Evet arkadaşlar motorumu dün teslim aldım Jinlun 250 cc sarı kızımı dün akşam 75 km yol yapmışım her şey çok güzel çok mutluyum darısı almak isteyipte alamayanların başına diyorum... herkeze keyifli sürüşler dilerim... saygılarımla
Evet arkadaşlar motorumu dün teslim aldım Jinlun 250 cc sarı kızımı dün akşam 75 km yol yapmışım her şey çok güzel çok mutluyum darısı almak isteyipte alamayanların başına diyorum... herkeze keyifli sürüşler dilerim... saygılarımla
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
ERASER WİLL COME BACK
KArdeş hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız mutlu günlerde kullanırsın inşallah motorunu ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
dostum hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
çok teşekkür ederim hepinize
Güle güle kullanmak nasib olsun arkadaşımm...
Demek Jinlun ailesine katıldın sende
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
hayırlı olsun ruzgarsevdalısı, kazası belasız sürüşler dilerim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
kotumuren adlı üyeden alıntı
evet sen nerde oturuyorsun ne zaman aldın motorunu
teşekkür ederim dangerdanger0 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardesim kazasız belasız sürüşler sana
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
RUZGARSEVDALISI, hayırlı ugurlu olsun arkadaşım.
ALLAH kazadan beladan korusun. güle güle kullan.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlı olsun arkadaşım.Güzel günlerde kullan.
teşekkür ederim arkadaşlar Allah sizlerede kaza bela vermesin tekerleriniz hep düz bassın
güle güle gez yollarda....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun Hocam. Aramıza hoşgeldin Başta ufak tefek sorunlar çıkarsa moralini bozma sonra herşey halloluyor. Sormak istedigin birşey olursa buradayız biliyorsun.
ama hocam neyaptın virajları nasıl alıcaz.tekerleriniz hep düz bassın
ODUNCU adlı üyeden alıntı
haklısın galiba arada yanda bassın ya teşekkür ederim seninle tanışmak isterim ODUNCU yaz bitmeden bi sakarya gezisi yapmak istiyorum orda tanışmış oluruz böylelikle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)