Aynen katılıyorum ben de Terazi burcuyum yaw bizim değerimizi bilen çıkınca tam çıkıyor olmayınca da hiç olmuyor.viper_1 adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
Aynen katılıyorum ben de Terazi burcuyum yaw bizim değerimizi bilen çıkınca tam çıkıyor olmayınca da hiç olmuyor.viper_1 adlı üyeden alıntı
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Hem arkanda kadın yok, hem de kask takmamışsın? Ama sen kendini kötü hissetme... boşver. Gel MT'ye üye ol, huzur bul... yüksel...
kadınların da kaskı yok
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
ya abim ablam nyse bi topikte açabilcenmi
bu arada resim süper
böylelerine daha çok ne istediğini bilmeyen kadın denir.
bu resmindeki figürleri yıllar önce bir abimiz yapardı bende alanyada satardım turstler çok ilgi gösterirlerdi mesela iskelet sigara içiyo altına doktor içme dedi ama hala içiyorum tarzında yabancı dilde yazılar yadırırdım
yada durakda bekleyen iskeler hala otobüs gelmedi neden acaba filan derdi nostalji oldu hepsi :(
ŞİMDİ ONA GÖRE BİR FIKRA ÜÇ BAYAN İSTEDİKLERİ HERŞEYİ BULABİLECEKLERİ BİR MAĞAZAYA GİRERLER VE ERKEK REYONUNA GİRERLER BU REYON ÜÇ KATLI İMİŞ VE HER KATINDA ÖZELLİKLERİNE GÖRE ERKEKLER VARMIŞ İLK KATA GELDİKLERİNDE BURDAKİ ERKEKLERİN ÖZELLİĞİ ANLATILIYORMUŞ BU ERKEKLER SİZİ HAFTASONU RESTORANTA GÖTÜRÜR UMMADIĞINIZ ANLARDA SİZE MÜTHİŞ SÜRPRİZLER YAPAR SİZİN BÜTÜN SORUNLARINIZLA İLGİLENİR BULAŞIKLARI YIKAR KUMANDAYI DAİMA SİZE VERİR SİZ ONUN İÇİN HERŞEYDEN ÖNEMLİSİNİZDİR KIZLARIN AĞZI AÇIK KALIR VE 2.KATA BAKMAK ÜZRE YUKARI ÇIKARLAR 2. KATTA İSE AZ ÖNCEKİLERİN HEPSİ VARDIR VE EKLENTİLERDE YER ALMAKTADIR BUNLAR ŞUNDAN İBARETTİR:SİZ UYUMADAN UYUMAZLAR ASLA SİZİN SÖZÜNÜZDEN ÇIKMAZLAR YASAKLARINIZA HARFİYEN UYARLAR SİZDEN BAŞKASINA BAKMAZLAR SÜREKLİ SİZİN EMRİNİZDEDİRLER VE ÖLSENİZ BİLE SİZİN ÜSTÜNÜZE EVLENMEZLER KIZLAR DELİRECEK KADAR MUTLUDURLAR ARTIK İLERİSİ YOK DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLARKEN ÜÇÜNCÜ KATA BAKMAYA KARAR VERİRLER 3. CÜ KATA GELDİKLERİNDE BU KATIN BOŞ OLDUĞUNU VE KOCAMAN BİR PANODA ŞU YAZIYI GÖRÜRLER:bu kat kadınların ne kadar doyumsuz olduğunu anlatamak için yapılmıştır hiç ümitlenmeyin burda asla bişey bulamazsınız umarız merdivenlerden aşağı inerken yuvarlanırsınız:
iyi yine sizin saçlarınız,elbiseniz,ayakkabılarınız,çan tanız ve kemikleriniz duruyor.Biz mükemmel kadını bulmak için toz duman olduk,külümüz kalmadı be...
ne istiyorsunuz bu kadınlardan anlamadım gitti...onlara muhtaçsınız unutmayın.delirtseler de sizi çıldırtsalarda onlarsız bi hayatı kaçınız düşünüyor..böylesi denk geliyorsa da bırak abicim..zorla değil ya...ne gerek var sanki hepsi aynıymış gibi aksettirmeye...
İran asıllı işkadını Anuşer Ansari, 20 milyon dolar ödeyerek uzaya çıkan ilk Müslüman kadın oldu. 29 Eylül'de dönecek olan 40 yaşındaki Ansari, uzayda sırt ağrısı deneyine de katılacak.
İlk kadın uzay turisti yola çıktı
Dünyanın ilk kadın uzay turisti olan 40 yaşındaki İran asıllı işkadını Anuşer Ansari'yi taşıyan Rus Soyuz uzay aracı, dün Kazakistan'daki bir uzay üssünden fırlatıldı.
Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (UUİ) çalışacak Amerikalı ve Rus mürettebat ile kadın uzay turisti Anusheh Ansari'yi taşıyan Soyuz TMA- 9 uzay aracı, dün sabah Kazakistan'daki Baykonur uzay üssünden fırlatıldı. Uzaya giden dördüncü "turist" olan İran asıllı Amerikalı Anuşer Ansari'nin, bu yolculuk için 20 milyon dolar ödeme yaptığı belirtildi. Uzay gemisinde bulunan Rus kozmonot Mikhail Tyurin ve ABD'li astronot Michael Lopez- Alegria ile Ansari, yaklaşık 48 saat sonra UUİ'de bulunan mürettebatla buluşacak. 29 Eylül'de dünyaya dönecek olan 40 yaşındaki Ansari, dün rokete binerken, kendisini uğurlamaya gelen yakınlarına ve eşine seslenerek "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Uçuş öncesinde yaptığı konuşmada, uzay programlarına özel yatırımları teşvik edecek bir elçi olduğunu belirten dünyanın ilk kadın uzay turisti, UUİ'de sırt ağrısı konusunda Avrupa Uzay Ajansı için bazı deneylere katılacağını bildirdi.
Uzayda ilk erkek yada kadın olmk bu bana pek birşey ifade etmiyor.Nasılsa dünya kaynakları tükenince parası olanlar uzayda yeni bir hayat sürecek parası olmayanlarda dünyada sürünecek(hehe bu da benim ütopyam)
bikaç günlük uzay gezisi 20 milyon usd (29 300 000 ytl)
Ben o kadar parayla Dünya'da ömür boyu yaşarım + 20 nesill torunlarım da sıkıntı çekmez...
Bu arada şu anda ofiste yaptığımız bi muhabbette aslında amerikalıların uzaya gitmediğini almanalrın gittiğini savunun bir şahıs var yanımda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)