Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Tüm Kadın - Erkek Başlıkları

REKLAM ALANI
    İskenderunluKILIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İskenderun/HATAY ama Şimdilik AĞVA/İstanbul
    Motosikleti
    Yok Yok İşte Beah ama Olacak merak etmeyin
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı
    Ben de tam buna uygun bir insanım ama kıymetimizi bilen yok ki...
    Aynen katılıyorum ben de Terazi burcuyum yaw bizim değerimizi bilen çıkınca tam çıkıyor olmayınca da hiç olmuyor.

___KILIÇ___
    [B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer

Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır

Bu haftaki Leman'dan alınma:

demonicdreams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW
    Hem arkanda kadın yok, hem de kask takmamışsın? Ama sen kendini kötü hissetme... boşver. Gel MT'ye üye ol, huzur bul... yüksel...

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kadınların da kaskı yok
    [CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]

Mili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mükemmeli Bekleyen Kadın

Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    ya abim ablam nyse bi topikte açabilcenmi

bu arada resim süper

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    böylelerine daha çok ne istediğini bilmeyen kadın denir.

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    acaba o mükemmelmi

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu resmindeki figürleri yıllar önce bir abimiz yapardı bende alanyada satardım turstler çok ilgi gösterirlerdi mesela iskelet sigara içiyo altına doktor içme dedi ama hala içiyorum tarzında yabancı dilde yazılar yadırırdım

yada durakda bekleyen iskeler hala otobüs gelmedi neden acaba filan derdi nostalji oldu hepsi :(

BİSANCI_42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    ŞİMDİ ONA GÖRE BİR FIKRA ÜÇ BAYAN İSTEDİKLERİ HERŞEYİ BULABİLECEKLERİ BİR MAĞAZAYA GİRERLER VE ERKEK REYONUNA GİRERLER BU REYON ÜÇ KATLI İMİŞ VE HER KATINDA ÖZELLİKLERİNE GÖRE ERKEKLER VARMIŞ İLK KATA GELDİKLERİNDE BURDAKİ ERKEKLERİN ÖZELLİĞİ ANLATILIYORMUŞ BU ERKEKLER SİZİ HAFTASONU RESTORANTA GÖTÜRÜR UMMADIĞINIZ ANLARDA SİZE MÜTHİŞ SÜRPRİZLER YAPAR SİZİN BÜTÜN SORUNLARINIZLA İLGİLENİR BULAŞIKLARI YIKAR KUMANDAYI DAİMA SİZE VERİR SİZ ONUN İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİSİNİZDİR KIZLARIN AĞZI AÇIK KALIR VE 2.KATA BAKMAK ÜZRE YUKARI ÇIKARLAR 2. KATTA İSE AZ ÖNCEKİLERİN HEPSİ VARDIR VE EKLENTİLERDE YER ALMAKTADIR BUNLAR ŞUNDAN İBARETTİR:SİZ UYUMADAN UYUMAZLAR ASLA SİZİN SÖZÜNÜZDEN ÇIKMAZLAR YASAKLARINIZA HARFİYEN UYARLAR SİZDEN BAŞKASINA BAKMAZLAR SÜREKLİ SİZİN EMRİNİZDEDİRLER VE ÖLSENİZ BİLE SİZİN ÜSTÜNÜZE EVLENMEZLER KIZLAR DELİRECEK KADAR MUTLUDURLAR ARTIK İLERİSİ YOK DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLARKEN ÜÇÜNCÜ KATA BAKMAYA KARAR VERİRLER 3. CÜ KATA GELDİKLERİNDE BU KATIN BOŞ OLDUĞUNU VE KOCAMAN BİR PANODA ŞU YAZIYI GÖRÜRLER:bu kat kadınların ne kadar doyumsuz olduğunu anlatamak için yapılmıştır hiç ümitlenmeyin burda asla bişey bulamazsınız umarız merdivenlerden aşağı inerken yuvarlanırsınız:

iyi yine sizin saçlarınız,elbiseniz,ayakkabılarınız,çan tanız ve kemikleriniz duruyor.Biz mükemmel kadını bulmak için toz duman olduk,külümüz kalmadı be...

Alıntı harfendaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi yine sizin saçlarınız,elbiseniz,ayakkabılarınız,çantanız ve kemikleriniz duruyor.Biz mükemmel kadını bulmak için toz duman olduk,külümüz kalmadı be...
    ilahiii abi çok yaşa emi sen

Bisancı süperdin valla
    Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...

cexenes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    terlikler ve çanta çok uyumlu inşallah kendin gibi birini bulursun

mywood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Zonghsen
    ne istiyorsunuz bu kadınlardan anlamadım gitti...onlara muhtaçsınız unutmayın.delirtseler de sizi çıldırtsalarda onlarsız bi hayatı kaçınız düşünüyor..böylesi denk geliyorsa da bırak abicim..zorla değil ya...ne gerek var sanki hepsi aynıymış gibi aksettirmeye...

Alıntı cexenes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    terlikler ve çanta çok uyumlu inşallah kendin gibi birini bulursun
    Demek öleee e görüşürüz senleee üstadım henüz o kadar yaşlanmadım sana dede diyebilirmiyim euhehuhe

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250

Uzayda ilk Müslüman kadın

İran asıllı işkadını Anuşer Ansari, 20 milyon dolar ödeyerek uzaya çıkan ilk Müslüman kadın oldu. 29 Eylül'de dönecek olan 40 yaşındaki Ansari, uzayda sırt ağrısı deneyine de katılacak.

İlk kadın uzay turisti yola çıktı

Dünyanın ilk kadın uzay turisti olan 40 yaşındaki İran asıllı işkadını Anuşer Ansari'yi taşıyan Rus Soyuz uzay aracı, dün Kazakistan'daki bir uzay üssünden fırlatıldı.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) çalışacak Amerikalı ve Rus mürettebat ile kadın uzay turisti Anusheh Ansari'yi taşıyan Soyuz TMA- 9 uzay aracı, dün sabah Kazakistan'daki Baykonur uzay üssünden fırlatıldı. Uzaya giden dördüncü "turist" olan İran asıllı Amerikalı Anuşer Ansari'nin, bu yolculuk için 20 milyon dolar ödeme yaptığı belirtildi. Uzay gemisinde bulunan Rus kozmonot Mikhail Tyurin ve ABD'li astronot Michael Lopez- Alegria ile Ansari, yaklaşık 48 saat sonra UUİ'de bulunan mürettebatla buluşacak. 29 Eylül'de dünyaya dönecek olan 40 yaşındaki Ansari, dün rokete binerken, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına ve eşine seslenerek "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Uçuş öncesinde yaptığı konuşmada, uzay programlarına özel yatırımları teşvik edecek bir elçi olduğunu belirten dünyanın ilk kadın uzay turisti, UUİ'de sırt ağrısı konusunda Avrupa Uzay Ajansı için bazı deneylere katılacağını bildirdi.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Uzayda ilk erkek yada kadın olmk bu bana pek birşey ifade etmiyor.Nasılsa dünya kaynakları tükenince parası olanlar uzayda yeni bir hayat sürecek parası olmayanlarda dünyada sürünecek(hehe bu da benim ütopyam)

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    bikaç günlük uzay gezisi 20 milyon usd (29 300 000 ytl)

Ben o kadar parayla Dünya'da ömür boyu yaşarım + 20 nesill torunlarım da sıkıntı çekmez...

FutureShock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT660Z Ténéré
    Bu arada şu anda ofiste yaptığımız bi muhabbette aslında amerikalıların uzaya gitmediğini almanalrın gittiğini savunun bir şahıs var yanımda

12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler