ra sende bi 900 lü hattı yazmamışsın yani
ra sende bi 900 lü hattı yazmamışsın yani
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
lol valla yeni kapattım olsa tükkan senin
Never was born and will never die!
ahh canıımmm
valla bunların hepsi hikaye gerçeklerle karşılaşınca öyle olmadığınız şakkkk die suratına çarpıoo insanın
kusura bakmayın inanmıoomm
hepinis aynısınısss ühüüüüüüüüüüüüüüü
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
yaz kızımm..
türk ceza kanunun 18. maddesi gerğince erkekleri bu konuda sonsuza kadar unutuyoruz..
açıkçası duygusal erkekelrde oluyo ama nairen..gerçi ben daha az duygusal oldum şimdiye kadar ama belli de olmuyo hanii..bilemiyorum yani bazıları varki tobleroncum katılıyorum sana aynen öle işte..anlarsın ya:))
tırt erkekler bunlar yahu...bazıları tabi...
haklısın şekerimm aslında feminist olmayı düşünüyorum ama kıramıyorum kerataları
çok üzülcekler yoksa ..
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
duygusalız işte ne olacak itirazınız mı var
MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR
inan tobleron yalan borcum yok
ben bu çağa ait değilim biliyorum
zaten ben gibiside kalmadı
karşılaşınca diyorsun o konuda üzgünüm görüntüye bakarsan haklısın
çünkü yakışıklı ve iyi giyinen bir tipim birde clublarda çalıştığımdan dolayı hafif serseri bir yapım var ama 2 üniversite falan okuyorum aynı anda 3 de dil bilirim yani görüntü herşey değil iç dünyada farklı kimse aşk var belli olmuyor
ama ben tipim yüzünden sıkıntı çekiyorum herkes piç sanıyor halbuki ben masumum
abi bi fotografını yollayabılrımısn swalbard@hotmail.com
attım swalbard
dedim ya tipimde var diye ama ruhumda yok çok duygusalım tipe bakan yanilir
her erkek oyledır bence! ama daha gorecegımız seyler var canım biraz erken bır kararmı oldu
hoca bence bunun duygusallıkla ilgisi yoq herkesin farklı bi düşünce yapısı war kimi ööle bi anda o kız gibi kimi de erkek gibi düşünür ra, bu arada bana da yolla bi dene 2 3 yıl soora senin gibi bişi olurum herhal ama ben hem masum duruyorum ve de club ortamları sevmiyorum daa çok kafa dinlenecek yerler ideal bence bu arada arabaki eleman gibide deelim karşı tarafı çok ii annarım toblerone, bazı kızlar biz senden akıllıyız moduna girio ama bilmiolar ki ıq um 159 kusura baqmayın bunnarı burda annatmak istemezdim ama bu seferde birbirimisi tanıyamayız ra, fotoyu yollarsın cihanbalan@mynet.com konu saptı ama sizde resimlerinizi yollarsanız sevinirim bende yollarım bişiler müstehcen olmasın hea :tongue:
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
saolasın swalbard,
NeVeR Be ThE LoSeR OnE
banada atın len
sana resim attım slade bu arada
yaw tamam herkes bir diil ama maden duygusalsın nie serseri görünüon
hem ne demişler ya göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün
artıııı nie duygularınızı saklamaya çalışıosunuz ki ne gereği var
ben duygu saklamıyorum ki
yaw duygusalım ama öyle görünen cinsinden değil yani mumlu yemekler falan nadir benim dugularım içimde herkesin görmesine gerek yok bir ortaya çıktımı kötü bence sürekli ağlayan mızmız bir erkek mi isterdin
ben rtürk filmlerinden sokaktaki dilenci çocuğa kadar ağlama potansiyeline sahibim
mecbur duygularımı gizlemek zorundayım sonra milletin dilinde sakızım ama gizlemekle kastım yok demek değil saklamakta değil sadece insanlara yansıtmam içimde yaşarım
vaaaaaavvvv çok etkilendiimmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)