siyahlimuzin
KIRKLARELI MT olarak gereken ımzaları verıcegız ve bunun kac ay once vıdeosunu ızledım ve aynı sekılde ınsanları yuzen kasapların vıdeolarını bıle ızledım gercekten ınsanlık dısı ama bulunamıyor ıste hayvanları canlıs canlı derılerını alıyolar ve derısız hayvanlar bı yerde toplanıyolar ve hala canlı haldeler bınbırturlu ıskenceye maruz kalıyolar hıcbısey yapılamıyor vıdeoyu kım atmıs nerden atmıs bulunamıyor neysekı buna cozum varsa ben 1 degıl 100 tane atıcam bu kadar assagılık ınsanlara cezalarını verseler en azından
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Protestmails sent so far: 18924
arkadaslar ben illegal bı yonteme basvurup msnımdekı kayıtlı adresler aracılıgı ılede atıcam burdan canlı canlıda son mesaj sayısını yazarım ıyı yontem deneyın bence
umarım farkedilecek bısı dııldır
bütün mail adreslerinizle atın veeee daha önce de yazmıştım sanırım aynı adres ile defalarca atınca bile kabul edio
en güzelini yapıosun içine atmayacaksın heç bişeyi
var ya tüylerim diken diken oldu içim titredi. insan derisi yüzmek nasıl olur ya. pes yani
Protestmails sent so far: 18930
Protestmails sent so far: 18942
Protestmails sent so far: 18954
Protestmails sent so far: 18960
ben ehr seferınde baska bı adresle gonderıyorum ip muhabbetı onemlı dıcem ama kabul ettıgıne gore sakat bısı olcanı sanmıyorum
teşekkürler öymen teşekkürler samet teşekkürler topiğe katılan mt liler
Protestmails sent so far: 18996
Protestmails sent so far: 19008
biraz iş yapmak lazım malum işsiz kalırsam benım kopekde ac kalır
19152
ben geri diorum send diorum kolay yolunu buluoruz gittikçe
ama aklıma takılan bişi var 2 sn. aralık ile gönderiorum her seferinde 6 tane yükselio
işte umarım bi terslik bi gariplik yoktur da işe yarar
belkıde saf gıbı bı tuzaga atlıoruz
oyle bısı varsa msnımdekı arkadaslarımdan ozur dılıyorum
Arkadaşlar ben başkalarının adreslerinden de attım hatta yaşam hakkına saygı sitesindeki arkadaşımda öle yapıomuş kabul olur dedi.Merak etmeyin
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
duyarlılığa devam...............
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)