Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yarın Korkusuyla Yasayan yada Yasamayan Herkes Baksın(BAKMADAN GEÇMEYİN)...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    AKREPAHMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2006
    Şehir
    İSTANBUL
    NEDEN BU İŞ FIRSATI?
    YARIN korkusuyla mı yaşıyorsunuz?
    Bugününüzden memnun olun veya olmayın, geçmişi değiştiremezsiniz. Bugün geldiğiniz yere, dün yaptıklarınızla ulaştınız. Yarınınızı bugünden farklı oluşturmak istiyorsanız, bugün FARKLI KARARLAR vermeli ve FARKLI ADIMLAR atmalısınız !!!

    Çoğu insan, başkalarının hayallerini gerçekleştirmek için, maaşlı bir işte çalışır. 40 yıl boyunca, 25 yaşından 65 yaşlarına kadar, her sabah gidip her akşam evlerine döndükleri bir iş hayatları vardır. Bir yıl, haftada minimum 40 saat çalışırlar; 14 gün yıllık izin kullanırlar.

    Emeklilik yaşlarına geldiklerinde, %38’i henüz emeklilik maaşlarını alamadan ölmüş olur. Geri kalanlar ise, geçmiş yılların çok altında bir gelirle hayatlarını sürdürmek zorunda kalır.

    Elbette her şeye iyi tarafından bakmak gerekir. Ay sonlarında, eğer işten atılmazsanız, en azından belli bir parayı alma garantiniz var. Ayrıca sigortanız ödeniyor. Yaşlandığınızda sahip olacağımız emekli maaşı için çalışıyorsunuz çoğunuz; çünkü maaşlı bir işte çalışanların büyük bir çoğunluğu için yatırım yapma, geleceğini ve yaşlılığını garanti altına alma şansı neredeyse SIFIR.

    Aşağıdakilerden hangisi, hayatınızda şu günlerde öncelikli istekleriniz arasında?

    · Bağımsız bir iş

    · İhtiyacı olanlara yardım etmek

    · Maddi özgürlük

    · Ek gelir

    · Kişisel gelişim

    · Daha fazla lüksleri olan bir hayat

    · Daha fazla saygı görmek

    · Yaptığınız işin dünyaya kattığı bir değer olması

    · Sevdikleriniz ve kendiniz için daha fazla zaman

    · Maddi ve manevi miras bırakabilmek

    · Refah içinde bir emeklilik hayatı
    Yukarıdakilerden en az bir tanesi ilginizi çekiyorsa ARAMIZA HOŞGELDİNİZ !!!
    GELİR MODELLERİ
    Pek çok insan gibi siz de gelirinizi muhtemelen şu üç gelir modelinden biriyle elde ediyorsunuz:

    1. Çalışan: Saat ücreti, prim ya da maaşlı çalışın fark etmez, paranızı sadece çalıştığınız müddetçe alırsınız. Gerçek şu ki, her çalışan çalışma performansının ve şirkete kattığı değerin sadece %25 i kadar maaş alır. Ne kadar iyi olursa olsun. Geri kalan %75, patronunun tatili, yeni arabası için finanse edilir. Buna “bir iş sahibi olmak” deniyor. İngilizce “JOB” kelimesinin açılımı, motivasyon eğitimcisi Zig ZIGLAR tarafından şu şekilde yapılıyor “Just Over Broke” (Tam Olarak İflas Etmemiş)

    2. İşyeri Sahibi: Bütün çalışanların rüyasıdır İşyeri Sahibi olmak. Gerçekte ise, işyeri sahipleri hayatlarını bir kabusta gibi yaşar. İstatistiklere göre, %90 yeni kurulan işyeri, ilk iki senede iflas eder. Mevcut işyerlerinin de %80’i 5 yıl içinde kapanır. 10 ya da 20 yıldan daha eski kaç şirket tanıyorsunuz? Ve tüm işyeri sahiplerinin de onaylayacağı gibi, hayatınızın kontrolü, işyerinizin elindedir. Haftada 70–80 saat çalışmak, bir işyeri sahibi için az rastlanır bir durum değildir. Yaşam kalitesi ise neredeyse SIFIR. Hastalık, işyeri sahiplerinin varoluş tehlikesi. Bir düşünün: Herhangi bir rahatsızlığınızdan dolayı işyerinizi 6 ay terk etmek zorunda kalsaydınız ne olurdu?

    3. Yatırım Araçları: Diyelim ki, yatırım yaptığınız paranızdan iyi bir geri dönüş elde ediyorsunuz. Ancak, öncelikle yatırım yapacak ve bu paranın getirisiyle geçinebilecek ufak da olsa bir servetiniz olmalı. Yazık ki pek çoğumuz böyle bir servete sahip değiliz. Üstelik üretmeden kazanılan paranın da manevi değeri ne kadar olur, tartışılır.

    Ve Bizim Size Sunduğumuz İş Fırsatının Farkı

    Güvenli ve sürekli bir gelir elde etmenin daha iyi bir yolu var. Yazarlar, müzisyenler, şarkıcılar, buluş sahipleri, bunu uzun yıllardır tanıyorlar. Bir kez gerçekleştirdiğiniz iyi bir iş için, yıllarca para kazanmak. Adına da Telif Hakkı deniyor. 1 ya da 2 yıl içerisinde sürekli yükselen iyi bir gelir elde etme şansına sahipsiniz. 3 yıl size sunduğumuz basit, eğlenceli ve sihirli işimizde çalışırsanız, 3 yılın sonunda aylık 15.000 YTL’yi geçen ve her ay artan bir gelire sahip olabilirsiniz. Üstelik ne kadar genç olursanız olun, bu geliri emekli maaşınız olarak sabitletebilir ve hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz.

    MÜMKÜN MÜ? KESİNLİKLE EVET…

    BASARININ SIRRI
    Başarımızın bazı sebepleri var:

    1. Kendi endüstrisinde dünyada bir numaralı şirketle çalışıyoruz

    2. Muadili olmayan ve talep gören tüketim ürünlerine sahibiz

    3. Doğru yolda yürümemiz ve çok kazanmamız için bize vakit ayıran iş danışmanlarımız var

    4. Yenilikçi, tecrübeli ve insancıl iş arkadaşlarına sahibiz

    5. Dünyanın en çok kazandıran gelir sistemiyle çalışıyoruz

    Sizin Başarılı Olmanız İçin Geriye Tek Bir Faktör Kalıyor:
    Geleceğiniz hakkında doğru bir tavra sahip olan ve hayatını ciddiye alan SİZ

    EGİTİM VE DESTEK
    Takım Çalışması: İşimiz, birlikte kazanma işi. Hedef ve hayallerinize ulaşmanızda yardım ediyoruz. İş ortağınız olarak sizlere yol gösteriyor, işinizi birlikte inşa ediyoruz. Yaşam tarzınızı değiştirerek, sadece iş hayatında değil hayatınızın her alanında Kaliteli Bir Yaşama sahip olmanız için sizi destekliyoruz.

    Eğitimler: Uzun vadeli ve sağlam bir iş kurabilmeniz için İş Geliştirme Eğitimleri; İş Felsefecileri ve Yaşam Tarzı Koçlarından Kişisel Gelişim Eğitimleri ve bu eğitimleri destekleyici dokümanlar, takım arkadaşlarınızla iş tecrübelerinizi paylaşacağınız telekonferanslar
    Sahada Uygulayacağınız Yöntemler: İşinizi kurarken uygulanacak yöntemler, karakterinize, stilinize, ayırmak istediğiniz zamana uygun olarak birlikte seçeceğimiz ve üzerinde tecrübe kazanana kadar, birlikte çalışacağımız yöntemler olacak.

    İşimiz, BASİT, EĞLENCELİ VE SİHİRLİ... Birlikte kuracağımız iş, uygulayacağınız yöntemler, sizi sıkmamalı ve işinizden keyif almanızı sağlamalı. Bu nedenle, her adımda birlikte çalışacağız ve size uygun yöntemleri belirleyeceğiz. Eğlenerek yaptığınız bir iş, yaratıcılığınızı üst boyutlarda kullanacağınız ve sonucunda da iyi gelirler elde edeceğiniz bir iş olacaktır. En önemlisi de kendinizi çalışıyor gibi hissetmeden YÜKSEK GELİRLER elde edeceksiniz.

    KAZANCLARIMIZ

    Elde edeceğiniz kazanç miktarı, tamamen size ve performansınıza bağlı !!!

    Dünyada başarısı kanıtlanmış ve çok yüksek gelirler kazandırmış bir iş sistemini size sunuyoruz. Bu sistemde başarı, sadece sizin kararlılığınıza, hayal gücünüze ve çalışkanlığınıza bağlı.

    Sistem size, satış cirosunun %73’ünü geri ödeyeceği bir gelir fırsatı sunuyor. Bu gelirden alınacak payı belirlemek sizin ciddiyetinizle doğru orantılı.

    1. Ne kadar zaman ayırmak istediğinize kendiniz karar vereceksiniz,
    2. Aylık ortalama gelir hedeflerinizi ilk ay, üç ay sonra, altı ay sonra, 1 yıl sonra, 5 yıl sonrası için yine kendiniz tanımlayacaksınız,

    biz de hedeflerinize ulaşabilmeniz için iş planlarınızı vereceğiz. Bu planlar doğrultusunda çalışıp çalışmamak, elbette yine sizin inisiyatifinizde. Burada bir patronunuz olmayacak. Tecrübelerini sizinle paylaşacak ve kazanmanız için çaba harcayacak iş danışmanlarınız olacak.

    Ayrıca, işinizde gösterdiğiniz başarılarınız, normal bir çalışma hayatında hayalini bile kuramayacağınız takdirlerle onurlandırılacak. Örneğin yüksek sosyetenin tatil mekanları olan yerlerde ailenizle birlikte geçireceğiniz tatiller ve yönetici bonusları...

    Size 3 yılın sonunda maddi ve manevi olarak özgür olabileceğinizin müjdesini veriyoruz. Üstelik…

    1. Yüksek yatırım maliyetleri olmadan
    2. Haftanın 7 günü, uzun saatler çalışmak zorunda kalmadan
    3. Dilerseniz mevcut işinizden istifa etmeden veya mevcut işyerinizi kapatmadan
    4. Herhangi bir mesleki unvana sahip olmadan

    Kendi işinizi kurmak isterseniz, Türkiye’de Büyükşehir şartlarında minimum 50.000 YTL sermayeye ihtiyacınız var. Üstelik bu sermayeyi, işleriniz yolunda gitse de gitmese de geri alma şansınız yok.


    1. Kimseyi çalıştırmadan
    2. Ofis, depo, restoran gibi yerleri kiralamadan
    3. Muhasebe işlemlerini takip edecek muhasebeci, mali müşavir derdi olmadan
    4. Reklam ajanslarına yüksek paralar ödemeden
    5. Ve işinizde size destek olan iş ortağınızla kazancınızı bölüşmeden

    kendinize ait bağımsız bir işin sahibi olduğunuzu düşünün !!!

    Şimdi esas önemli olan bölüme gelelim


    Bizimle birlikte çalışarak, dünyanın en iyi şirketlerinden birinin ortağı oluyorsunuz. Hem de SIFIR YATIRIM RİSKİYLE…

    EKİP PROFİLİ

    Birlikte çalışacağımız kişiler, hangi özelliklere sahip olmalı?


    Mesleki ve maddi anlamda bağımsız olma şansına herkes sahip olabilir. Zengin doğmuş olmanıza, üniversite mezunu olmanıza, kadın veya erkek olmanıza bakılmaz.


    Sahip olmanız gereken temel özellikler:


    Öz çalışma disiplini:
    Başınızda bir amir olmadan da işinizin planını yapabilmeli ve bu plana sadık kalabilmelisiniz.


    Eğitime açık:
    Sektörümüz, şirketimiz ve çalışma sistemimiz size yabancı. İşinizi ciddiye almak, geleceğe güvenle bakmanızı sağlayacak sağlam bir iş modeli kurmak isterseniz, hangi okul mezunu olursanız olun, geçmişteki iş tecrübeniz ne olursa olsun, eğitimlerimize devam etmelisiniz. Size sunduğumuz iş fırsatını, sadece ek gelir olarak da düşünebilirsiniz. Sizin de planınız buysa, temel birkaç eğitim almanız yeterli olacaktır.


    Öğrendiklerini öğretebilen:
    Birlikte çalışacağınız iş arkadaşlarınıza işinizi öğretmeye istekli olmalısınız.


    İnsan ilişkileri iyi:
    İnsanları seviyor, onlara yardımcı olmaktan hoşlanıyorsanız, sizinle çalışmaktan büyük keyif alacağız.


    İş ahlakına sahip:
    İşimizi iş kurallarımıza bağlı yapıyoruz. Bu kurallara uymayacak kişilerle birlikte çalışmıyoruz.

    İRTİBAT
    Öğrenmeye ve çalışmaya hazırsanız, size zaman ayırabiliriz. En büyük başarı ve elde edişler, küçük adımlar ile başlar.


    Artık, size bizim hayatımızı değiştiren firmamız hakkında bilgi vermeye geçebiliriz. Bunun için sizi bulunduğunuz bölgede düzenlenecek olan bir iş toplantısına davet edeceğiz. Yapacağımız görüşmede, mevcut işinize zarar vermeden, evinizden veya işyerinizden dilediğiniz zamanlar bir-iki saatlik bir çalışma ile ek gelir elde edebilmenin basitliğini ya da dilerseniz full-time çalışıp, uluslararası kariyer ve çok daha ciddi gelirlere nasıl ulaşabileceğinizin bilgisini alacaksın.

    Sizi bir görüşmeye davet edebilmemiz için, aşağıdaki e-posta adresine kısa özgeçmişinizi, ikamet ettiğiniz il ve irtibat bilgilerinizle birlikte göndermelisiniz.


    E-posta:chopper_krali@hotmail.com
    [I][B][COLOR="Blue"]Ahmet KÖSE[/COLOR][/B][/I]
    [I][B][COLOR="Blue"]05544016341[/COLOR][/B][/I]
    ::tutkuy::


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Eylül 2006
    Şehir
    İST
    Motosikleti
    Comet
    bu konu dün aynen yazıldı ve kilitlendi

  3. #3
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Evet üçüncü de hem kitleyip hem de banlayacağız zaten

    Dün gerekli açıklamayı yaptığım için buna açıklama yapma ihtiyacı duymuyorum artık.
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler