alla alla yınede cıkmaya baslıyor.
he rhalde bıtmıcek gibi.
alla alla yınede cıkmaya baslıyor.
he rhalde bıtmıcek gibi.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Bezdiren Motor Wergileri
Benim Motorum War
bak bu en iyisi idi ama
çok hoşuma gitti yaa.
birinci bu
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ewt bezdiren motor wergileri olabilir eheueuehu
:bestmt:
oh oh ne ise çok gırgır seyler cıkmaya basladı.
bakalım daha neler çıkar
ne demek:confused:
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Bayerische Motoren Werke doğrudur. Şirket ilk kurulduğunda uçak motorları üretiyordu ve amblemi de zaten dönen uçak pervanesinden alınmıştır. (diye ciddi bir yerde okumuştum)
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
valla arabadan biliyorum. En azından ülkemizdeki açılımı
Büyük Masraf Var
http://www.luft46.com/bmw/bmw.html
http://www.clubhyper.com/reference/bmw003tb_1.htm
Yukarıdaki siteleri inceleyecek olursanız BMW ile ilgili ilginç ürünlri görebilirsiniz. Örneğin ikinci resim dünyanın ilk seri imalat jet motorudur.
Hiç merak etmedim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
BMW (Bring Me Woman) buda diger espiri tabiki ama asil bilgi dogru paylastiginiz icin saolun dostlar.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
"Bayern Motor Werke"
BAYERİSCHE MOTOR WERKE
ama almanlar buna başka bi ad uydurmuşlar.almanca bilenler anlayabilirler.ya da arkadaşlar sözlükten bakın.
BAYERİSCHE MİSTWERKE
la sende kimsin nickin yok bişeyin yok hariçden gazel okuyorsun casusmusun nesin;5658 adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)