en sonunda adami unlu ettiniz
en sonunda adami unlu ettiniz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hemende yeti$mis 4,uncu atli
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
55 derece sıcak olduğunu kim söyledi. resimle birlikte termometre mi dağıtyolar internette?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bakın bence resimdeki şahıs ( abimsin ) yengeyi bir yere misafirliğe yolaldıktan sonra buluşacağı hatuna kendini ghostrider diye lanse etmiş ve cici yengemiz "seni nasıl tanıcam, yüzünü gören yokmuş" dediğinde de, kafamdaki ters şapkanın üstüne laci ( ağır renktir, damatlık hesabı ) kask takıcam, elimde de yeni yakılmış cigara olecek... demiş. ben de söyleyenin yalancısıyım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
şu izine çıkayımda Cumartesi akşamı kısmetse...geliyoom...siz cephaneleri bitirin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hehe...benim sistemi çözmüşün kanka...sende kılıbıksın beni konuşturma şimdi...yenge geldimi nasılda kapıyon bilgisayarı...
3 numaraya baksana...İbn Fürek...Mübarek nefesi guvvatlı zatda varmış he...
yani tam Bolywood senaryosu...tamamen komple teorisi...
önce bi izin al ...sonra aç bilgisayarı...sonra siteye girmek için izin...sonra yazmak için de izin alman lazım...
yettim gari...25 yettim.............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Çin’de ikiz panda dünyaya geldi
Çin’in güneybatısındaki Çengdu Panda Üreme Merkezi’nde ikiz panda dünyaya geldi.
AA
Güncelleme: 14:04 TSİ 06 Temmuz 2007 Cuma
PEKİN - Çin Uluslararası Radyosu’nun haberinde, anne panda ve dün doğan iki yavrusunun sağlıklarının yerinde olduğu kaydedildi.
Pandalar, dünyada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan en değerli hayvanlardan biri olarak kabul ediliyor. Doğal ortamda yaşayan pandaların sayısı günümüzde yalnızca 1590 dolayında ve tamamına yakını Çin’in Sichuan ve Şanşi eyaletlerinde yaşıyor.
Çin’de 1960’li yıllarda başlatılan suni dölleme deneyleri kapsamında insan eliyle beslenen pandaların sayısı 200’ü geçti.
http://www.ntvmsnbc.com/news/413338.asp
çin malı emme, gıymatlı heyvan...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
metehan az hışmıma uğramadın hatta arada bana taktı kafayı diye başlıklar açtın .. olm ya ciddi diyom I love u .. yanlış anlaşılmasın hötöröt manasında love değil insani manada love.. ibn fürek bunu çok sevdim ..kendin kaşındın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bu fürek'i biraz daha uğraşsak google da ilk sayfa ilk sırada çıkaracağız.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ibn furek in lafı geçti bende bir hikayesini anlatayım.
ibn furek marushin kaskı ve tam korumalı kadife ceketiynen cbf vasıtası ile yolda gezinmekte iken bir mahlukatı motorcuya rast gelir ve ona sorar:
vhere are you going poor china biker; yani nerden gelir nere gidersin ey çançinçon motorcusu gariban adam.
adam ona şöyle cevap verir:
bre furek sen altındaki mereti başka memleket mamulu mü sanarsın da benlen kafa bulursun, ayağımda spor ayakkabılarım olaydı tiz yer ile yeksan ederdim zatı muhteremini diye sertçe çıkışır.
bu durumda ibn furek sert kayaya çattığını anlar ve bozuntuya vermeden motorunu ve marushin kaskını alır, ortamdan kendini sıyırır.
Hayır abi hiç çıkamadı.Aramalarda ilk sayfa sıra 8. Ben ilk sayfa 1. sıra için diyorum.
Şimdi gördüm bir ara çıkmış.
Hadi uğraşalım yine.
fürek fürek fürek
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
nerden bulursun böyle şeyleri bilmem...iş güç yokmu olm senin...
abi sevcen tabi..ne kötülüğümüzü gördün ki...sende takdın kafayı bi dönem işte kabul et...
nolcakki ilk sayfada çıksam sende yav...oyalanın kendi kendinize....
sanada sıra gelcek depo delici Hyocu taygır...bak alpi yere derdim tuş dedi...sıra sizede gelecek...marak etmeyin...
kanka bana bişiycik olmaz...Fürekle asla yıkılmam...
Mete ne çok sevenin varmış ya, helal olsun valla
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)