Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

BU DA BİSİKLET KAZASI

REKLAM ALANI
    crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Bu akşam 19.00-19.30 sularında annem markete gitti.Bende duş alıp çıktım.Televizyon izliyordum.Annem geldi,bacakları kan içinde,sol elinin baş parmağı şişmiş,üst dudağı şişmiş ve birkaç ufak sıyrık...Olay şöyle vukuu bulmuş;annem marketten çıkıp karşı kaldırıma geçmek isterken (ki burası pek işlek olmayan bi caddedir) park halindeki bir minibüs ile bir otonun arasından tam çıkmış ki daha ne olduğunu anlamadan annem kendini yerde bulmuş.Ayrıca 3-3,5 metre kadar ilerde.Çarpan bir bisiklet.Evet yanlış duymadınız bir bisiklet.Ve bir insana bu kadar zarar verebiliyor.Birde sanki hiç suçlu değilmiş gibi "Sen aniden önüme çıktın teyze"demiş.Ulan şerefsizin evladı,madem altında tekerli,demir karışımlı bir malzeme var neden onu dikketli kullanmıyorsun?sağına soluna ADAM gibi bakmıyorsun?Ve işin ilginç bi tarafıda çevrede bir çok insan olmasına rağmen bir tanesi gelipte annemi yerden kaldırmak için yardım etmemiş. Bu da bana bir ders oldu;motorumu alırsam,ne olursa olsun çok dikkatli ve yavaş kullanacağım.neyse çok uzatmiyim.LÜTFEN YAYALARA DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kawasaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun
    nerde oldu olay?
    o nası bisikletmiş ya
    Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var

Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gecmiş olsun arkadasım.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun...

geçmiş olsun kardeş umarım çok ciddi bir durum yoktur. annemize acil şifalar dilerim, ancak duran iki aracın arkasından yola çıkarkende çok dikkatli olunmalı. hem yaya hemde taşıtlar bu şekilde parketmiş araçlara çok dikkat etmeli...

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    Çok saolun arkadaşlar.Kawasaki,kaza denizli kayalık yolu üzerinle oluyor.Chatnoir çok haklısın arkadaşım,dikkat edilmeli;ancak annem çok dikkatli bi insandır zaten,ama bisikletli iyiki benim elime geçmedi...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    crazy_devil, Öncelikle Annene Geçmiş olsun Kaza heran heryerde herkezin basına gelebiliyor Sen ne kadar dikkat etsende dikkatsiz sürücülerde var. Annen için acil şifalar dilerim. Bunu yanlış anlama yaya olarakda çok dikkat etmemiz gerekiyor kazalara sebebiyet de verebiliyoruz bazen bu yüzden kurallara uymak gerekiyor.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    geçmiş olsun walla enteresan olay, acil şifalar..
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    Annene size gecmiş olsun arkadasım..Allah beterinden korusun inşallah cümlemizi.
    bu arada anneni hemen yerden kaldırmamalarıda isabet olmuş bir yerde çunki ne olursa olsun yere düşen bir insanın o an kırıgı olabilir (Allah korusun) bilincsizce kaldırma neticesindede damar kesiklerine sebebiyet verebilir.kendi başına kalkması isabet olmuş bir yerde tekrardan büyük gecmiş olsun(arkadaslar bu olayda bizlere ders olsun duran iki aracın arasından heran bir yaya cıkabilir aman dikkat..!!)
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    gecmis olsun dostum. tanismasak da selamlarimi ilet. ellerinden öperim
    acil sifalar dilerim.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

invent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600RR 05
    geçmiş olsun arkadaşım, en kısa sürede annen sağlığına kavuşur inşallah.Yayaların bu tip yerlerden çıkmadan önce kontrol etmeleri gerekiyor yolu, araçlarında bu tip yerlerde birisi çıkabilir diye düşünüp hız azaltmaları ve durabiliecek bir hızda seyretmeleri gerekiyor.Zaten bunlara uyulsa hiç kaza olmaz diyeceksiniz, evet olmaz

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.inanırmısınız en yakın arkadaşım bile (dostum derim kendisine) geçmiş olsun demedi ama benim daha sesini bile duymadığım bi çok insan bana burda teselli verdi saolun varolun değerli ikiteker kardeşlerim.

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    gecmiş olsun hardeşim biraz geciktim ama kusura bakma....

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    crazy_devil, cok gecmıs olsun kardesım.

Motosikleti
    MONDIAL MCT 250
    saolun arkadaşlar.bazen bişilere duyarsız kalmamak en güzel yol ve yöntem.hatta ve hatta bazen değil herzaman duyarsız kalmamak en güzeli.hepiniz çok sağolun varolun.

Annene geçmiş olsun
    Biz kadar yayalar da dikkatli olmalı
    Kendilerine kırmızı ışık yanarken karşıdan karşıya geçmeyi huy edinmiş yayaları şiddetle kınıyorum

tarık54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çakma harley
    Alıntı crazy_devil adlı üyeden alıntı
    saolun arkadaşlar.bazen bişilere duyarsız kalmamak en güzel yol ve yöntem.hatta ve hatta bazen değil herzaman duyarsız kalmamak en güzeli.hepiniz çok sağolun varolun.
    nvghfghfgjgfxjhjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    :146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Geçmiş olsun crazy_devil annene geçmiş olsun diliyorum. Ellerinden öpüyorum.

Ama sende fazla asabi olma. Kaza olur ve bir tarafın dikkatsiz olması bile yeter soğuk kanlı davranmak lazım.

Bazen biz de dalabiliyor yanlış bir pozisyona düşebiliyoruz (yaya, motorla veya araba ile) böyle bir durumda saygıyı elden bırakmamak lazım. Hemen araç kullanana saldırmamak lazım.

Biz motor kullananlar da herhangi bir kazada suç %100 karşıda da olsa yanlış tavırlarla yaklaşılıyor. Motor değil mi serseri kesin hızlıdır aralara dalmıştır diye. Aynı yanlışa düşmeyelim.

İnsanlar yürürken bile çarpışabiliyor. Önemli olan bisikletlinin yapmadığı gibi yapıp. Saygı ve sevgiyle yardımcı olmak. O da onun eksikliği (A..lığı). Örnek alacağı kimse olmamış.
    Sadobey

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Geçmiş olsun
    0 Rh (+)
    06 - 09

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    arkadaşlar olay temmuz da olmuş
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler