Açıköğretim fakülteli Kimler var ? evet arkadaşlar bir açıköğretim ders yılını yarından itibaren bitiriyoruz herkese hayırlı uğurlu olsun
Ben ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END. İLİŞKİLERİ 1 deyim. muhtemelen bütlerim de var.... ee benden başka Kimler var.
Açıköğretim fakülteli Kimler var ? evet arkadaşlar bir açıköğretim ders yılını yarından itibaren bitiriyoruz herkese hayırlı uğurlu olsun
Ben ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE END. İLİŞKİLERİ 1 deyim. muhtemelen bütlerim de var.... ee benden başka Kimler var.
Keşke ben de olsam Bu yıl sınava gircem bi daha Kıbrıs a gitmekten se a.ö.f. yazmayı tercih ederim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hoca bende Yarın(bu gün oldu) Spk dan giricem sınava (sermaye piyasası ve finansal kurumlar) 4. sınıfı 2 dersten uzattık bir sene, büyük ihtimal bu sene yine bütlere kalıcam. Bütlere kaldıktan sonra yinede bu 2 dersi verememe olasılığını düşünmek bile beni deli ediyor. Sonra işin yoksa 1 sene bekle?
Kötü çok kötü. 2 derside verirsem diplomayı alıp bakıcam işime gücüme?
Comfirmation Bias
bende maliye 1 deyim
nasıl biter bu okul hiç bilmiyorum,zaten finallere giremedim bütlere bari çalışıpta giricem kısmetse
::tutkuy::
İşletme Fakültesi - İşletme Seneye nasipse 2.sınıfa geçiyorum!
İşletme 2. Sınıftayım..
Biran önce bitirip askere gitmek istiyorum..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
eee beyler sıNavlar nasıl geçti benim bugun birtek davranış bilimleri vardı ve guzel geçti... ) sizinKiler :D
askerlıgı kısa donem yapmak mantıgıyla 2.unıversıte olarak gecen sene kaydoldum (ılkını YOK amca tanımadıgından askerıye sallamıyordu) kursa falanda yazıldık. ama bana tek katkısı tel rehberımın bıraz daha buyumesı oldu
yanlız bu sozel mevzular benı hıc acmadı. ne ole oligopol monopol rekabet falan. bende bıraktım bu ıslerı. bana yıne yurtdısı gorundu. malum. askerlık
cumartesi pazar bende girdim toplam 7 ders işletme sınıf 1 kaçını geçersin diye sorarsanız bilgi teknolojileri dışında hepsinden kalıcam galiba benimde sonum bütünleme
Seni geçirmezzler oLümmmmmmmmmmm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aNadolu.edu.tr banA takdı abi yaa.. her sınavda bırakıyo beni gıcık gıcık.... Anadolu.edu.tr ile kavga ettik o yusden böle yapıyo ben biliyorum..!
işletme 4 te benden . geçen yıl dağ taş gexerek tek dersi altta bırakarak 4 de ayak basmayı başardım ama atama samsuna çıktı bir de motorcu olduk akşam iş dönüşü yatana kadar bilgisayar başı, siz değerli arkadaşlarımınyazılarını okumak ve bişeyler yazmakla geçiyor, hafta sonu boş olduğum pek görülmesede fırsat bulduğumda motorla gezmeler ve sonuç dersler açısından hüsran çalışmadım ve çalışmamaya dvam ediyorum. sınavlara gelince :
vize final
MALİYET MUHASEBESİ : 54 KALIRIM
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ : 73 geçerim
MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 47 kalırım
SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 31 kalırım
STRATEJİK YÖNETİM 43 belki ya o ya o
GİRİŞİMCİLİK 53 geçerim
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 63 geçerim
bir satır bile okumadan, yüksek okulda gördüklerinle girersen böyle olur. ne zaman motor sevdasından vazgeçerim o zaman bu okul biter herhalde.
Bende İşletme hazırlıktayım sınavlar fena gecmedı zaten 4 dersım var eger butun derslerden gecersem dırek 3. sınıftayım hehehe
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Konuyu hortlatayim. Açık öğretim uluslararası ilişkiler 1. Sınıf öğrencisiyim. Bugün finaller ve başarı notları açıklandı.
Ders Kodu Ders Adı Kredi Ara Sınav Dönem Sonu Sınavı Başarı Notu Harf Not
BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 3.0 90 65 72.500 AA
İKT104U İKTİSADA GİRİŞ II 5.0 85 70 74.500 BA
SİY102U TÜRK SİYASAL HAYATI 4.0 75 40 50.500 BB
SOS114U DAVRANIŞ BİLİMLERİ II 4.0 80 65 69.500 AB
TAR114U UYGARLIK TARİHİ II 4.0 75 80 78.500 BA
TAR120U SİYASİ TARİH II 6.0 45 70 62.500 BA
ULİ102U ULUSLARARASI İLİŞKİLERE GİRİŞ 4.0 75 70 71.500 AB
Ilk dönem not ortalamam 2,92 idi bu dönem hedefim 3,50 du ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Şehrindeki fazla mesai ler ders çalışmamı etkiledi ama gene fena değil. Sizee durum nedir?
lise bitince okumadigima pişmanım o yüzden. Gec de olsa bir 4 yıllık diploma alıp daha iyi bir iş ve daha iyi şartlarda bir hayat istiyorum da ondan. Annem babam demişti anlamamıştım geç de olsa fark ettim. Gençlere tavsiyem türkiyede mutlaka 4 yıllık bir diplomanın yada bir mesleğinin yani zanaatiniz olsun. Yoksa benim gibi 31 yaşına gelip taksitle 150cc motor için uğraşıp durursunuz nice kawaskiler ducatiler bmwlrr triumphlsr vs vs varken.
Hocam çok kallavi bir pozisyonda çalışmayacaksan diploma notunun bir önemi yok çoğu şirket için.
Hatta dillerde dolaşan "Fakülte mezunu olmak lazım" sözüne de aldanma sen.
Götü boklu bir myo'dan mezunum. Henüz aöf'ü tamamlamadım. Ama çalıştığım firmalarda sözleşmemde hep mühendis pozisyonunda gösterildim. Onlarla aynı pozisyonda aynı görevi yaptım, aynı maaşı aldım. Şu anda da böyle devam ediyor. askerliği uzatmak için aöf'ten 1 ders bıraktım 29'a kadar vermiycem
Ha ayrıca eski çalıştığım firmalardan birinde lise mezunu bir arkadaş bilgisayar mühendisleriyle aynı pozisyonda çalışıyor ve aynı maaşı alıyordu. Yaptığı iş de hafife alınacak bir iş değildi. Firma ise sektörde adı sanı olan dolu bir firmaydı.
Yani sana tavsiyem aöf'e kasmak yerine istediğin meslek neyse ona yoğunlaş. O konuda geliştir kendini.
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)