Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Patlamaların sebebi ne???

Katılımcı sayısı
11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • parfüm

0 0%
  • bomba

6 54.55%
  • fasülye

1 9.09%
  • gaz sıkışması

4 36.36%

Patlamaların sebebi ne?!

REKLAM ALANI
    patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar şu linkteki yazıyı üşenmeden bir okuyun lütfen http://www.jurnalturk.com/detay.gur?@=187170&c_id=110
    1.patlama Çöp kamyonuna çöp boşaltılırken olmuş 2.si ise bilinmiyor ama temizlik işçileri yaralanmış bu patlamalar 10 DAKİKA arayla oluyor bunlar bence rastlantı olması zor ve deodoranttan şüpeleniliyormuş bana çok saçma geldi isterseniz bu konu hakkında küçük ve dostça bir tartışma başlayıp varsayımlarda bulunalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DeeJay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim bildiğim Çöplerin arasında METAN gazı birikir ve patlamaya bu sebebiyet verir.. i:

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ama patlamaların 10 dakika arayla olması bence rastlantı kavramını aşıyor biraz biraz

aristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    ilginç!..Mahalle çocukları çöpçülere bir şaka yapmasın

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    tabı tabı deodorant nolucak bukadar yan sanayı urunlerın gırdıgı ulkemizde malesef sahte parfumler cok fazla ama nedense hersene agustos ayında patlıyor bu deodorantlar kımbılır belkıde o bolgede restorantlar ve turısler cok oldugundan yedıklerı kurufasulye gaz yapmıstır dıcem ama donercıler carsısında donerden baska seyde yenmezki birader bu turıstlere ozel kuru fasulye yada geleneksel pıyaz gunu falanmı wardı acaba neyse kedidir kedi misali...
    saygılar...
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

aristo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    Deodorant patlamasında o kadar insanın yaralanması zor.Çünkü 150-200 cc bir tüpün o kadar basınç yaratmasıda zor.Ben yaralanmalar konusunda inandırıcı bulmuyorum..Eğer bu düzeyde ise terörist bir eylemdir..Ancak bu tartışma konusunu açmanız ilginç..umarım Fikirlerim faydalı olmuştur

nokta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zat 150 mavi
    ilk okul mezünları millet vekili olabiliyor ama ehliyet alamiyormu? mesala a2

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı nokta adlı üyeden alıntı
    ilk okul mezünları millet vekili olabiliyor ama ehliyet alamiyormu? mesala a2
    bu sorunun konuyla ne ilgisi var .ne alaka.?? ayrıca ilkokul mezunundan millet vekilide olmuyor arkadasım..
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    nokta arkadaşım NOKTAlık yapma da bi dur lütfen.şimdi arkadaşlar ben de bişiyler aktarmak istedim:bir deodorant şişesinin neden olabileceği patlama mesafesi bi otobüsün o kalın (çekiçle bile zor kırılan) camlarını kıracak kadar tesir yaratamaz!!!dikkatli okursanız bir otobüsün camları kırıldı deniyor haberde.bu terör saldırısını(!) örtpas etmeye çalışan sayın yetkililerimiz kürsüye çıkıp "terörü lanetliyorum" demkten başka ne yapıyorlar???hani nerde o kadar çok eylem yapıp can alan katiller?hangisi idam ediliyor ya da hangisi müebbet yatıo?hatta bi tanesi de bizim verdiğimiz vergilerle imralımı nedir orda 5yıldızlı otel de (!!!) konaklıyor!hepinizi bu tarz olaylar karşısında duyarlı olmaya davet ediorum arkdaşlar.kısacası bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor deodorantmış,metanmış,osurukmuş...bahane.anlayan anladı zati.saygılar.

Heyula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahu sicak yerdir, gaz sikismasi olmustur. Olabilir, hemen terör oldu, aman yandik! Kaçin saklanin ! Eyvah ola ! demeyelim.
    Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Terör olmasa bile Akdenizdeki komşularımızın Antalya vey Akdeniz kıyılarımızda bulunan tatil beldelerindeki turizm patlamasını baltalamak için yaptığı düşünülebilir. Çünkü Antalyada yazın kız kaçıran yakıp sallasan bir turist otobüsünün içine 1 ay sonra memleketlerine dönünce "Antalyaya güdümlü füze attılar ve zor kurtulduk" filan gibisinden haberler duyabiliyoruz ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

ossuruktan_teyyare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    Bence patlayan TURİZM in kendisidir.

Dün akşam yabancı basını izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama ses etkisi yapan bu patlamayı parça tesirli bombalarla yapılan bir terör olayı olarak gösterdiler. Düşünün bunun kime faydası var. Tabiki Akdenize kıyısı olan tatil ülkelerine. Bunu yaptıranlarda bu ülkelerden biri yada birkaçı. Terör örgütü ses bombasıyla uğraşmaz Ancak çıkarı olan ülkeler bunu yapar. Bunlar benim düşüncelerim.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    bence bulundukları yerde yanardağ olabıir..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler