benjamin linus türkçe konuşuyor bu bölümde (s04e09)
benjamin linus türkçe konuşuyor bu bölümde (s04e09)
==============================
japon değil onlar koreli koreli birbirlerinide seviyolar(bananeyse)
3,sezon 17. bölümdeyim bayadır izlemiyodum bir günde 11 de başlayıp gece 1 e kadar izlediğimi hatırlarım 2, sezonda acayip sarmıştı...
Biri sevabına şunun cd lerini verse ya bana
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
ya millet. Ne prison break izledim ne lost. Çok merak ediyorum.Hepsinin cdlerini temin etsem size yetişmem çok mu sürer ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
1 sezonda kaç bölüm var ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
dün aksam ki bölümden bise anlamadım ya . durmadan reklam izletiolardı
evet lostun bölümü ama artık geri sarıyolar gibi geldi bana 9. bölüm çok saçmaydı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Bu DHARMA girişiminin , "zaman makinası ile zamanda yolculuk ya da gezegendeki başka bir noktaya ışınlama ile cismi nakletme projesi "ni gerçekleştirdikleri gibime geliyor...
son bölümden güzel görüntüyü Skullhunter yakalamış, taraf titkelem arabi türkçe biliyormusun eh be insaf Ben amca adamlar arap ne diye türkçe soruyorsun??? tamam anladık nazar boncuğunu istasyonlarından birinde Jhon bulduğu cd de anladık ama bu yersiz olmuş söyliyim, çok istiyorlarsa Said ı oynatıkları gibi Sun ve kocasını oynatıkları gibi pekala bir türk aile oraya yerleştirirlerdi ki hiç fena olmazdı
adam korkmuş
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bu sezonu da devirdik geçen hafta.
8 ay ara. thank you and namaste.
şincuk ortaya yeni bir takım sorular atıyorum : sizce adadan kurtulan vatandaşlar yeniden adaya dönebileceklermi
koreli hatun kötü adamla ortak olup adanın yerini bulmasını sağlayabilecekmi(hani adanın yeri deiştiydi ya)
milli takım final oynarmı
daha bir sürü soru var ama ilk etapda önemli görünen sorular bunlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)