Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bir Daha Arora Motor Mu Asla

REKLAM ALANI

Motosikleti
    şimdi yok
    bir Daha Arora Motor Un Adini Bile Duymak Istemiyorum Motoru Alana Kadar Politikacilar Gibi Her Yalani Söylüyorlar Ondan Sonrada Iş Başa Geldiği Zaman Ortada Kimseler Yok.
    Bu Nasil Bir Ciddiyetsizliktir Ya Ben Bu Motora Para Verdim Kardeşim Paramla Rezil Oluyorum Ya Motorumun ön Amortisörleri Arizalandi Servise Götürdüm Yapamadilar Garantiye Haber Verdik Kesinlikle Parça Sorunumuz Yok Diyenler şimdi Tutmuş Elimizde Yok Ay Sonunda Yollayacağiz Diyorlar Karbüratörüm Arizalandi Garantiye Bildirdik Fax çektik Ama Buna Ragmen Bana Gelmesi Gereken Parçayi Hatay'a Yolluyorlar Ben Maduriyetimi Fax I çektiğimde Bildirdim Garanti Merkezi Adana Ya Tamam Dediler Ama Motorum Neredeyse Bir Haftadir Serviste Yatiyor Ve Ben Magdur Durumdayim Arkadaşlar Sizlere Tavsiyem Motor Alacaksaniz Birdaha Düşünün Ve çok Iyi Araştirin Demek Olur
    Egemen06 ve Pisman bunu beğendiler.
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Arora KS150GY-3A
    almakla hatamı ettik dersin. daha yeni aldım parça sorunum olmadı ama servis şimdili iyi..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    istanbulda arora bayi leri kapatmaya başladı.satıcı firmanın sahibi bizzat srvis sıkıntısı olduğunu belirtti ve ben müşteriye karşı zor durumda kalıyorum dedi.

karalama değildir isteyene telefon ve adres verebilirim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu lafları bi arkadaşımdan da duymuşştum ben ! arora !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    üzülüyorum ya...sonra "benim çin motorum 12.000 yaptı duyurulur" diye topik açıyorlar çıldırıyorum...lanet olsun hepsine...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

MavimantalitE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA X-CİTY
    Abiii köpek yiyen adamlardan ne beklersin ki zaten

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    1= ilk defa arora diye motor duyuyorum,
    2=korkmayin 1 sene sonra tum cin mali kullanicilar bu tur konular acar
    3=3 aklima gelmedi
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    şimdi yok

ben

Alıntı bkadri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almakla hatamı ettik dersin. daha yeni aldım parça sorunum olmadı ama servis şimdili iyi..
    hata derim bu motoru gerçi babam almış benden habersiz ben ilk halinden bu yana modifiye olarak bişeyler yaptım ne buradakı servis nede babamın motoru aldığı adanada kı firma inan bana geri verme imkanın varsa hemen ver az daha para kat yamaha al derim dost tavsiyesi

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda arora bayi leri kapatmaya başladı.satıcı firmanın sahibi bizzat srvis sıkıntısı olduğunu belirtti ve ben müşteriye karşı zor durumda kalıyorum dedi.

karalama değildir isteyene telefon ve adres verebilirim
    sana katılıyorum burda da öyle biyere servis vermişler kı adama motoru 10000 bakımına götürdüm ve dedim kı motorumun 10000 km bakımı var usta dedim adam bana ne yapacaz motora dedi ben şok!!! sonra dalga geçiyo sandım hakketen adam bilmiyomuş ya motorumun ansını sevdiler adamlar ya bakımını yapmak için periyot cetveline bakan bi servisten ne beklersin ve asıl kınanması gereken arora nasıl incelemeden kendine servisim diyenlere servis veriyor inanılıcak gibi değilbaba senlede bi fuarda görüştük bidaha görüşemedik selam olsun sana

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu lafları bi arkadaşımdan da duymuşştum ben ! arora !
    sanırım bu gidişle daha çok duyacagız

