Bu akşam 19.00-19.30 sularında annem markete gitti.Bende duş alıp çıktım.Televizyon izliyordum.Annem geldi,bacakları kan içinde,sol elinin baş parmağı şişmiş,üst dudağı şişmiş ve birkaç ufak sıyrık...Olay şöyle vukuu bulmuş;annem marketten çıkıp karşı kaldırıma geçmek isterken (ki burası pek işlek olmayan bi caddedir) park halindeki bir minibüs ile bir otonun arasından tam çıkmış ki daha ne olduğunu anlamadan annem kendini yerde bulmuş.Ayrıca 3-3,5 metre kadar ilerde.Çarpan bir bisiklet.Evet yanlış duymadınız bir bisiklet.Ve bir insana bu kadar zarar verebiliyor.Birde sanki hiç suçlu değilmiş gibi "Sen aniden önüme çıktın teyze"demiş.Ulan şerefsizin evladı,madem altında tekerli,demir karışımlı bir malzeme var neden onu dikketli kullanmıyorsun?sağına soluna ADAM gibi bakmıyorsun?Ve işin ilginç bi tarafıda çevrede bir çok insan olmasına rağmen bir tanesi gelipte annemi yerden kaldırmak için yardım etmemiş. Bu da bana bir ders oldu;motorumu alırsam,ne olursa olsun çok dikkatli ve yavaş kullanacağım.neyse çok uzatmiyim.LÜTFEN YAYALARA DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR!!!