+1
Shadow-vt kardeşim sana tamamen katılıyorum. Yalnız laf aramızda karadulları unutmamak lazım. onlarda hem dişi daha büyük hem de çiftleştikten sonra erkeği yiyorlar.
+1
Shadow-vt kardeşim sana tamamen katılıyorum. Yalnız laf aramızda karadulları unutmamak lazım. onlarda hem dişi daha büyük hem de çiftleştikten sonra erkeği yiyorlar.
Abi adamlar taş gibi olmuş ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
yok be abi sonradan olma kadınlar orjinalinin yerini asla tutmuyor istanbulda travestileri görünce midem bulanıyor ne kadar acayip yaratıklar diyorum içimden güzelleride var ama çirkin bir bayanı en güzelleri tercih ederim
murat_by
valla ister bilgisayar mucizesi olsun ister gerçek ben halimden memnunum bu işler bize ters sonra arkadaşlar demesin bize len kesme kasa diye
shadow yaw? var mı böyle özel bi merak,burdan resim verip te nabız yoklama şimdi açık açık söyle ben trans seviyorum diye shadow süren bi arkadaşımıza hiç yakıştıramadım gerçi ama zevk tabii
ne yani sen şimdi içinde erkeklerle ilgili bir haberi burada versen millette sana ------- gibi bir arzunmu var dıyecek ?? uslubuna dikkat et kardeşim..!!! espri ile laubaliliği karıştırma..forumdada seviyeyi düşürmeyelim..sözlerinde ayrıca seni bağlar..""Lütfen..!!""ozgurozeren adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
shadow-vt sen tınlama abi. hadi açılalım arkadaşlar ben trans seviom ay yapma kız ne abi şimdi bu yok ya benim içimden gaylik geçio falan cık cık cık hiç yakışmamış ozgurozeren kardeş
Delikanlıyı bozar'a bende katılıyorum
da
tanışsak fena olmazdı hani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)