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzülüyorum ya...sonra "benim çin motorum 12.000 yaptı duyurulur" diye topik açıyorlar çıldırıyorum...lanet olsun hepsine...
    sana katılıyorum abi kesinlikle
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Öncelikle herkese selam,ben adanadan katılıyorum foruma,
    Ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum motoru,parça değişim yada başka şekilde bir arızası olmadı.Neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim.
    Ben yamaha ybr 125 te kullandım,honda 125 repsolde,aralarında çok bir fark göremedim.Tabiki fark var,titreşim ve servis ağı gibi farkları var.Yanlız bu motorlarından diğerlerinden farkı var,parçaları ucuz.
    Birde şöyle bir olay var,çin malı diye hor kullanlıyor motorlar,o kullandığın motor 4-5 milyar olsun bakim öyle kullanabilirmisin,öyle kullanırsanda aynı şekilde şikayetlerin olacaktır. Bu arada titreşiminede çağre buldum. Ön dişli 15 ti 17 yaptım.Motor daha rahat gitmeye başladı,ve bütün vidalarına ,somunlarına hortum kesip taktım ses ve titreşim azaldı.Bu arada arkadaşlar sizlere tavsiyem motora çok fazla ara gazı verip yüklenmeyin yani boşta iken depriyaja bastığınız zaman ara gazı vermemenizi tavsiye ederim çünkü; krank döndüğü zaman çok fazla titreşim yapıyorr.Birde püskürtme cihazı var onuda tavsiye ederim,ilk çalıştırmada ve yakıt tasarrufunda işe yarıyor akünün ömrünüde uzun tutuyor.saygılar....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    as 150 t 'idi as 220 t oldu ahmet abim sağolsun :D:)
    parçaları ucuz zaten ne bekliyodunki yani yamaha diye almadık bu motorları yada suzuki diye asya diye aldın arora diye aldın yani sonuçta yanlış ama bu motorları almadan önce bazı parçaları istemediğimi söyledim ben hava filtresi hortumu karbüratör emme manifoldu buzileri vs.. isteemedim sıfır motor 1000 ytl ye geldi hiç bişi istemedim diyebilirim parça fiyatlarını tek tek düştük zaten parçalar servise geliyo servis deposunda toplayım öle satışa çıkarıyo motorun üstüne bi 2.500 daha yarcadım 3 buçuk milyara mis gibi motor oldu performans a ağırlık veridğim için bu kadar pahalı tuttu yanlış anlaşılmasın sakın şu ana kadar hiç bir parçam bozulmadı ama bi kere filtre borusu tıkandığı için patladı onada işte 40 ytl verdim int. aldım içine çelik tel takviyeli araç tekerlerinde kullanılan sistemden yapılmış bi hortum aldım mis gibi motor 12 bin km de ve 2 yaşında ve bir parçası değişti düşünün bence alcak olanlar böle yapsın amasya şubesinden aldım asya motorun yapıyolar

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    tanrinin_kirbaci57: aleyküm selam allah yardımcın olsun ben çok şükür sattım ve ybr'mden memnunum
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1= ilk defa arora diye motor duyuyorum,
    2=korkmayin 1 sene sonra tum cin mali kullanicilar bu tur konular acar
    3=3 aklima gelmedi
    Arkadaşım o senin dediğin bir sene çoktan doldu, çok şükür pişmanlık konusu açacak bir durum yok.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı josef_1531 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle herkese selam,ben adanadan katılıyorum foruma,
    Ben yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum motoru,parça değişim yada başka şekilde bir arızası olmadı.Neden bu kadar abartılıyor anlamış değilim.
    Ben yamaha ybr 125 te kullandım,honda 125 repsolde,aralarında çok bir fark göremedim.Tabiki fark var,titreşim ve servis ağı gibi farkları var.Yanlız bu motorlarından diğerlerinden farkı var,parçaları ucuz.
    Birde şöyle bir olay var,çin malı diye hor kullanlıyor motorlar,o kullandığın motor 4-5 milyar olsun bakim öyle kullanabilirmisin,öyle kullanırsanda aynı şekilde şikayetlerin olacaktır. Bu arada titreşiminede çağre buldum. Ön dişli 15 ti 17 yaptım.Motor daha rahat gitmeye başladı,ve bütün vidalarına ,somunlarına hortum kesip taktım ses ve titreşim azaldı.Bu arada arkadaşlar sizlere tavsiyem motora çok fazla ara gazı verip yüklenmeyin yani boşta iken depriyaja bastığınız zaman ara gazı vermemenizi tavsiye ederim çünkü; krank döndüğü zaman çok fazla titreşim yapıyorr.Birde püskürtme cihazı var onuda tavsiye ederim,ilk çalıştırmada ve yakıt tasarrufunda işe yarıyor akünün ömrünüde uzun tutuyor.saygılar....
    arkadaşım sen benım motoru görmedin galıba sitede resimlerine bı bak istersen sonra hor kullanmışmıyım kullanmamışmıyım anlarsın artı arora sana reklam için paramı verdı ben suzukı 50cc kullandım yamaha bws 100 kullandım emın ol arora 150 liğe kök söktürecek derecede motorlar neyse polemıge gereek yok yorumun için saol

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanrinin_kirbaci57: aleyküm selam allah yardımcın olsun ben çok şükür sattım ve ybr'mden memnunum
    baba görüşelim
    kendine iyi bak

Kardeşim benim neden üzerine alınıyorsunki,hor kullanma sözünü ben genel anlamda söyledim gördüklerimi belkide istisnaları görmüşümdür.Benim anlatmak istediğim bu paraya bu ürün ideal bana göre,baktım arızalardan falan bahsediyorsunuz,bende düşüncelerimi yazim dedim,benim dayımdada var better marka 3,5 sene oldu hala bir sorun yok motorda,çok güzel tabi bakımda önemli 125cc 120-125 i rahat görüyor yani bütçemiz bu kadar motorda sorun yok,keşke öyle bir işim olsada reklamını yapsam gidipte daha iyi marka motora bineriz,ama motorumdanda memnunum kim ne derse desin motor fiyat-görüntü-performans

Sağolasın tanrının kırbacı sende kendine iyi bak sağlıklı ve mutlu kal,allah hepimizi kazadan beladan korusun mutlu bir gelecek nasip etsin
    Bebiş:rendeer: ''Ya Sen,Yada Hiç Kimse''

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı josef_1531 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim neden üzerine alınıyorsunki,hor kullanma sözünü ben genel anlamda söyledim gördüklerimi belkide istisnaları görmüşümdür.Benim anlatmak istediğim bu paraya bu ürün ideal bana göre,baktım arızalardan falan bahsediyorsunuz,bende düşüncelerimi yazim dedim,benim dayımdada var better marka 3,5 sene oldu hala bir sorun yok motorda,çok güzel tabi bakımda önemli 125cc 120-125 i rahat görüyor yani bütçemiz bu kadar motorda sorun yok,keşke öyle bir işim olsada reklamını yapsam gidipte daha iyi marka motora bineriz,ama motorumdanda memnunum kim ne derse desin motor fiyat-görüntü-performans

Sağolasın tanrının kırbacı sende kendine iyi bak sağlıklı ve mutlu kal,allah hepimizi kazadan beladan korusun mutlu bir gelecek nasip etsin
    amin diyelim arkadaşım motorumun garantisi bitmek üzere zaten iyi bi elden geçireceğim motoru o zaman arora görsün bakalım motor nasıl oluyormuş
    sen arıza yedek parça konusunda şanslı olabılırsın ama ben değil hele servisten hiç bahsetmıyorum benım asıl kızdığım şey hiçbir halttan anlamayan bisikletçilere nasıl servis lik verdiler anlamadım ama insan bi denetler ya bu adamlar çalışıyomu müşteri memnunmu diye illa internette şikayet ettikten sonramı olayların üzerine düşmeleri gerekıyor.bence değil kendine iyi bak dostum allah kaza bela vermeden motoruna binmeyi nasıp etsın

Motosikleti
    Kaisar KS 150-8
    selam bendede ks-150-8 var 1 yaşına geldi 5000de sadece elektrik arzası çıktı şimdiye kadar. Aslında o da çıkmazdı ama periyodik bakımda parça çalmış servis. Başka bi servise götürdüm adam yanımda bütün parçaları söktü sonrada bu parçan değişmiş abi dediğinde şoka girdim. Neyseki 100 ytlye tüm sistemi yenilettim. ama şimdi yine elektrikten muzdaribim. Aküyü söktüm belki onunla alakalı olabilir..

Eğer arora marka motor varsa ya servis kendin olacaksın yada satıp kutulacaksın

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı blackeranousa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bendede ks-150-8 var 1 yaşına geldi 5000de sadece elektrik arzası çıktı şimdiye kadar. Aslında o da çıkmazdı ama periyodik bakımda parça çalmış servis. Başka bi servise götürdüm adam yanımda bütün parçaları söktü sonrada bu parçan değişmiş abi dediğinde şoka girdim. Neyseki 100 ytlye tüm sistemi yenilettim. ama şimdi yine elektrikten muzdaribim. Aküyü söktüm belki onunla alakalı olabilir..

Eğer arora marka motor varsa ya servis kendin olacaksın yada satıp kutulacaksın
    aynı sorun bu ara bendede var lanet ya elektrik sorun oluyo bende bi uzunlar yanmıyo bi kısalar bazen ikiside yanmıyo paso far ampulu değişiyorum kornaya basarken voltaj düşüyo ne bilim bi sürü sorun ya deli etti benı

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı qwertyuıop adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parçaları ucuz zaten ne bekliyodunki yani yamaha diye almadık bu motorları yada suzuki diye asya diye aldın arora diye aldın yani sonuçta yanlış ama bu motorları almadan önce bazı parçaları istemediğimi söyledim ben hava filtresi hortumu karbüratör emme manifoldu buzileri vs.. isteemedim sıfır motor 1000 ytl ye geldi hiç bişi istemedim diyebilirim parça fiyatlarını tek tek düştük zaten parçalar servise geliyo servis deposunda toplayım öle satışa çıkarıyo motorun üstüne bi 2.500 daha yarcadım 3 buçuk milyara mis gibi motor oldu performans a ağırlık veridğim için bu kadar pahalı tuttu yanlış anlaşılmasın sakın şu ana kadar hiç bir parçam bozulmadı ama bi kere filtre borusu tıkandığı için patladı onada işte 40 ytl verdim int. aldım içine çelik tel takviyeli araç tekerlerinde kullanılan sistemden yapılmış bi hortum aldım mis gibi motor 12 bin km de ve 2 yaşında ve bir parçası değişti düşünün bence alcak olanlar böle yapsın amasya şubesinden aldım asya motorun yapıyolar
    13 yasındakı adam bunu nasıl yapıor ?? ınanmıoruz vıdeoya cek

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    servis konusunda hep aynı mesele.. ben servise gitmiyorum.. bi tane motor ustası buldum.. gayette işinin ehli.. orada servise verdiğim paranın yarısını veriyorum.. hemde motorun hakkını veriyorlar..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    şimdi yok
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servis konusunda hep aynı mesele.. ben servise gitmiyorum.. bi tane motor ustası buldum.. gayette işinin ehli.. orada servise verdiğim paranın yarısını veriyorum.. hemde motorun hakkını veriyorlar..
    valla dostum şanslısın ne diim sana süper valla

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)