üstadlarım benim akrabam hem sünnet olucak hem evlenecek tanıdığınız sağlam sanatçı var mı acaba
üstadlarım benim akrabam hem sünnet olucak hem evlenecek tanıdığınız sağlam sanatçı var mı acaba
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gelemem ama kalbim sizinle...
ne demek elimizden gelen birşeyse seve seve
abicim şimdi bu fürek devran çağların alt kadrosunda çalışıyor çok cafcaflı bir düğün olmayacaksa fürek'i çağırabilirsin çok para istemiyor ama biraz havalı birşeyler düşünüyorsanız bülen ablasını yada devran çağlar ablasını kiralıyabnilirsiniz bu işler için
geçenlerde yine düğüne çağırmışlar bizim fürek'i ama oda ne !!
sahneye çin çon chopperlere bindiği örtüsüyle çıkmış hemen kovmuşlar tabi abi bu daha mesleğe yeni yeni ayak uyduruyor sen en iyisi devran ablasını çağır biraz pahalı olur ama
Ben de cbf 150 ve 1 artçı ile gelmeyi planlıyorum. Artçım korkmazsa artçım da geliyor. Motorla ilk uzun yolum olacak, mutluyum gururluyum.
Ruby seni de duyurulardaki başlığa ekliyorum o zaman, bakarsın ben de artçımla gelirim. Kesin değil ama.
Konu ciddileştiği için link duyurulara açılmıştır. Aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Görüş ve önerilerinizi en geç Cumaya kadar belirtin ki netleştirelim.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sunuyoruz.html
iyi akşamlar.düzenlemiş olduğunuz geziye balıkesirden katılmak istiyorum.neler yapmam gerekiyor?numaram 05323848612
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)