Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bende 07 AAM 16 gormustumm o daha komık.
MT ANTALYA
heheheh yarıldım.bende bi foto koyacaktım düşündüm düşündüm banlanmaya gerek yok....bir köpek maması ismiydi.
ama katıldım burada gülmekten
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bu araba orada yosun tuttu... Herif çekiciyle getirmiş piyasa yapsın diye , orda duruyo yıllardır Başka yerde gidemiyor zaten... Çekiciyle de götürecek heralde Sahibi kimdi bunun? Biliyordum unuttum bak şimdi...
Ben bu afedersiniz enayinin yerinde olsam bu arabayı alıp Gloria Jeansda oturacağıma o parayla Dünya Turuna çıkardım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sunu bana ozelden gonderim.yine merak ettim.
su mail'e sallasin biri sinanerel@hotmail.com
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
özel ve dikkat çeken plaka sakat yav...trafikde ceza yazılması kolay...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
en son foto(hani su opel kadett) alelen photoshop ...
mukemmelll
koptum abı yaaaa
I AM NOT GAY
[COLOR="Sienna"]İÇİMDEKİ ŞEYTANIN ENSESİNDEYİM[/COLOR]
ÖLENE KADAR KARDEŞİM [B]ERFER[/B] İM
ANTALYA [COLOR="Red"]TEAM BEAT[/COLOR]....:bounce:
polis konusunda rahat olur o araba kesin !!!!
bizim komşuda vardı bir ara tersten de düzden de okuyunca aynıydı.
06ECE60
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)