amma lostcu var mış bee bilseydim daha önce açardım yaw ben de gece gündüz izledim eski bölümlerini şimdi bekliyorum.
@richy arattım ama aynı başlıktan var mı diye göremedim pardon.
amma lostcu var mış bee bilseydim daha önce açardım yaw ben de gece gündüz izledim eski bölümlerini şimdi bekliyorum.
@richy arattım ama aynı başlıktan var mı diye göremedim pardon.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Day Break izleye bilirsiniz lost bitirenler lostun yapımcısının tatil eğlencesi diyor herkez.
Biraz Groundhog Day'i andiriyor ama bu daha heyecanli. Bir dedektif bir gunu tekrar tekrar yasiyor ve isleri yoluna sokmaya calisiyor...
Motorize07.com Antalya Team
3.09'a kadar izledim, yarın 3.10 ve 3.11'i alıyorum arkadaştan, 3.12'yi de netten indirdim
Favori adamlarım (Rahmetli) Mistereko, Charlie ve Sayid. Desmond da sağlam adam, yazık kafayı yiyecek ama yakında.
Mr eko harbi adamdı ama rahmetli oldu yazık. Charlie nin adı çıkmış 9 a inmez 8e acıların çocuğu claire karnı ağrısa Charlie ye kızıyor desmond da esaslı eleman aslında biraz gizemli ama yine de Sayid süper eleman yaw
yalnız lost un bana şu zararı oldu ilk sezonu izledikten sonra iş için uçakla bodruma gidecektim. tırsarak alana geldim. sonra uçakta bi baktım Sayid! Jack, Kate uçaktaki herkesi birine benzetmeye başlamıştım. şimdi hatırlıyorum da gülüyorum kendime.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
yeni bölümü indiriyorum. bakalım bu aksam izleyebilecek miyim. olaylar gelişti mi acaba?
==============================
ben lostu hiç izleyemedim ama bu kadar çok müdavimi varsa mutlaka çok iyi olmalı hatta kapanan bir divx forumunun kapanmış olmasına rağmen lost un linklerini vermesi bu tezimi kanıtlıyor
ben hereos a başladım baya güzel bir dizi geleceğide var gibi özellikle kahramanların hemen üstlerine kostüm geçirip ortalıkta dolaşmaması işi daha iyi yapıyor bu dizide en çok sevdiğim karakter hiro(japon olan)
Kask tak!
LOST DVD den eski bölümleri izlerken iyi güzeldi de arkadaşlar... Ne zamanki eskileri bitirip sezon bölümüne yetiştim işte o zaman can sıkıcı oldu... (beklemek tabi ki sıkıcı olan) hadi bakalım sezon 3 bölüm 14 de ne olacak...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
ben 2.sezon 11. bölümden beri amerika ile eş zamanlı izliyorum. çok uzun aralar verildi efendi gibi bekledik. artık bombalar patlasın rahat edelim cevap istiyoruz.
bu BOX nedir abicim ya???
bir de "my name is sayid jarrah, I'm a torturer" diyen sayidcan'ın bejaminden temiz bir dayak yiyeceğini sanıyorum.
Bu haftaki Penguen'de Gani Müjde açıklamış ilerde neler olacağını. İsteyen alsın okusun
----spoiler----
The Others Sayid Jarrah'ın tüm askeri yetenekelerini çalar. Sayid de bu yüzden kendine yeni hobi edinir, baklava yapmaya başlar, Seyidoğlu Baklavaları'nı kurar.
----/spoiler----
Hangi dizi bu yaa....Seyretmemişim...Digitürk mü?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
dizi digiturk dizimax kanalından da yayınlanıyor ama amerikaya göre yanılmıorsam 7 bölüm geriden geliyor.
bu arada 3X15 yayınlandı. torrente düşmüş. akşama atayım yeni bölümü.
@richy torrent linkini atar mısın?
teşekkürler.
3. Sezon 15. bölüm itibariyle bu dizi bitmez 10 sezon sürer bence
Son bölümün torrent linki için üzerine tıkla
Ama burda bu tip adresler vermemiz kurallara uygun mu bilemiyorum.
sağol dostum. yaw başlıklar mı birleştirildi?
Lost ve heroes favoriLerim
Ama geLecek böLümLerde neLer oLacağını yazmayın arkadaşLar.İzLemeyenLer için pek hoş bir durum oLmasa gerek
ben de 1 sayfaya şimdi baktım başlıklar birleştirilmiş.
topik ölmüş bir el atayım. flood gibi oldu ama idare edin artık.
haydi des yürü koçum.
317 çıktı mı?
...............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)