toblerone sen bence erkeklere bakmasını bilmiyorsun
güzel bir şekilde içine bakarsan görürsün bence eğerki gene göremezsen doktora git derim (göz doktoru)
toblerone sen bence erkeklere bakmasını bilmiyorsun
güzel bir şekilde içine bakarsan görürsün bence eğerki gene göremezsen doktora git derim (göz doktoru)
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
aaaaaaaaaaa yeter be istemioommm
imdattt
yokmu bana destek olcak bi bayannn :rightfighter5:
:rightfighter4: :blob6:
neyse arkadaşlar toblerone, u rahat bırakalım toblerone, şu avatardaki sen deelsin de mi bare alıştıra alıştıra sööle de benimle o tobleronu paylaşamiicanı rahat sindirem :
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
yaw tobleron avatardaki olsa çoktan erkeklerin gözdesi ve sevgilisi olurdu feminist olmazdı
o değildir bu arada tobleronun seçtiği animasyonlara bakın hep şiddet dolu kınıyorum seni
şiddetin her türlüsü kötüdür animasyonu bile
Never was born and will never die!
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
:D
piştşştt akıllı olun bakim tek buldunuz dimii???tobeşçim boşver sen yahu..erkek milleti işte her yerde aynılarrr derrrmşiişiiim::)
şimdi bana da kızarlar falan..aman değiiştirmeyin konuyu yahu..bunu yıllarca konuşsanız bitmez valla..
ühüüüüüü çok üstüme geliyolar amaaaa ühüüüüüüüüü
artıııııı avatardaki benim dermişiiiiiiiiiimm
yok arkadaşlar ben o kız kadar çirkin diiliimmm
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
bence tobleron gay
keeesss sesinii kızdırma beniiii :onfire: :hesitantdevil: :grab: :rightfighter5:
:rightfighter2: :leftfighter3: :whipitgood:
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
pis şiddet yanlısı seni kızsan ne olur
sana cvp vermiioommm artıkınnn
küsssss
özür dile affediyim seni
:bestmt:
ehueueu komik ama hiç alakası yok tam tersi aslında
:bestmt:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)