Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TAKIM ELBİSELİ OLUR MU?

REKLAM ALANI
    alyakuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS150T1
    SAYIN ARKADAŞLARIM
    AS150T1 GİBİ BİR MOTOR SCOOTER ALMAK İSTİYORUM AMA GÜNÜMÜN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU TAKIM ELBİSELİ GEÇİYOR.ARABAYI HİÇ SEVMİYORUM AMA SÜREKLİ DIŞARLARDA OLDUĞUM İÇİN DE OTOBÜSLERDEN BUNALDIM.
    ŞİMDİİİİ; BU ŞARTLARDA HEM TAKIM ELBİSE GİYİP HEM DE BÖYLE BİR MOTOR ALMAK SİZCE UYGUN OLUR MU?DURUŞU KÖTÜ OLMAZ Dİ Mİ?

- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
    - Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ******************S***********************

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Neden olmasin. As150t1 Alimli gösterisli bir motor. Tamamen sehir icinde bir is adami goruntusunde surebilirsin ama. Racing takilacam dersen bilemem
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Heyula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahu kötü olsa kaç yazar. Bence hiç düsünme al, durdugun kabahat. Kime göre kötü, neye göre kötü olacak Allah askina ? Kaskin kafanda olduktan sonra pijama ile bile binersin. Bence güzel bir scooterin üzerinde birak kötü durmayi sik bile olur, modern is adami görünümü...
    Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !

newbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250
    Bende de 150 T1 var. Ben o şekilde biniyorum. Ama ceketle pek rahat olmuyor. Ceketi bir kılıfa koyup selenin altına koyuyorum. Selenin altı oldukca geniş ikiye katlanmış bir ceket rahat sığıyor. Ama kask şart. Korumalı mont ve eldeven de tavsiyem. Ama montun altında gömlek biraz kırışıyor. Kösele ayakkabı riskli asfaltta çok kayıyor. Ben genelde altı lastık kullanıyorum.

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    http://www.honda.com.tr/images/motos...ri/main/02.jpg
    bu resime bak yakışıyormu yakışmıyormu anlarsın
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    ben abimin dugunune motrumla(yamaha xt 600 e) gittim takım elbise ile...
    bir kac kisi baktı ama onemli olan motora binmek nasıl oldugu onemli degıl

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    İstanbul gibi bir şehirde sürekli dışarıda olan biri için motosiklet en uygun araç. Takım elbiseyle binip binmeme konusuna gelince, bu tamamen senin tercihin. Takım elbise ile motora binene ilk insan olmayacağını söyleyebilirim sadece Bence avantajlarını düşününce hiç düşünme git bir AS150T1 al derim.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Valla bu konu benimde kafami cok kurcaliyor. AS 125 T ile ise takim elbiseli gelsem nasil olur diye dusunup duruyorum. Karar veremedim, arabamla geliyorum bu yuzden

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Hocam takım elbiseyle motora binersen milletin nedüşünecegini boşver de gayet güvensiz olur.
    Geçen hafta sonu aynı olay başima geldi hem motora binmem hem takım elbise giymem gerekiyordu. Valla takımları giydikten üstüne Motor montumu pantolonumu cektim ayakkabılarıda çantaya koydum. Gittigim yerde üsttekileri çıkarıp ayakkabıları değiştirdim. Gayette şık oldu.
    Dediğim gibi önemli olan milletin nedüşündüğü nasıl göründüğü mühim degil mühim olan güvenlik ve takım elbise motor için yeterince güvensiz. Mazallah bir düşsen kaçparadır o pantolon ayakkabılar yazık yani!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    ODUNCU,
    +1
    dogru kardes.sen kaskını tak montunu pantolonunu gıy.o elbısenın dısındakılerın ne dusundugunu ya da dusunucenı bosver.onemlı olan senın keyfın ve can guvenlıgın.

barisci26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kendini o elbise içinde rahat hissediyorsan no problem. Ama kaskı ihmal etme şihir içi olsa bile.
    http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
    http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
    http://twitter.com/bariskaykusuz

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı barisci26 adlı üyeden alıntı
    Kendini o elbise içinde rahat hissediyorsan no problem. Ama kaskı ihmal etme şihir içi olsa bile.
    Takım elbise daha güvenliymiş onu ima etmiş iyice okusana adam mecburen giyorum yazmış
    ERASER WİLL COME BACK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler