oh oh oh hortlamış bi konu daha
metal inde bayanlarla ilgili amma çok yazısı varmış
oh oh oh hortlamış bi konu daha
metal inde bayanlarla ilgili amma çok yazısı varmış
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
MeTaL adlı üyeden alıntı
az kaldı semih pazar a
sakin olmalıyım sakinnn..........................................
abi metal de benim gibi kızlardan ağzı yananlardan anladın sen anladınxxxxx adlı üyeden alıntı
abi ne desek hak ediyorlar
Acımadıki, acımadıki
metal ok espri yapmışsın güzel bi ortam oluşturmaya çalışmışsın ama sanki bazılarında dozu biraz aşmışsın fikrimce
sonuçta yazının içinde, bu siteye üye bayanları ( özellikle yenilerini ) olumsuz yönde etkileyecek olan esprileri silip göndersen sanki daha az kırıcı olurdu
bak aşağıda bazı kadın tipleri yazıyo bu günden sonra daha dikkatli olursun plakan dağılmaya başlıyoya bazıları senin için tehlike unsuru olabilir
> > HARD-DISK tipi kadın:
> > Her şeyi hafızasında saklar. DEVAMLI.
> > RAM tipi kadin :
> > Isiniz bittigi anda sizi de unutur.
> > WINDOWS tipi kadin:
> > Herkes hicbir seyi dogru durust yapamadigini bilse de kimse onsuz
>yasayamaz.
> > EXCEL tipi kadin:
> > Söylendigine göre bir cok kabiliyeti olmasina ragmen bir cok kimse
>basit ihtiyaclar icin kullanir.
> > SCREENSAVER tipi kadin:
> > Eglendirmekten baska hicbir ise yaramaz.
> > INTERNET tipi kadin:
> > Erisilmesi zorlu olan tiptir.
> > SERVER tipi kadin:
> > Ihtiyaciniz oldugunda her zaman mesguldur.
> > MULTIMEDIA tipi kadin:
> > Korkunc seylerin güzel gozukmesini saglar.
> > CD-ROM tipi kadin:
> > Hizlanir, Daha hizlanir. Gittikçe de hizlanmaya devam eder.
> > E-MAIL tipi kadin:
> > Her 10 sözünden 8'i anlamsizdir.
> > VIRUS tipi kadin:
> > Bir baska ismi de "Es" dir. Hic beklemediginiz bir anda gelir
>kendisini yerlestirir ve kaynaklarinizi kullanmaya baslar.Kurtulmaya
çalistiginizda kesin bir seyler kaybedersiniz eger kurtulmazsaniz her
seyinizi kaybedersiniz.
ohooo
bu konu pörsümüş be. benden de eski bu forumda.
ama madem gördük konuyu metal arkadaş hernekadar kendi yazmamış olsada alıntı yaptığı şeyler kültürümüzle bağdaşacak seviyede ahlaki standartlara sahip değil.
elsiva arkadaşımızınkiler güzel özellikle virüs tipi kadın modeli
adamın biri kadınlar için şunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam; herşeyi özetliyor:
bir ara kadınları anladığımı sandım sonra sandığımı anladım.
Bana seviye ve kültürden bahseden arkadaşlar öncelikle yazdıkları yazıları kültürümüzü temsil edecek şekilde yazsınlar! Ne kadar kültürümüzü tanıyor ve biliyorsunuz ki; bana burada kültür ve ahlattan bahsediyorsunuz! Ayrıca orada yazdıklarım pek çoğunuzun bildiği ve kabullendiği şeyler onun için boş boş yorumlarda bulunmayın! Pek çoğunuzun arkadaş ortamlarında ne gibi muhabbetler içerisinde olduğunu az da olsa tahmin etmek zor değil, sırf birisinden "+ bilmemne helal olsun" notunu almak için burada ağız yapmayın. Üstünüze ne diye alınırsınız ki? Ayrıca hortlamış bir konuyu sırf tartışma amacı güderekten gündeme getiriyorsanız ben buradayım tartışalım! Özelden olsun bu tartışma mümkünse ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
maksat tartışma değil, uzatmanın anlamı yok ama biraz çizgi aşılmış
kadınlara bende takılırım ve saçma bulduğum birsürü özelliklerinden dolayı oldukça sert şekillerde eleştiririm ama ahlaki seviyede yaparım tüm bunları.
bilmeden görmeden konuşmak yanlış. hangimiz daha erkek ortamlarında bu tür edepsizliklerle prim yapmaya çalışan erkek müsveddelerini ne muhatap almış nede bunlara bulunduğum ortamda barınma fırsatı vermemişimdir. kimseye şirin görünmemize de gerek yok bunlar çocukca suçlamalar.Pek çoğunuzun arkadaş ortamlarında ne gibi muhabbetler içerisinde olduğunu az da olsa tahmin etmek zor değil, sırf birisinden "+ bilmemne helal olsun" notunu almak için burada ağız yapmayın.
dediğim gibi mevzuyu kapatalım tartışmanın alemi yok, laf dalaşı tarzım değil.
yooww arkadaşlar bu kadınlardan ne istiyonuz dünyada bir kadından daha güzel bişey varsa oda iki kadındır
***[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][/SIZE]DÜNYADA BİR MOTORDAN DAHA İYİ BİŞEY VARSA ODA İKİ MOTORDUR[/FONT]***
dimi ama ya musturaki
Tiger haddini aşma! Dediğim gibi sorunun varsa özelden yaz yazacağını. Senin ahlaki seviyenden anladığın nedir? Orada söylenen ve yazılanlar sadece espritüel açıdan değerlendirilecek şeylerdir. Bir insanın içi fesat olmaya görsün Cem Yılmaz parodilerinde güler burada da prim yapmaya çalışırlar. İtler dalaşır insanlar tartışır. Sende ikisinede girecek potansiyel yok zaten gerisini sen düşün artık ...
Metal & elsiva ikiside çok güzeldi elinize saglık
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
bak arkadaş benim senle sorunum yok ama istersen ve böyle devam edersen olur. sana buradan cevap yazıyorumki altta kalmış görünmeyeyim, konuyu kapat, bildiğin gibi yaşa. potansiyelimi öğrenmek istersen birara samsuna gel veya ben seni antalyaya yolum düşerse ararım. burada dalaşmak anlamsız ve boş, karşılaşırsak hesaplaşırız ok.
tartışmayın len belalar işte
metal aslanım sen neymişsin bee
Acımadıki, acımadıki
Yaw tiger hocam boşver şimdi sen.(topic raydan çıkmış zaten) motorundan bahset nasıl, memnunmusun? kaç km desin? topicide sahipsiz bıraktın, izlenimlerini yazıver.
sorma zaten moralim bozulmuş yağmur yağıyor gezemiyorum motorla. hep bu kadınların yüzünden(topik amacından sapmasın )Akira adlı üyeden alıntı
160 yapıyor da ben çıkmadım o sürate
Antalya ya geldiğinde bir çayımızı içmek amacıyla çıkarsan karşıma eyvallah ama dalaşmak maksadıyla çıkarsan karşıma gelip gördüğün son yer Antalya olur ...
Harika olmuş, koptum valla Metal. Tebrikler.
Ayrıca bazı arkadaşlar gibi konuyu gerip, birilerinin koruyuculuğunu yapar gibi sivrilmelerinin gereği yoktur. Sadece okuyup, gülün-geçin.
Nee 160 mı ?
Ciddi misin ?
E hadi ,ben senin kuba topiğine koşuyorum yaz bişeyler
Boşver bu başlıkları oku ,gül ,geç, .Sanal ortamda bu tip şeyler tartışılmaz, iş mutlaka son sözü söyleme yarışına dönüşür
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)