"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Gece uykudan once koyun sayanlar aman dikkat edin !!
valla gülermisin,ağlarmısın ??
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
Direk Selçuk Erdem'in karikatürü aklıma geldi:
"Diğerlerine göre daha zeki olan bir koyun olayı çözmüş ve sürüden başka bir koyuna sürü psikolojisi üzerine açıklamalar yapıyor;
- Bilge koyun: Şimdi ben bu uçurumdan atlasam şurada gördüğün koyunların hepsi peşimden atlar.
- Dinleyici koyun: Ben de atlarım..."
Olay aynen böyle gerçekleşmiş anlaşılan
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
Abi komedi valla.Bundan sonra "kuş beyinli" demeyeceğim.Direk "Koyunsun olm sen" diye bir hakaret biçimi üretiyorum.Hem karşı taraf gerçekten koyunsa hoşuna bile gider
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
cruiserer,
Aynı karikatürü bende hatırlıyorum, hiç unutmadım zaten haberi okuyunca direk olarak o iki koyunun surat ifadesi geldi gözümün önüne. Yav o karikatürü bulabilir miyiz? Koyalım buraya
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Yok abi bulamayız,cok aradım ama yok...
[b]Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. [/b]
bende bitane koyunlu var ama prometheus kitler diye korkuyom
Hem bunların adı üstünde KOYUN işte.. Bunda şaşılacak bişey yok, bence haber değeri bile yok bunun... bi koyundan başka ne beklenir ki ??
Ama sahiplerine Allah kolaylık versin, kimbilir ne ümitler besliyorlardı onları büyütürken.... Geçmiş olsun, Allah rızkınızı başka yerden verecektir..
bende şimdi haberlerde izledim .yaw be ,bu hayvanlar hakken yenmek için başka işe yarıcanı sanmıom
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
abi ne güzel işte arkadaşlık örneği hepsi birden sıkılmış hayatdan
Pro geri mi geldi bu arada
ERASER WİLL COME BACK
tarih tekerrürden ibarettir
Koyunlara neler oluyor
15.07.2005
TATVAN (İHA) - Geçtiğimiz günlerde Van'ın Gevaş İlçesi'nde 450 koyunun telef olmasına sebep olan olayın bir benzeri de dün gece Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde meydana geldi. Yaylada otlayan ve çocuğunluğunu koyunların oluşturduğu küçükbaş hayvan sürüsündeki 181 koyun ve keçi, gece sürü liderini takip edince kurumuş dere yatağına düşürek telef oldular.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Tatvan'ın Kokarsu Köyü'ndeki bin 60 koyun ve keçinin bulunduğu sürüyü alan Hacı Yıldız ve Salih Yılmaz isimli çobanlar, hayvanları gece saat 21.00 sıralarnda yaylaya çıkarttılar. Gece saat 24.00 sıralarında, otlayan sürünün bir bölümünün karşı yamaca geçtiğini gören çobanlar, hayvanları toparlamak için bölgeye gidince, sayının azlığından şüphelenip sayım yaptılar. Yüzlerce hayvannın kayıp olduğunu gören çobanlar, çevrede araştırma yaparken, derinliği 6-7 metreyi bulan kurumuş bir dere yatağından çok sayıda hayvan leşi ile karşılaştılar. Üst üste yığılan hayvanların olduğu çukura inen çobanlar, 9 koyunu sağ, 6 koyunu da yaralı olarak kurtardılar. Diğer hayvanların öldüğünü gören çobanlar, sabah Köy Muhtarı Alaaattin Işık'a haber verdiler. Çoban Salıh Yılmaz, bu alıy karşısında şok geçirdiğini belirtirken, Köy Muhtarı Alaatin Işık ise Devletten yardım beklediklerini söyledi. Bitlis Valiliği ve İl Tarım Müdürlüğü'ne de bilgilendiren köylüler, olay yerinde yaptıkları araştırmada 176 koyun ve 5 keçinin telef olduğunu belirlediler.
Çobanlar, gece otlayan sürünün, lideri takip ederek çukura atladığını, üst üste düşen hayvanlardan altta kalanların telef olup ölürken, üzerlerine basanların ise kurtulduklarını tahmin ettiklerini söylediler. Çobanlar, gece boyunca hayvanları ararken ve kurtarmaya çalışırken hiçbir kurt izine rastlamadıklarını belirttiler. Olayın duyulmasının ardından bölgeye giden İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, hasar tesbit çalışmalarını tamamlerken, hayvan leşlerinin kireç dökülerek toprağa gömüleceğini belirtildi.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ben de o dediğiniz karikatür var ama kitapta. Ne yapsak da koysak?
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Valla ben buldum karikatürü
Çok iyi yaaa
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
cruiserer, tebrikler valla çok iyi geldi bu karikatür şimdi
Selçuk ERDEM'in de eline beynine sağlık.
Bende atlarım arkidişler :D:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)