Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Numunelik... :)

REKLAM ALANI
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    en sonunda adami unlu ettiniz
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm Fürekliğini gene belli ettin....Milleti birbirine düşürüp çekiliyon.....

Kendine bak keko....Bikere o kılıbık değil mordernizasyona uğramış harbi taş fırını erkeği.....

Senin gibi simitçi fırını erkeği değil len....
    Hay ağzını seveyim alp abi.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    hemende yeti$mis 4,uncu atli
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    55 derece sıcak olduğunu kim söyledi. resimle birlikte termometre mi dağıtyolar internette?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    55 derece sıcak olduğunu kim söyledi. resimle birlikte termometre mi dağıtyolar internette?
    hadi kanka biz yorulduk sen dewam et sunlara kitlemeye,cok zevkli gorceksin

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bakın bence resimdeki şahıs ( abimsin ) yengeyi bir yere misafirliğe yolaldıktan sonra buluşacağı hatuna kendini ghostrider diye lanse etmiş ve cici yengemiz "seni nasıl tanıcam, yüzünü gören yokmuş" dediğinde de, kafamdaki ters şapkanın üstüne laci ( ağır renktir, damatlık hesabı ) kask takıcam, elimde de yeni yakılmış cigara olecek... demiş. ben de söyleyenin yalancısıyım
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    şu izine çıkayımda Cumartesi akşamı kısmetse...geliyoom...siz cephaneleri bitirin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu izine çıkayımda Cumartesi akşamı kısmetse...geliyoom...siz cephaneleri bitirin...
    Yok bu saatten sonra ben mesaj yazmam cumartesiye biriktireyim.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    bakın bence resimdeki şahıs ( abimsin ) yengeyi bir yere misafirliğe yolaldıktan sonra buluşacağı hatuna kendini ghostrider diye lanse etmiş ve cici yengemiz "seni nasıl tanıcam, yüzünü gören yokmuş" dediğinde de, kafamdaki ters şapkanın üstüne laci ( ağır renktir, damatlık hesabı ) kask takıcam, elimde de yeni yakılmış cigara olecek... demiş. ben de söyleyenin yalancısıyım
    yalan,iftira,palavra,tamamen asparagaz

Motosikleti
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm Fürekliğini gene belli ettin....Milleti birbirine düşürüp çekiliyon.....Kendine bak keko....Bikere o kılıbık değil mordernizasyona uğramış harbi taş fırını erkeği.....

Senin gibi simitçi fırını erkeği değil len....
    hehe...benim sistemi çözmüşün kanka...sende kılıbıksın beni konuşturma şimdi...yenge geldimi nasılda kapıyon bilgisayarı...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vatana millete hayırlı olsun google bile fürekliğini onayladı artık o resmen bir fürek aramalrda ilk sıralarda çıkıyo

3 numaraya baksana...İbn Fürek...Mübarek nefesi guvvatlı zatda varmış he...

yani tam Bolywood senaryosu...tamamen komple teorisi...

Alıntı ozkansava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok bu saatten sonra ben mesaj yazmam cumartesiye biriktireyim.
    önce bi izin al ...sonra aç bilgisayarı...sonra siteye girmek için izin...sonra yazmak için de izin alman lazım...

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yettim gari...25 yettim.............
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB

Çin’de ikiz panda dünyaya geldi

Çin’de ikiz panda dünyaya geldi
    Çin’in güneybatısındaki Çengdu Panda Üreme Merkezi’nde ikiz panda dünyaya geldi.

AA
    Güncelleme: 14:04 TSİ 06 Temmuz 2007 Cuma

PEKİN - Çin Uluslararası Radyosu’nun haberinde, anne panda ve dün doğan iki yavrusunun sağlıklarının yerinde olduğu kaydedildi.

Pandalar, dünyada nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan en değerli hayvanlardan biri olarak kabul ediliyor. Doğal ortamda yaşayan pandaların sayısı günümüzde yalnızca 1590 dolayında ve tamamına yakını Çin’in Sichuan ve Şanşi eyaletlerinde yaşıyor.

