Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tüm Kadın - Erkek Başlıkları

REKLAM ALANI
    marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    adamlar bundan sonrada madonnayı yollucaklarmıs ....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Ne isi far hatun gisinin uzayda otursun yemek yapsin evde yaprak sarsin kardasim bunun kocasinda da is yok birakmis hatunu uzaya tobe, dunyanin civisi cikmis

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Alıntı FutureShock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada şu anda ofiste yaptığımız bi muhabbette aslında amerikalıların uzaya gitmediğini almanalrın gittiğini savunun bir şahıs var yanımda
    almanlar değil ilk uzaya giden ruslardır ayda cekilen nil armstrongun görüntüleri hikaye ayda bayrak dalgalanmaz ayak izleri o kadar belirgin cıkmaz

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    bizim kızlar hep uzayda canım

yildirim_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jınlun JL 150_5
    noldu uzaya gıttıyse oraya gıdınce ye kadar hacca gıtsın

benim hesabım yetmedi 29 trilyonmu ödemiş bu gezi için
    şimdi bana 100 milyar ver desen vermez

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    lübnanın durumu ortada ve kadının yaptığına bak... helal olsun diyorum, önünde saygıyla eğiliyorum...
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

vlamix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dünya neyimize yetmiyo

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzayda ilk erkek yada kadın olmk bu bana pek birşey ifade etmiyor.Nasılsa dünya kaynakları tükenince parası olanlar uzayda yeni bir hayat sürecek parası olmayanlarda dünyada sürünecek(hehe bu da benim ütopyam)

Ya arkadaşlar abartmış gibi olmayayım ama buradaki yorum bir Kehanet...Aynı şeyi ben neden düşünmedim diye kafayı yedim şu an...Nostradamusu bir zamanlar kimse ciddiye almazdı..Çoğu kayıt altına aldığı şeyler doğruya yakın çıktı...

Şimdi kafamda fırtınalar koptu geleceğe dair...O günleri görebilecekmiyim acaba...Böyle bişeyi olma olasılığı çok yüksek...

Aynı teoriyi ben Deniz altında hayat olurmu diye düşünmüştüm...Uzaya aklım ermezdi pek...

Pıerzıg selamlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzayda ilk erkek yada kadın olmk bu bana pek birşey ifade etmiyor.Nasılsa dünya kaynakları tükenince parası olanlar uzayda yeni bir hayat sürecek parası olmayanlarda dünyada sürünecek(hehe bu da benim ütopyam)
    evet bence de mantıklı.olabilir.ama zor.uzaya ilk giden ruslardır.yuri gagarin ilk uzay yürüyüşünü yaptı.ayrıca da aya ilk inen insan yapımı araç da ruslarındı.

valla para kadının.aya da gider isterse çatır çutur yer de. ama ben olsam o parayla ticaret yapardım.kat kat fazlasını kazanırdım.insanlar da ekmek yerlerdi.

shyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkek Beyni PC, Kadın Beyni Mac :)

ABD'li psikiyatrist Louann Brizendine'nın 'The Female Brain' (Kadın Beyni) isimli kitabı en çok satanlar listesine girdi. Brizendine, erkekler ile kadınlar arasındaki farklılıkları ortaya koyuyor. Kadınları öven Brizendine'na göre farklılıklar şöyle:

Kadın beyni Macintosh gibi çalışır. Erkeklerinkisi ise PC gibi... Macintoshlar, güvenilir bilgisayarlardır. Fazla problem çıkarmazlar. Sorun çıktığı zaman da düzeltilmesi kolay olur. Virüs girme ihtimali yüzde 10'nu geçmez. Kurulması da oldukça kolaydır, iki CD yüklemek yeterli. PC'ler ise sık sık çöker ve 'error' (hata) verir. Sorun çıktığı zaman, kaynağı bulmak oldukça zaman alır. Hatta bazen hiç anlaşılamaz. PC'lerin yüzde 90'ı virüs kapar. Kurması da zordur. Mouse'su, ekranı, klavyeyi, modemi, ekran kartını, ses kartını ve birçok ıvır zıvırı tanıtmak gerekir.

Kadınlar havaya benzer. Sürekli değişir, tahmin etmek zordur. Erkekler ise dağa benzer. Aşmak zordur. Belki tanıma imkanı olabilir.

Kadınların ön korteksleri daha olgundur. Böylelikle barışçı ve sabırlı olurlar. Hipokumpusleri büyüktür. Böylelikle kavga, romantik veya hassas anları kesinlikle unutmazlar.

Erkek 52 saniyede 1 seks düşünür, (günde 1.661 kere) kadın ise günde sadece bir kere seksi hatırlar.

Kadın 1 dakikada 250 kelime konuşur. Erkeğe 125 kelime yeter.

Erkek çocuklar annelerini dinlemezler. Çünkü onlar fiziksel olarak aynı tondaki uyarıları duymaz.

Bir kadın, insanların ne hissettiğini bilir. Erkekler vücuduna herhangi bir yaralayıcı tehlike gelmezse ya da ağlamazsa duyguları ayırt edemez.

(Kaynak: http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=53864,5)

Motosikleti
    1299 Panigale
    la bu herifte iyicene bizi ezmiş ya bizm beynimiz pc ama son hız işlemciye ram e .............. sahibiz

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    ben de dual işlemci var

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her kadının söyleyeceği şeyleri söylemiş Louann hanımefendi.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bu laflarla mı en çok satanlar listesine girmiş?
    peah.
    bi psikoloğum var ara ara giderim bayana.
    kadınların kompleksli olduklarını bunun için böyle garip şeyler söylediklerini konuştuklarını felan söylemşti bana. o da psikolog.yani diyrum ki bırakın bunları
    psikolog başka psikiytr başka muhabbeti yapmayın lutfen
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

5. paragraftaki sonuc dogru bir sonuc digerlerine fazla katılamam degisbilir ama 5. paragraf butun erkekler icin aynıdır.6.paragrafa gelince bu dakadınların ne kadr geveze olduklarını gosterır(ERKEKLERİNDE KALBI VAR KARDISIMMM)

Motosikleti
    1299 Panigale
    gökhan2433 5. paragrafta bn sana katılmıorum . inanki bugn daha su cvbı yazana kadar aklıma gelmedi töbeeee

mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Pc'de yapabileceklerinin siniri yoktur. Ama Mac'de durum biraz farklidir yapilabilen seyler cok kolaydir. Yapilamayan iş ise imkansizdir, bosuna yapicam diye kastirmayin Aynen hatunlar gibidir Mac... Onlarda anladiklarini iyi anlarlar anlayamadiklari kisimlari da omurleri boyunca anlayamiycaklar siz bildiginizi belli etmeyin salakliklarinin, naifliklerinin keyfini cikarin agizlari acik kalirsa sizin bilginiz karsisinda sokun parmaginizi olsun bitsin ya
    Bu arada mac'i pc'ye cevirme cabalarindan hic bahsetmicem (Mac ustunde xp calistirabiliotuz artikbkz. macbook) viruz olayina gelince erkek kendisi viruz zaten viruzlenmeside dogal viruz viruzu dakka da bulur mantigi bu durumda da gecerliligini korumaktadir.

Alıntı marefb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gökhan2433 5. paragrafta bn sana katılmıorum . inanki bugn daha su cvbı yazana kadar aklıma gelmedi töbeeee
    muahaha zaten bu durup duruken olmuyor onunden bi tane guzel bayan gectimi oluyor (kendimi nuri alço gibi hissettim ne alakası varsa )

Motosikleti
    1299 Panigale
    hocam harbi tam nuri alçosun he güzel bayan gecince oluo diyo ya töbeeeeee

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler