ne sımdı anlamadım resim bilem gözükmüor
ne sımdı anlamadım resim bilem gözükmüor
hey free adam bakar resım gozukuyormu. nerelere kayboldun.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
senin yapacağın iş bu kadar olur anca bak resimi bile göremiyoz
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
hani maymundan insana dönüşen bi dalga var o galiba.-)))))
racing racing ve racing.............
kesin öyledir.. de çamur atmak gibi olmasın dıye her halde koymaktan vazgeçmiştir.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
boşver abi ya allaha şükür nerden geldiğimisi biliyoss nese salla bu muhabbetleri
ok şimdi tekrar düselttim
:bestmt:
Bence hala düzeltemedin ama çokta önemli değil....
daRWEN de zamanında evrim diye birşeyler saçmalamıştı
hatta maymundan insanlığın türediğini ve insanları Allahın yaratmadığını felan gevezelemişti ama şimdi en azından düşünen bir akıl bile onun ne kadar gereksizce Allahı inkar ettiğini gösteriyor ki zaten ilerleyen teknoloji ve yaşam bilgisi yaratılan her şeyin Allah tarafından olduğunu gözler önüne seriyor..
alakası yok ama kendisini nasıl maymuna benzetebilir bir insan yani
sen darwen ' in evrim üzerine yaptğı araştırmalara nası saçma diyebilirsin ki? hangisini araştırdın? hangisinin yanlış olduğunu kanıtlayabildin.darwenin teorilerinde yanlışlar tabiki olabilir. ama bilim adına çok fazla gelişme kaydetmiştir ve bilimin birikimli olarak ilerlediği göz önüne alınırsa bu konudaki temeli atmıştır.
bu konuda yazdıklarında ciddi misin onu da merak ediyorum?
arkdaşlar kusura bakmayın konuyu dağıtmış oluyorum burda ama birisinin böyle sözleri beni çileden çıkarıyor
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
oooo abi ya bırakın bunnarı ya. iki makara yapıyoz şurda ortamı tartışma programına çevirmeyin ya
oooo abi ya bırakın bunnarı ya. iki makara yapıyoz şurda ortamı tartışma programına çevirmeyin ya
RaCe_;
1-Neyi bırakıp bırakmayacağımı bana söyleyecek pozisyonda değilsin,
2-burası makara yeri değil,
3- neden aynı mesajdan ikişer tane gönderiyosun?(bir yerde daha gördüm.yanlışlıkla iki tane üstüste gönderilmiyor çünkü siteden "bu kadar kısa süre içinde mesaj gönderemzsiniz" gibi bir mesaj geliyor.)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
danger0:
1-direk sana söylemiyorum forumda ortamı geren herkese konuşuyorum üstüne alınmayabilirsin
2-Burası eğlence ve sohbet yeri vede dolayısı ile makara yapılır çünkü samimiyet vardır motorcularda(motorcu adam anlar trafikte tanımadığın insanlar sana sigara kek ikram eder mesela)
3-nasıl oluyo bilmiyorum....
kime söyleyip kime söylemediğini anlayacak zekaya sahibim, karşılıklı bir konuyu tartışmak ortamı germek değildir.burası karşılıklı bilgi alışverişi yapılacak yerdir,makara değil. motorcu tanımadığı insanlara kek sigara ikram eder demişin bunu konuyla nasıl ilişkilendirdin anlayamadım. ( bence tanımadığı insanlara birşeyler ikram etmek insanların motorcu olmasının insana getirdiği bir nitelik değildir. İNSAN olan herkes yapar bunu)
neyse bak dalgana fazla felsefe den anlamıyoz biz.eyvallahh
arkadaşlar forum kitlenmesın..
topici acana ayıp olacak sonra...
sakin sakin gerek yok
danger patlama sakın bizide yok edecen
neyse beyler herkesten özür. leto senin avatardaki twisterin arkasındaki motor ne??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)