Çin’de 1960’li yıllarda başlatılan suni dölleme deneyleri kapsamında insan eliyle beslenen pandaların sayısı 200’ü geçti.

http://www.ntvmsnbc.com/news/413338.asp

çin malı emme, gıymatlı heyvan...
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehan az hışmıma uğramadın hatta arada bana taktı kafayı diye başlıklar açtın .. olm ya ciddi diyom I love u .. yanlış anlaşılmasın hötöröt manasında love değil insani manada love.. ibn fürek bunu çok sevdim ..kendin kaşındın
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Bu fürek'i biraz daha uğraşsak google da ilk sayfa ilk sırada çıkaracağız.

Motosikleti
    BMW F650FB
    ohoooooooo...
    uyan özkanım dostum.
    o iş çoktaaannn oldu.

fürek listebaşı zaten

(ülen formdan düşmüş panda füreği. ilk sayfada çıkmadı. tüh irezil olduk )

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    ibn furek in lafı geçti bende bir hikayesini anlatayım.

ibn furek marushin kaskı ve tam korumalı kadife ceketiynen cbf vasıtası ile yolda gezinmekte iken bir mahlukatı motorcuya rast gelir ve ona sorar:
    vhere are you going poor china biker; yani nerden gelir nere gidersin ey çançinçon motorcusu gariban adam.
    adam ona şöyle cevap verir:
    bre furek sen altındaki mereti başka memleket mamulu mü sanarsın da benlen kafa bulursun, ayağımda spor ayakkabılarım olaydı tiz yer ile yeksan ederdim zatı muhteremini diye sertçe çıkışır.
    bu durumda ibn furek sert kayaya çattığını anlar ve bozuntuya vermeden motorunu ve marushin kaskını alır, ortamdan kendini sıyırır.

Motosikleti
    Hayır abi hiç çıkamadı.Aramalarda ilk sayfa sıra 8. Ben ilk sayfa 1. sıra için diyorum.
    Şimdi gördüm bir ara çıkmış.
    Hadi uğraşalım yine.
    fürek fürek fürek

Motosikleti
    BMW F650FB
    Hayır abi hiç çıkamadı.Aramalarda ilk sayfa sıra 8. Ben ilk sayfa 1. sıra için diyorum.
    çıkmıştı da, şimdi formdan düşmüş.
    FÜREK FÜREK FÜREK

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ibn furek marushin kaskı ve tam korumalı kadife ceketiynen cbf vasıtası ile yolda gezinmekte iken bir mahlukatı motorcuya rast gelir ve ona sorar:
    vhere are you going poor china biker; yani nerden gelir nere gidersin ey çançinçon motorcusu gariban adam.
    bre furek sen altındaki mereti başka memleket mamulu mü sanarsın da benlen kafa bulursun, ayağımda spor ayakkabılarım olaydı tiz yer ile yeksan ederdim zatı muhteremini diye sertçe çıkışır.
    bu durumda ibn furek sert kayaya çattığını anlar ve bozuntuya vermeden motorunu ve marushin kaskını alır, ortamdan kendini sıyırır.

mete yardıma ihtiyacın var mı diyecem de... Maşallah kale gibi adamsın. Panda yavrusu gibi savunuyon yuvanı.
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Motosikleti
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster

çin malı emme, gıymatlı heyvan...

nerden bulursun böyle şeyleri bilmem...iş güç yokmu olm senin...

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan az hışmıma uğramadın hatta arada bana taktı kafayı diye başlıklar açtın .. olm ya ciddi diyom I love u .. yanlış anlaşılmasın hötöröt manasında love değil insani manada love.. ibn fürek bunu çok sevdim ..kendin kaşındın
    abi sevcen tabi..ne kötülüğümüzü gördün ki...sende takdın kafayı bi dönem işte kabul et...

nolcakki ilk sayfada çıksam sende yav...oyalanın kendi kendinize....

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

sanada sıra gelcek depo delici Hyocu taygır...bak alpi yere derdim tuş dedi...sıra sizede gelecek...marak etmeyin...

Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

mete yardıma ihtiyacın var mı diyecem de... Maşallah kale gibi adamsın. Panda yavrusu gibi savunuyon yuvanı.

kanka bana bişiycik olmaz...Fürekle asla yıkılmam...

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Mete ne çok sevenin varmış ya, helal olsun valla
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler