Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni modelleriyle ilgili bir forum varmı acaba

REKLAM ALANI
    roadcarver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    ARKADAŞLAR KANUNİ MODELLERİYLE İLGİLİ BİR FORUM VARMI ACABA BEN BULAMADIM DA
    rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    başlığı deiştir kanuni modelleri hakkında bilmek istedikleriniz yaz ve bir soru sor olsun sana kanuni modelleriyle ilgili forum

kıyamet gibi var
    benden tek kelime kanuniden uzak dur

Alıntı pacino adlı üyeden alıntı
    kıyamet gibi var
    ondan uzak dur, bundan uzak dur. kim neye yakınlaşacağını şaşırdı, bi zahmet bunada bi açıklık getirirseniz herkes memnun olur. her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, neden ve niçinlerinide yazın ki herkes bilsin. yoksa yaptığınız yorumlar "çamur at, izi kalsın" dan öteye gitmez.

Motosikleti
    nouva
    www.kanuni.com.tr ye bir göz at modelleri tek tek incele beğendiğin ve yorum almak istediğin bir model oluncada yaz ki kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsınlar

Motosikleti
    kanuni hussar 125
    kardeşim kanuni süper motor kanuni türkiyede yapılıyo pazı parçalrı dışardan geliyo motor süperr piaggio,vespa,honda gibi markalardan biri

esadikoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    mesela bu tiger250 taiwan da yapılıyomuş sonuçta çinden iyidir acaba nasıl bi motor?bayisine sordum seyhan250c gibi fiyasko olmaz dedi ama tabi kendi bayii ne nederece güven olur . ben de yamaha ybr mi satıp onu almayı düşünüyorum ama bakalım .bilen arkadaşlar bi aydınlatsın

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    Alıntı pacino adlı üyeden alıntı
    kıyamet gibi var
    uzak durması için gereken sebebleride yazarsan yazın dikkate alınır arkadasım..!!
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    esadikoglu, bence ybr nı sama.eger satarsanda kanunı alma.bence ybr satmaya degmez.cunku kullanan bıkac kısı tıger dan sıkayet etmıstı bı zamanlar.motoru cok gucsuz 120 yı ancak goruyom dıye.ybr satarsan buyutmek ıcın sat derım ben.

roadcarver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    duyduğuma göre tiger lar blok çatlatıyormuş ne derece doğru bilmiyorum tamirci arkadaş söyledi
    rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden

tender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni seyhan
    arkadaşlar merhaba.ben kanuni kullanan aynı zamandada servisi çok yakınım olan kanuni markasını yakından tanıyanım.kendimin 100 seyhanım var.size önerim,bu gibi markalardan oldukca uzak durmanız.çünkü motor aksamı harika ama kaportası hiç bir işe yaramaz.hemen bırakıyor kendini.bu esnada aktarma organları zayıf bir motosiklet.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kıyamet gibi var
    bir tane daha motoru olmayan uzman motorcu daha bu engin deneyimleri bisikletlemi yaptınız kaç motora toplam kaç km bindinde insanlara fikir veriyon

esadikoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    _Si_BeMoL_, tavsiyen için sağol senin dediğini birkaç kişi daha söyledi ama tiger250 nin muhteşem bi görüntüsü var aşık oldum ybr mi şimdi satıyorum artık baharda bakıcam belki daha değişik büyük bişeye de karar verebilirim twister gibi çünkü ybr den memnun değilim çok küçük (benim boy 1.90)karizması yok lastikleri güven vermiyo bana

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Motorsiklet secimi ve Modeller adli Forunlarda Tiger 250c ile ilgili bir basl1k bulunmakta
    http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=4776
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler