JoJo, çok iyiydi +1000
Şu an itibariyle hiçbir fenerlinin buraya mesaj yaz(a)maması gerekir
JoJo, çok iyiydi +1000
Şu an itibariyle hiçbir fenerlinin buraya mesaj yaz(a)maması gerekir
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
Yok. Onlar yazarlar...
Bir fenerlinin en büyük özelliği 23 senedir Kupa alamamış olmalarına rağmen 5 yiyip kupayo kaybedince hiç bir şey olmamış gibi davranabilmesi dir...
fener şampiyonlar liginde final onlarız bu sene der sıfır çeker kupayı alırız der 2-3 puan alır ee ne için oynayacak bu adamlar kıtalar arası kupa finalinde oynayacaz derlerse 2. tura çıkarlarmı acaba yok abi yok ferrari fener kalesine duvar örse genede avrupada bişey yapamaz sadece konuşmaya devam eder yok galatasaray tesadüfen aldı kupayı yok tesadüfen attılar 5 golü fenerden ancak komedyen çıkar ne çok gülüyorum böyle laflara
murat_by
fener için avrupa amatör şampiyonlar ligi amatör uefa kupası fln yapsalar alırlar
diyecem ama tereddütteyim
gerçi o da büyük takım ama pendiğe yenilen takımdan avrupada ne hayır bekleriz...
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
yaa ferrari_gani, fener edirne dışındaki hiç bir kupayı alamaz dostum adamlar coca cola kupasnı bile alamdılar bilmiyomusun sen
murat_by
yaw ben size nediyim???
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
galatasaray olmasa fenerbahçe bir hiçtir diyebilirsingurzan, sizin tek teselli kaynagınız ve sevinç kaynagınız galatasarayı yenmek zaten lig şampıyonlugu dışında digerbir hedefiniz galatasarayı yenmek yoksa şampıyonlar ligi filan hikaye o transferlerde sırf bu yüzden zaten galatasarayı 6-0 yendiniz ya şampıyonlar ligi şampıyonu olmasanızda olur hatta 0 çekseniz bile olur yani çünkü siz galatasaraya 6 tane attınız o size bir 100 yıl daha başarı olarak taraftarı avutmaya yeterde artar bile ne gerek var avrupaya
murat_by
murat_by, tamam öyle olsun arkadasim.
sen rahat ol.
grafikler konusuyor zaten
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Düzeyli ve seviyeli takılmalar devam ettiği sürece bu TOPİC kapatılmayacaktır..!! lütfen düzeyimizi bozmayalım .teşekkürler..!!
****X******************************X********
Düzeyli ve seviyeli takılmalar devam ettiği sürece bu TOPİC kapatılmayacaktır..!! lütfen düzeyimizi bozmayalım .teşekkürler..!!
düzeyi bozdugum için özür dilerim.
bu topicte yazan arkadaslardan farkli olarak ne yazdigimi lütfen izah ediniz. neden uyari aldigimi bilmek isterim.
sadece teşekkur etmek için senin yazmış olduğun post'unu kullandım alınma hemen düzeyi bozmuş değilsin.daha sonralarıda bozmayınız dedim sadece
******X******************X******************
bence daum sezon öncesi transfer listesine galatasarayın şu bölgesi aksıyo hemen
o bölgeye bi yıldız alıp galatasarayı yenelim diye rapor vermeli
ayrıca gene sezon öncesi hedeflerinde galatasarayı yenmek ve türkiye kupasını almak olmalı...
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)