Birazda Gülelim.İşte Kadınlar!!!
Reklamlar
-
19 Temmuz 2005, 18:02
Reklamlar
-
19 Temmuz 2005, 18:06
metal yakalandın işte...
-
19 Temmuz 2005, 18:09
ssewil, senin ne derece akıllı olduğun yazdığın yazıdan anladıklarını anlatıyor. Benim bayan arkadaşlara herhangi bir garezim yok azıcık kafan çalışsa bunu anlardın. Yazıyı espritüel tarafından algıla olur mu? Hakaret edici nitelikte konuşma ve varsa eğer seninde erkekler hakkında bu derece espiritüel bir yazın yazda bizde biraz gülelim. Ama gelipte böyle anlamsız, alakaya maydonoz şeyler yazma lütfen. Bu arada yazdığın satırlar o kadar birbirine girmiş ve anlamsız olmuş ki ilk okuyan Türkçeyi yeni öğrendiğin izlenimini edinecektir...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
19 Temmuz 2005, 18:15
ssewil adlı üyeden alıntı
2.yarattığımda
Tanrı adına konuşmak ne sana, ne bana, ne de bir başkasına düşer!!!
kusursuz ve göz alıcı yaratmış bizi tanrı NNİİHAHAHAHHAHAH
Kusursun ve göz alıcı yarattığı sen değilsin sanırım , ayrıca sen hiç Aysel Güreli görmedin herhalde...
Saygı, sevgi ve hoşgörü ile kal arkadaş...
-
19 Temmuz 2005, 18:18
ChatnoiR, kardeş yazı gerçekten anlatılmak istenen ve amacına ulaştığı taktirde sorun yok ama böyle arkadaşlar gelipte, haddini aşacak şekilde yazılar yazınca gerçekten ortam geriliyor. Yazının yazılmaktaki amacını zaten belirtmişim. ssewil arkadaşımız siteye 1-2 haftada bir uğradığı ve ortamı tam bilmediği için atıp tutmuş işte, yersiz gerginlik için özür dilerim...
-
19 Temmuz 2005, 18:27
MeTaL, bana şaka yapıyor gibi geldi. bence boşuna kızdın neyse büyütmenin gereği yok, öpüşün barışın
-
19 Temmuz 2005, 18:28
Balamir sende mi Antalyadansın yoksa ? Plakayı Antalya bayanlar clube vericeğine göre
-
19 Temmuz 2005, 18:31
Evet kardeş bende Antalyadayım. Hatunlarla aram iyidir özel ajanlıklarını yapıyorum böyle durumları bildiriyorum
-
19 Temmuz 2005, 19:18
YOk yok ben feministlerle konuştum işin şaka olduğuna ikna ettim.
(Biraz zor oldu ama neyse)
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
-
19 Temmuz 2005, 19:26
Eyvallah ...
-
19 Temmuz 2005, 19:43
METAL arkadaş
aslında ben ortalığı germeye felan calışmadım bende şaka olarak cevap verdim ama sen yanlış anladın aslında ben gülelim diye yazdım neden geriliyorsun anlamadım senin yazını okuduğum zaman espiriden anlıcanı sandım ama yanılmışım.kusura bakma olurmu düşünemedim anlayamayacağını
-
19 Temmuz 2005, 19:47
abi dooğru söyeyeni 9 köyden kovarlar
ama olsun sana tek şey diyeceğim
HHHEEEELLLAAALLL...
-
19 Temmuz 2005, 19:58
CHATNOİR
birtek sen anlamışsın harikasın espiri anlayışından dolayı
-
19 Temmuz 2005, 20:08
-
19 Temmuz 2005, 22:03
Moderatör (forrap)
-
19 Temmuz 2005, 22:32
balamir adlı üyeden alıntı
Evet kardeş bende Antalyadayım. Hatunlarla aram iyidir özel ajanlıklarını yapıyorum böyle durumları bildiriyorum
o zaman ortamın iyi takılırız bir ara seninle hussarım var ama sorun değil adranelin yaşatırız yani sende ne var motor fazla artçın varsa haber ver gelirim Sideden kardeş
-
19 Temmuz 2005, 23:02
sen ve senin gibilerde öğrenin olurmu
tanrı erkeği önce yaratmışki kusur olursa bunda(sizde) olsun ki olmuuuşş(ZUHAHAHAHHAHAHAA....) en önemli kusurunuzda beyniniz bunu hepimiz biliyoruz zaten.
ssewil, anlamamızı istiyorsan anlaşılır bir şekilde yazarsın olay kapanır, senin espiri anlayışın bu ise değiştir, çünkü hiç hoş değil. Ben sana aynı yazıyla cevap verseydim acaba sen anlayış gösterirmiydin?
forrap adlı üyeden alıntı
şişşşşşşşşttt kavga etmeden dövüşün bakim
şaka Arkadaşlar şurada iki dakika geyik yapıcaz (hiiii
hayvan severler duymasın ahanda geyiğe tecavüz ediyolar kendi ağızlarıyla diyolar deyip gelirler vallaha
)
Forrap koptum olm koptum
-
19 Temmuz 2005, 23:05
MeTaL, ssewil, ben size öpüşün barışın demedimiydim kaç saattir atışıyomusunuz hala
-
19 Temmuz 2005, 23:09
Abi ben görmediğim hatunu öpmem neyse ya sakinleşsin ortalık gerçekten.ssewil, güzel kardeşim benim amacım sitede birkaç haftadır süren gergin ortamı yumuşatmaktı, bunu sık sık diğer arkadaşlarda olsun yapıyoruz. Seçmiş olduğum konuyu özellikle buraya yansıtmadım. Benim çok hoşuma gitti ve bir o kadarda güldürdü beni ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Sanırım sorun çözülmüştür...
-
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler