sen nasıl istersen ben öyle gelirim, ikisine de varım. dediğim gibi erkeklik klavye başında olmaz en iyisi sabredip zamana bırakmak.MeTaL adlı üyeden alıntı
sen nasıl istersen ben öyle gelirim, ikisine de varım. dediğim gibi erkeklik klavye başında olmaz en iyisi sabredip zamana bırakmak.MeTaL adlı üyeden alıntı
Tiger +1 aynen öyle ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
eceline susayan camii duvarına işermiştigermbz adlı üyeden alıntı
metal pek camii cematinden sayılmaz ama neyse
Acımadıki, acımadıki
mesela şuan senin yaptığın gibi mi?CBR1000RR adlı üyeden alıntı
biz meseleyi zamana bırakmışız da sen niye körüklemeye çalışıyorsun.
kilitleyin şu konuyu, amacını çoktan aştı..
Ben Söylemiştim ama.. pek kulak asılamış
Yaw gelsene tigermbz, biz de seni bekliyoruz , ağaç olduk topicte
Yok başlık kesin kitlenicektigermbz adlı üyeden alıntı
abdestsiz camiye yaklaşmayız kafanı yorma
Acımadıki, acımadıki
abi seni hatunlar taşlar haberin olsun
Kadınlara gülmeye girdim, ama sanırım 'Tırtlar Vadisi' çekimi varmış bugün, neyse vuslat başka bahara Tartışmayı baştan sona okudum...metal kardeşim, tiger'ın yazdığı ilk mesajı yanlış anlamış, bütün olay bu! Bu yüzden karşılaşırlarsa birbirlerini öldürecekler, olgun olun biraz arkadaşlar
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Ben İzmir'e vardım bile, sen hala burada mısın?
selam arkadaşlar Adanadan Osman ben Aranıza yeni katıldım yaşım 39 13 yaşından beri iki tekerdeyim.yaklaşık 15 yıldır 4 lerle alakam var.(binici olarak) onbiryıllık evliyim hayattaki deneyimim şu Kadına her dediklerine evet dersen mutluluk var ne zaman hayır dersen kıyamet kopar.Tüm yapılanlar yıkılmıştır artık..
yok yok abi dikkatimi çekiyor herkez metal kardeşime sataşıcak yer arıyor oda altta kalmıyorShamyl adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
CBR, bilmiyorum, o kadar forumların takipçisi değilim, haklı olabilirsin Peki niye olabilir sence? Mesela neden sana değil de metal'e sataşıyorlar?
abi bi kere adam karizmatik yok şaka bi yana bende bilmiorum bende illede metali takip etmiyorum kendisiyle aram çok iidir yazdığı açtığı her topiği bilirim ordan yani yeri gelio banada sataşan oluyor tabi yok abi millet kendine eğlence arıyor nası olsa klavye ile yazıyor öle yaniShamyl adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
"İtler her zaman dalaşacak birşey bulurlar" sanırım sorunun cevabı bu olacak Shamyl. Boş kaldıklarında da eksoz peşinden koşarlar neyse bu konuda yorum yapmıyordum zaten daha fazlada yorum yapmaya gerek yok. Kilitleyin gitsin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
çok eğleniyoruz , devam edin ....MeTaL adlı üyeden alıntı
erkekler hakkında yorum yapmaya gerek yok işte , anlamsız şeylerden iki dakkada girdiniz birbirinize tebrikler ...
+++++10000000000miracle adlı üyeden alıntı
yaw iyi ki hortlattık konuyu. ne bu ya birbirinize girmişsiniz; rezil ettiniz bizi kadınlara...
sakin olun biraz arkadaşım.......
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
metal yürü seni kim tutar arkandayım
meyveren ağaç taşlanır sen onlara bakma kale alma metal
ya evet kabul ediyorum komikti bunları cidden düşünmediğinizin farkında olarak okuyunca güldürebilio bu yazı hem erkekler için ne yazılar war hepimiz okuyup gülüoruz bööle şeyler işn olması gereken yönü. gerçek şu ki kadınla erkek birbirini tamamlayan iki puzzle parçası gibi birbirimizi ne kadar kötülesek de bizsiz de sizsiz de olmaz umarım herkes bir an önce kendi puzzle ındaki doğru parçayı bulur
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)