O değil de bir kütük varmış, sevdim keratayı
O değil de bir kütük varmış, sevdim keratayı
Mete kanka sen beni takip etmiyon mu,yoksa beni beğenmiyon mu
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
ben cartman isimli ark ı takip ediyorum cok efendy cok komik birisi galiba
25 şımar 25 ukela
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
benim yerim konu disi artık.eskiden sitenin her tarafını tavaf ederdim.yaş geçtikçe huylarda değişiyo
Bdayday,Kıltekin,Alp_fodul ve sayın kankam mete_han abinin olduğu bher topic benim icin takip niteliği taşır.
Mete_han abi akşam mesjımı almış olmaz lazım.burdan hatırlatayım.sakın ihmallere verme benim derdimi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bu topici görmemişim,hepsini az çok takip ediyorum,görev icabı.Aylar öncesinde atılmış mesajlara baktımda bu topicteki,bırakın 2005 leri bir kaç ay önce atılmış mesajlar bile artık belkide farklı düşüncelerin gerisinde kalmış mesajlar..
Kişileride takip etmek zorunda kalıyoruz,o yüzden hemen hemen herkesi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Her üye hakkında az çok bir şey yazabilirim,arşivliyorum bir nevi Kim kimdir,ne yapar ne eder..
kanka emekliyiz artık dorumlarda...emeklilik için 2 üye yılını doldurduk....
dostummm aldımm...ayıpsın...ödemeli aramak istemedim ayıp olmasın diye...işyerindede yasak bu aralar herkese dış aramalar...valla cevap yazamadım...siteden msjlaşırız diye düşündüm...senin iş yaş kanka...
bu arada dorumlarda yazmışım...forumlarda olacaktı...harbi emekliyiz...alzaymır başladı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete han abi sen takip etmeyen ölsün. çılgın çocuk iso
==============================
==============================
Çok iyi motor tavsiye ederim, bu tarz konulara yazmayı pek bi severim.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
İhtiyar ın konularını, alp in mesajlarını okumadan geçmem...
mt atölye........
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Xnode u takip ederdim gerek kalmadı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abisi ben kafama göre takılırım.. kafama yatan topiğe bakarım.. bildiğim bişeyler varsa yazarım..fikrimi belirtirim..yoksada sadece bakmakla kalırım.. gezilere çok imreniyorum ama vaktim olmuyor malesef.. birazda cesaret istiyor.. kimi zaman soğuyorum motordan hüzünleniyorum.. kimi zaman motorumu gidip öpesim geliyor.. gülüyorum eğleniyorum.. öle işte...
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)