Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

İREM ÖLÜM (AYRILIK)

REKLAM ALANI
    Romans504 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Hic sevgılınızden ayrıLmak zorunda kaLdınızmı?Gecici ßir ayrılık...Onun var oLdugunu bıLdıgınız haLde canınız acır ayrılıkdan deıLmı...Ya o ebediyen gitse ßir daha geri donu$u oLmadan...ßu acının tarıfı oLaßıLırmıydı du$unmesı ßiLe kotu ya:((i$de sevgılısını kaybetmı$ oLan ßi kız arkada$ımızın soLedıgı ßir sarkı ßenı acaip moda soktu arkada$larr insanız sonucdaa...insan olan herkese bu parca...

Sarkının Hikayesi

İrem adındaki kız erkek arkadasıyla bir gece kavga ediyor.Erkek arkadası bunun üzerine sinirlenip arabasına binip deli gibi sürüyor ve sonucunda da kaza yapıp Ölüyor Bunu üzerine kız bu sarkıyı yapıyor...

http://dl3.rapidshare.de/files/23903...0963/irem2.mp3 ...(orjinal)..

http://www.megaupload.com/?d=308147FI ....(düzenlenmiş)....

Okuyupta dinleyenlerden mutlaka yorum yapmalarını istiyorum ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    isatorun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dt125
    iyi de güzel arkadaşım, bir sürü garışık yazılar ciziler geliyo,
    nereyi tıklayak, nereyi tuşlayak bi de hele
    for_adrenalin

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    açılan sayfada en aşağıada free seçeneği var ona tıklıyosun yeni bir sayfa açılıyor oradada yine sayfanın en sonunda 12 den geri sayım yapıyor sonra download irem linki çıkıyo sağ tıkayıp hedefi farklı kaydet diyosun tamamdır walla bu yazdıklarımdan bende bişi anlamadımya neyse öle işte :

isatorun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dt125
    sinan, sağol ya, bi kaç kere okudunmu anlıyo insan, buldum sağol
    for_adrenalin

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    sarkı su an calıyo.ya cok acaıp olduk burda.yanımda bı arkadasım daha var oda 4 tekercılerden.beraber dınlıyoz.dıken dıken olduk yaa. cok kotu bısı yaaa.

crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    yok abi ya bu nasıl bi duygudur,bu nasıl bi aşktır sakın üzmeyin arkadaşlar sizde sizi sevenleri insan dinleyince bi kötü oluo ya:((

beni etkileyen şarkının sözlerinden çok arkadaşın şarkıyı yorumlama şekli. Kız sanki şarkı söylemiyor ölenin arkasından ağıt yakıyor.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Arkadaşlar bütün gündür dinliyorum. yanımda dinleyenler ise hikayesini öğrenince daima bunu çalmamı istiyorlar orjinalide , düzenlenmişide bi harika , etkilleyici bişey bu.

Arkadaşlar kaseti yada cd si varmı. İsim nedir ne diye istiycez bu arkadaşın kasedini bilen varmı.
    motorize07 [MT Antalya Burada]
    Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
    Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı aythakan adlı üyeden alıntı
    beni etkileyen şarkının sözlerinden çok arkadaşın şarkıyı yorumlama şekli. Kız sanki şarkı söylemiyor ölenin arkasından ağıt yakıyor.
    +1 abi resmen ölen sevgilisine ağıt
    çok kötü bir durum bence kalbi kırık veda etmek yada ölümünden kendini sorumlu tutması ''git desemde yine gitmesen''
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    Bunu isteyerk yapmamış kendi aralarında otururlarken ölen erkek arkadaşının gitarını alarak söylemeye başlamış ve yanın bulunan arkadaşlarından biri cep telefonuna kaydetmiş ve şuanda wianmplarımızda yer alıyor

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Abi şarkıdaki nakaratlar çok güzel yakında meşhur olur bu hatun ve ölen erkek arkadaşıda öldüğü ile kalır. Herşey unutulur ve göz yaşlarının yerini, şan şöhret ve yükselme hırsıyla yanıp tutuşan gözler alır. Zaten eğer böyle bir amacıda olmasaydı şu an biz bu şarkıyı dinliyor olmazdık inanın bana. Çünkü nice şarkılar vardır sevdiklerinin uğruna söylenip unutulan ve inanın hiç duymadığımız kadar güzeldir bu şarkılar ve gerçektende bu şarkıları hiçbir zaman duyamacağız, çünkü onlar meşhur olma amacıyla değil gerçekten sevdiklerinin dinlemesi için yapılıyor veya söyleniyor. Kendimizi kandırmayalım, ölen arkadaşada allahtan rahmet geride kalanlara sonsuz sabırlar diliyorum ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı aythakan adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar kaseti yada cd si varmı. İsim nedir ne diye istiycez bu arkadaşın kasedini bilen varmı.
    Hakan abi yakında kaseti, vcd si , hatta taş plakları bile çıkar sen takma kafana. Konsere filanda gelir ...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Oy Oy Oy meşhur olmuş bile yeni indirdim ve dinliyorum şu düzenlenmiş olan parçayı, daha ne kadar meşhur olacak ...

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    METAL bende sana katılıyorum, banada hikaye gibi geldi. şarkı bence bir anda üretilemeyecek kadar güzel.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Abi bir andada üretilse, sen erkek arkadaşın ölmüşse ve o kadar duyguluysan nasıl geçipte arkadaşlarını toplayıp gitar çalıyor ve bunu ağlamadan söylüyorsun merak ettim. Olay gerçek olabilir ama kız bundan rant elde etmek istiyor. Dediğim gibi ölen çocuğa yazık olmuş ve her zaman söylerim değmez ...

Motosikleti
    SUZUKI GSX-R 750
    düzenlenmiş olan dediğin her şey aynı sadece bi dj arkadaşımız ufak tefek düzeltmeler yaparak bize sundugu bişey yoksa kalkıp "kız hadi gel bi daha yapalım bende şurada iki döndereyim ne güzel olur " diyerek yapmamışlar
    ...olayın yeni olduğunu kim söyledi...

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    yakında bizde meşur olacaz gibi walla bu gidişle yok kız arkadaşımız şarkı yapıcak yada motorumuzun freni tutmayıp kaskı kız arkadaşımıza verip kahraman ilan edilicez 14 şubatda resimlerimiz yayınlanıcak ölümsüz aşk diye
    o anki duygularını gitarda söylemiş bence çok doğal
    ERASER WİLL COME BACK

şarkıyı şimdi iş yerimde dinledim, akşama bi de evde dinleyip yorum yazayım bari. ama 30 sn anca sabrettim. şarkı olarak bi şeye benzemiyor, çorba gibi olmuş...

Motosikleti
    1000RR06
    abicim kim nederse desin içinde bulunmadığı bi durumu bu kadar güzel yorumlayamazdı ben ilk kez bu forumda görüyorum ve duydum çok güzeldi gerçekten etkilendim tabi etkilenmemim en önemli faktörlerinden biri benimde bi zamanlar çektiğim acı olsa gerek bilmem ne anladınız bu sevgi aşk işleri kalp ister maddi değil manevi olarak anlayan anladı msj
    Acımadıki, acımadıki

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler