la bi senedir aynı hikayeyi anlatıyorsun daha bi nümeronu göremedik.marushinli_panda adlı üyeden alıntı
bu ara istanbula gelebilirim nasip olursa. şu kaskını bi tur verirsin artık.
işin kötü tarafı hacamat edecedim seni ama vücut ölçülerin beni ürkütüyor. neyse gültekin le bu ara yakınlaşayım da araya garantör bünye olarak o girer artıkın
hehe...Kıldiken seni elimden kurtarabilir bak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu konuda mod'larımızdan da desteklerini rica ediyoruz.
Şu keywords lara description kısmına fürek kelimesinide eklesek.
Hepten meşhur olacak bizim ki
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
sen izin aldınmı bakem buraya yazmak için...butiii apla izin verdinmiii....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
hep sıra gelecek diyon bi numaranı göremedik maykfürek adlı üyeden alıntı
valla dostum önce izin belgeni getir...buti apla girsin onlıne olsun...öle cevap yazarım...sonra başım ağrımasın...buti apla kızmasın bana...bizim ozkansavayı ağlatmışın diye bana kızıyo...ben artık başedemiyom diyo...haylaz afacan diyo...
kanka Gelişim testlerini yapıyom ben...A2 alcam ...20soru...bi çakarsam valla...rezil oldum he...kaçına doğru vermem lazım ...
Maşallahı var. zopadan kaçmıyor, düştümü hemen kalkıyor.
sanırım hissetmiyor. beyin darbeyi algılayamıyor yani
panda hasarları kapsam dışı kalıyor be dostum.tiger adlı üyeden alıntı
özel maddeyle poliçene ekleriz ama, şirket yine arıza çıkarır.
"deli raporu" falan isterler, alırlar, yine bişey elde edemezsin.
olan sana olur yani. ben zaten il dışındayım, 3-5 aya kadar dönmem
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ayuuuuuuuuu nasılda kaçıyor kaplandan
oralar yabancı melmeket dostum.
kanunları farklıdır. fideoya aldanma.
sen yine de tedbirli ol.
abowwwwwwww...kıldiken çıktı er meydane...niye sattın len beni...hayırsız...basam bi fırçayı...
sorma kanka bugün ter sırtımdan değilde başka bi yerimden aktı...sanki anasını satayım sıratda hesap veriyoz...herkes gergin...herkes bunalım...acaba geçecekmiyiz...o kadar para çöpemi gitcek kaygıları falan...
il dışındasın zaten...olm ne yaptığın belli değil...mafyamısın...derin devletmisin...beyaz işindemisin...nedyon...adresin evin damın belli değil...işkillendim ben senden...
kanka bu ayu...benim uzaktan akrabam ama bizden değildir...biz naif hayavanlarız...ben hayatımda şahsen sevmem kedigiller familyasını...biz özel varlıklarız...
bizden harami olmaz. merak eyleme...
hastayım, kıvranıyorum.
anam da yok.
garip kaldım öz yurdumda. bir çorbaya hasret, öyle yalnız, bir başıma bekleşir dururm.
senin derdinse hadi gel, gezelim, tozalım, azalım muhabbeti.
oysa ki;
sorum yok; soranım yok
yolum yok; yordamım yok
bir çıkmaz sevdadayım
çekip vuranım yok
günüm yok; güneşim yok
uykum yok; düşlerim yok
kın olmuş susuyorum
bir tek sırdaşım yok
çektiğim acıların demindeyim bu akşam
pişman desen değilim
bir harmanım bu akşam
her gecenin sabahı
her kışın bir baharı
her şeyin bir zamanı
benim dermanım yok
kapiş?
abi ben mi yanlış görüyorum yoksa kaskın altında bi de şapka mı var ?
Kıldiken gardaş geçmiş olsun nen var kuzum...siteye yazabildiğine göre iyisin...kötü olsan sen yazamazdın tahminen...bu saatten sonra siteninde anlamı yok...işe gitcem bean...yatıyom...birileri bi açıklama yapsın artık...nedir ne değildir bilelim...
owsjohn ...evet hoca birde şapka takıyorum...çünkü öyle alıştım...
vay metehan fena yakalanmışın
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)