sanada resim atabilirim merak edersen
sanada resim atabilirim merak edersen
Never was born and will never die!
koyacaksan siteye koyda herkes görsün kısmetin açılır belki
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
cocuk diyene bak sen yaaa allahhhh allahhhhh
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
siteye nasıl resim koyucam zaten hayatımda ilk kez forum kullanıyorum bilmiyorum ben resim koyucak yer nerde?
ya nie iliskilerimdeki erkek rolu hep bende oluyo annamis diilim. bende mi sorun var yoksa erkek arkadaslarimda mi? toblerone bizde var sanki bisey
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
alaa alaa seda yaaa erkek rolü hee sen demekki hep kadın ruhlu erkeklere denk gelmişsin muahahahaha
yaw öle galibaa dengeyimi tutturamıomm yoksa benimi hep dengesizler buluyo anlıyamıom bende
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
toblerone bir psikolaaaaa git istersen çözemezsen bu durumları
heç iyi görmüyorum seni eğer ki böyle gidiyorsa yaşantın
ileride eli baltalı erkek düşmanı olmayasın diye söylüyorum
feministhesabı hea
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
yok yaw o hadde gelmedim ama 2-3 tane daha böle dengesiz tiplerle karşılaşırsam kesin feminist olcam yeter ya aaaaaaa :onfire:
bir hatunu daha kaybediyoruz arkadaşlar bir el atında düzgün birilerini bulzun zavallıcık kendine gelsin
muahahah
ahhh canıımm ne kadar düşüncelisin sen öleee nedense hepiniz normalde çok düşünceli yardımsever insanlarsınız hatta duygusal ama işte hiç belli olmuyo nedense
ahuahuahua belli edeni war etmeyeni war edemeyeni war
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
bak seeennnnn alla allaaa
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
yürü slade arkandayım
:onfire: :onfire:
çöpçatan hattına döndü burası!
tobleron sende duygusal düşünceli .... yani istediğin gibi bir sevgili bulda su feminizm muhabbetinden kurtulalım
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
seni bu muhabbete katılcaksın die zorlamıyoz birrrrrrr
çöpçatan hattıyla alakası yok ikiiiiiiiiiiiiiiii
sevgili mevgilide istemiom bu da üççççççççç
bence tobleron deli gibi sevgili istiyor kendine itiraf edemiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)