İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
yav adam kendi çocuğunun hayatını riske atıyor. devletin cezasını takarmı? bunlar için ıslahhaneler kurulmalı bence yazıktır gunahtır kendi kafana geçirdiğin kaskı çocuğa geçir bari canı ne kadar kıymetli kurallara uymayanlara motosiklet kullanımı yasaklanmalı şakası yok bu aletlerin bunu anlamak için illa birilerinin canının yanması beklenmemeli derim.
polisler gerekli denetimlerini yapsa o zaman cesaret edip de resimdeki gibi canını tehlikeye atmaz (evlatta candır canımızdır)önder paylaşımın için saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ne guzeldir kız için babasının onu okula motorla bırakması
keşke babasıda vaktiyle okula gitseydide kızına bi kask taksaydı..
eğitim sart
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Sonrada gazetede 3. sayfalarda yer alıyorlar kızları kucağında.Ancak birşey olduğunda hatırlarız sevdiklerimizin değerini
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
kaiser aklıma bişey takıldı seyir halinde sürücülerin dıkkatinı dagıttığı için CEP TELEFONU ile konuşmak TEHLİKELİ ve yasak ya CEP TELEFONU ile foto cekmek TEHLİKEsiz ve serbest mii
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
Kanunu kuralı herşeyi geçtim de be eşek adam, küçücük çocuğu hiç mi düşünmezsin!
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
umarım ilerde aklı başında bir çocuk olurda sorar eni nasıl attın bu tehlikeye diye o zaman görürüm ben o şe. . .. i 11 yaşındaki yegenımı kask kafasına byuk geliyor duserde cıkar bana tu tunamaz duser diye daha hiç bındıremedım motora. . . sehpadayken üstünde oturmayı cok sevıyor ama oda ben yanındayken. .. .ve tehlikeli oldugunu onada anlattım. . . öymen abi büyüyünce gezdiricen beni dimi diyor. . .
şimdi 11 yasındakı cocuk bunu dusunurde bu adam dusunemezmı???
bişey olursa en cok onun yuregı yanar ama bu kadar angutluk olmaz be kardeşim
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
bu hareket abd olsaydı herhalde adam cinayete teşebbüsden yargılanırdı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
şimdi bunun devletle ne alakası var.Ayrıca topiği açan arkadaşa bişe diyeyim sevgili arkadaşım barındırmayalım diyorsun hoş diyorsun onların güvenliği için diyorsun anladık ama hele git o adama sor niye biniyor anat tehlikelerini adam senden çok şey biliyor bundan eminim ama yokluk diye bir şey var araban yoksa küçük kızın gelip boynunu büküp baba beni motora bindirir misin dediği zaman kimn aklına gelir bu tehlikeler?ben öleceğimi bilsem bile çocuklarımın gözünde kalmasın diye bindiririm haa böle yapanları destekliyor muyum?tabiki hayır ama adam mecburiyetten bindirmiş belliki bizimde burada kalkıp barındırmayalım dememiz çok yanlış olur eleştirelim ama bu şekil değil sanki adam türklüğe hakaret etmiş lütfen birini eleştirecek bile olsak bu derece uygunsuz cümleler kelimeler seçmeyelim
[ ELAZIĞ-MT ]
Biizm burdada cocugunu böle gezdiren bayan sukutır sürücüsü var onalarda kasksız dolaşıyor
Gereksiz bir başlık.....Arabayla çocuklarımızı okula bırakıyoruz ama motorla bırakamazmıyız?....Herkesin imkanı motor almaya yetmiyor işte....
Sadece kask takmalı...Takmak zorunda...En sağdan güvenli şekilde gitmeli....
Biraz ağır eleştiriler gelmiş....Düşünerek yazmalı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)