yazda geliyor. motoru olanlar çıkarır meydana motorunu ve lastikleri yağlamaya başlar. bilmem öylemi yapacaksınız veya çoktan yaptınızmı
yazda geliyor. motoru olanlar çıkarır meydana motorunu ve lastikleri yağlamaya başlar. bilmem öylemi yapacaksınız veya çoktan yaptınızmı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
her halde böyle değil.
kımse daha çıkarmadı
veya çoktan çıkardılar ben bunu demekle geç kaldım
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
neyse bare kımse demedi. ben kendı kendıme hayal kurayım.
cbr 1100 geçen çalıştırdım bir tur attım. lastikleri yeniledim. yeni kask aldım. ee başka başka.. ne bileyim işte. eldivende aldım. çok ta iyi sarıyor
çıracının şahidi bozacı derler. birisi bana şahid olmucakmı?
tamamda lastikleri niye yağlıyosun,frene basınca durmasın diyemi?
bende dün fren kampanalarını söküp bi güzel kauçuklu gresle yağladım,balatalar aşınmasın uzun ömürlü olsun hesabı
walla lastikler yağlandı mı onu bilmem de sen böyle biraz daha başlık açarsan senin tabanları yağlaman gerekecek bu siteden ben bunu bili bunu söylerim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Harbi ya butun konularda
''hondacbr1100xx hondacbr1100xx hondacbr1100xx hondacbr1100xxhondacbr1100xxhondacbr1100xxhondacbr 1100xxhondacbr1100xx''
gözcegız lerım agrıdı yaww
danger tamam daha başlık aşmayacagım. sen yterki iste
swaal sende okuma o zman olm. zorlan değilya
hemde o zman bırakın lastık yağlamayı fren yaglayın madem çok istedınız
padon bu lastik yağlama işi de ne oluyo ? ? ?
[B][U][COLOR="Black"](R ONE THE ONE)[/COLOR][/U][/B]
puhehuehuehuahuehuaheuehuehaaa
Lastik yağlamadan olmazzzz ii kaymaz sonra
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hakikatten ilk defa duyuyorum lastik yağlamada nereden çıktı yahuu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)