun ya.sanki kendi derdiniz gibi ilgilendiniz ki malum kişilik bile benim moralimin bıozuk olduğunu biliyor ve ne aradı ne mj attı...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    KArdeş ne demek halden anlarız. Benim için insan olman kafii, kardeşimizin derdi bizimde derdimizdir. Antalyadayım gel başım üstünde yerin var misafir ederiz seni, ayrıca el öpmek olmaz tokalaşır sarılırız ....

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    saol kardeşim.allah sizlerden rzaı olsun.yok,antalyada halam var zaten.ama mutlaka seni ziyaret edicem baba.ben acaip duygusal bi insanım zaten bi de siz böle beni daha duygulandırdınız ya.ağlamam biraz kesildi hiç yoktan

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    seneler geçse bile ben seni unutmadım
    mevsimler geçse bile ben seni unutmadım
    güneşi sensiz seyrederken yıldızları sensiz sayarken
    ha geldi gelecek diye beklerken
    BEN SENİ ÖMRÜMCE UNUTAMADIM
    yokluğun sardı beni ben seni unutmadım
    sensiz geçen günleri kimseye anlatamadım
    güneşi sensiz seyrederken yıldızları sensiz sayarken
    ha geldi gelecek diye beklerken
    BEN SENİ ÖMRÜMCE UNUTAMADIM

akşam akşam gene çoştum walla
    madem öyle dinle beni 3 senedir acı içindeyim kardeşim eski kız arkadaşımı daha unutmuş değilim ve gene anılarım depreşti unuturum diye başka arkadaşlıklarım oldu ama hepsinde soğudum ve ayrıldım, hep onu aradım ilişkilerimde onun sevgisini vericek birini ama olmadı her gördüğümde çıldırıyorum zaman geçse bile geri dönüş olmadı belki bir umut var ama bana en çok koyan benim acı çektiğimi anlamaması ben her gün onu düşünürken onu özlerken acaba o bir gün olsun beni düşündümü yada benim kadar acı çekti mi?
    ya varya akşam akşam uçtum gene
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    yapma baba ya harbiden ya tek dertli ben değilmişim.ama inanaın içimdeki o ıkıntı biraz olsun azaldı.iyiki varsınız belkide şu an olmayabilirdim aranızda ama napiim abi bak yinr geldi ağlamak.yediremiyıorum abi.nasıl olur ya.sevdiğim kız ilk dansı bile benim en yakın dostumla yapar ya.acaba bu bi mesajmı abi aklım o kadar karışık ki...başka birine tutulmuş olabilirmi? işte asıl o zaman ben zaten yaşayamam.

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Aydın kardeşim sen o zaman doğru insanı bulamamışsın. Ben bundan 3-4 sene önce nişanlıydım ve tapıyordum adeta hatuna, canımı verirdim bir sözüne ve ilk gerçek aşkımdı. Onun için üniverste bıraktım Türkiyeye geldim sırf " gel aşkım sensiz yapamıyorum" dediği için yaptım bunları ve bir gece "sen benim için ne yaptın ki" dedi ve çekti gitti. 6 ay abartısız her attığım adımda bir damla göz yaşı döktüm. 1,5 sene boyunca her gece ağladım. Çivi çiviyi söker dedim önüme hangi kız çıktıysa beraber oldum. Beraber olduğum her kız onun acısını azalttı ve en sonunda doğru insanı buldum. Herşeyimi, hayatımın anlamını, gerçek aşkımı, uğruna bir can değil bin can verebileceğim insanı, parmağımda yüzüğünü taşıdığım kızı, bir damla göz yaşına dünyaları yakabileceğim bebeğimi, dokunmaya kıyamadığım meleğimi, işte sonunda onu buldum ve şu anda çok mutluyum. Aramızda kilometrelerce yol olsada benim yüreğim onda onun yüreği bende. Doğru insan birgün sizinde karşınıza çıkacaktır ve o işte Allahın size lutfu ve yaşama hevesinize karşı size sunduğu en büyük hediye olacaktır. Beden toprağa girmeden, nefesten umut kesilmezmiş ...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Aaaaaaaaallllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhh hhhhhhhhhhhhhhhhh kardeşim askerden gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş izine

Ben gider kardeşimin yanına, kardeş sende üzme canını sıkma kendini su akar gediğini bulur demiş büyüklerimiz ...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250

Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    yapma baba ya harbiden ya tek dertli ben değilmişim.ama inanaın içimdeki o ıkıntı biraz olsun azaldı.iyiki varsınız belkide şu an olmayabilirdim aranızda ama napiim abi bak yinr geldi ağlamak.yediremiyıorum abi.nasıl olur ya.sevdiğim kız ilk dansı bile benim en yakın dostumla yapar ya.acaba bu bi mesajmı abi aklım o kadar karışık ki...başka birine tutulmuş olabilirmi? işte asıl o zaman ben zaten yaşayamam.
    ölüm lafını aklından çıkar bir kız için değmez zamanla anlıyacaksın bunu hiç silaha bakıp acaba beynimi patlatsam mı diye düşünme çünkü o an hayatın önünden filim şeridi gibi geçiyor ve bence bu kız sana değmez hatda senin sevgine layık değil eğer sen o kadar seviyorsan o bunu anlamıyorsa DEĞMEZ
    boşver işine sarıl aileni, sevdiklerini düşün Metalin dediği gibi bir gün bizde mutlu olucaz gerçek aşkı bulucaz güzel günleri hayal et
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    abi ne deseniz doğru.ama napiim insan gururuna yediremiyo en azından. ne hayallerimiz vardı.evlenicektik,biri kız biri erkek 2çocuğumuz olsun istioduk ve daha neler neler...nasıl olur ya.bu hayat neden insana bu kadar acımasız davranıyor? neden hep bütün sevdiklerini elinden alıyor? neler oluyor allahım?neden?niye.ben bunları hakedicek ne yapmış olabilirim ya hiç bu kadar istememiştim arkama bakmadan çekip gitmeyi;unutmayı,hiç bir şey hatırlamamayı...

matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    hiç bu kadar istememiştim arkama bakmadan çekip gitmeyi;unutmayı,hiç bir şey hatırlamamayı...
    oda olucak merak etme...biraz zamn.Bende birini sevmiştim ve bu yasımda evlenıcem bu kızla demiştim(yas 17)gittim her gun eve bırakmalar falan hiç bi zmn o kadar para harcamamıstım ama inan giden para umrumda deildi.Haftalar gecti ben ona olan sevgim artmıstı deliller gibiydi digerleri yalan bu ılkti heralde diyodum ve ne oldu bi gecede bitti...Neymiş eski askına bi sans vermişti.Ne dedim bende senin ..... .....yim.(bu arada kızda 17 yasında ama cok ufak goısteriyordu,arkadaslar yanında cocuk gıbı duruyor diodu ve kendisinden 7 yas buyuk birine (23) beni BOynuzladı,)..ve hala bana sen benim içinozelsin diodu ben yıne dayanamayıp kufurler ettim bi kız için ilk defa agladım sora ne oldu ??kendi kendime ulan salak kafa,hiç değermiydi bi kzı için bunları yapmaya en güzeli sallamamaktyı ve ona onsuzda guclu oldugumu gostermekti ben cabuk yenilmiştim,sende oylesin malesef sende benim gibi haftalar sora anlıcaksin üzülmenin yersiz oldugunu....
    [b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    crazy_devil, kardes ısallah bugun bıraz daha ıyısındır. kardes bende yakın zamanda sevgılımden ayrıldım.hemde hıc ıstemedıgım halde. hemde ne zaman bılıyonuzmu.tam ıkıncı senemızın doldugu gun.1 haftadır cok kotuyum.sıgarayı o bıraktırmıstı bana ama o gıttıkten sonra 1 haftadır gunluk 2 paket ıcıyom.onun vazgecırdıgı herseyı eskısınden fazla yapıyom ınat olsun dıye.anlıyom kardes halını.bızımde evlılık hayallerımız vardı.hatta bı kere kacmaya bıle kaktık.bursadan donduk. ev bıle tutmustuk ordan.annesı bıle sız ayrılmazsınız bende kızımı sana verırım dıyodu.ama olana bakın yaa.hayat bu kadar zor ve kotu olmak zorundamı.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler