önce parayı atın
sonra ne içeceğinize karar verin
arkanıza yaslanın sparişiniz gelsin
APRİ' ye tıklamayı unutmayın SICAK SICAK HAZIR KAHVENİZ
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_f..._150404_01.swf
önce parayı atın
sonra ne içeceğinize karar verin
arkanıza yaslanın sparişiniz gelsin
APRİ' ye tıklamayı unutmayın SICAK SICAK HAZIR KAHVENİZ
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_f..._150404_01.swf
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
şhadow-vt bunu yanına bırakmıyacağım gece vakti maymunun sidiğini içirttin ya bana birde para verdik helal olsun sana
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
üzülme dostum bende içtim.benimki bilerek oldu birazda
yazilanlardan, bi muzirlik oldugu anlasiliyor
ben almayayim arkadas sagol.
motor ve kaldera. kendinizi feda ederek bu neslin heba olmasina engel oldugunuz için sizi tarihe altin harflerle yazacagiz.(baska bi mok yapamayiz zaten)
kahrolsun maymunlar ve onlarin uzantilari.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
not: yukaridaki yazimda ''hin'lik'' vardir. ilgilenenlerin dikkatine...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
afiyet olsun kardeşim.cekinme ne zaman istersen linke tıkla buyur dükkan seninMoToR adlı üyeden alıntı
La bu hayvanat naaptı öyle hacet giderdi sıcak çikolatamın içine Ben maliyeye haber vericem sağlıksız koşullarda halkın sağlığını etkileyecek üretim yapıyolar diye.Zaten shadow-vt yide sağlıksız koşullarda geyik yapıyo diye bi ara şikayet edicem ama du bakalım
Ehhh be forrap izmire bi geleyim bende seni saglıksız koşullarda sokaklarda dolaşıyor diye motorla ezmezmiyim gör sen görrrforrap adlı üyeden alıntı
shadow-vt, abi aman şaka şaka Neyse gel abi ben de zaten bi şehir dışına çıkıyım diyodum farklı yerler falan göreyim diyodum bu da vesile oldu Şaka bi yana sen gel abi gelince bi çığlık at ben hemen gelirim seni bulurum sana İZMİR misafir perverliğini gösteririm tabi çalışmak için gelmiyosan işin yoksa
abi makinalara bakış açım değişti walla
ERASER WİLL COME BACK
walla apri olayını çözene kadar ben hepsinin tadına bakmıştım insan biraz daha belirgin yazar yaw !
çok güzel
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)