Bende dururum Güzel Ülkem, hernekadar Hayvan Çok olsada
Bende dururum Güzel Ülkem, hernekadar Hayvan Çok olsada
Tayland neden yok Pattaya cennet orası patayaaa pattayaaaa
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Ben ülkemi şu andaki durumundan dolayı , yaşama koşullarından dolayı , ekonomisinden dolayı değil , bize ne zorluklarla bu ülkeyi kazandırmış atalarımızın ve Atatürk'ün bize emanet ettiği ülke olduğu için severim... Ne mutlu Türküm diyene. Acısıyla , tatlısıyla.
Doğru söylüyorsun... Adamların hiçbirzaman hakkını yemem... Adamlar doğal güzelliklerine , kültürüne , sanata vs okadar iyi sahip çıkıyorki... Aferin onlara..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İsviçre yeryüzündeki cennettir
bence...Dietikon...Bern...görmelisiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hangi ülke olursa olsun yaşadığım yerde deniz olmalı minicik bir tatil beldesi. Yeşil ve denizin buluştuğu yer. Yunan adalarını bu yüzden seviyorum zaten. Dokunulmamış bir güzelliği var.
pardon duyamadım...
http://images.google.com.tr/imgres?i...l%3Dtr%26lr%3D
bunlar fotoşop değildir aman yanılmayalım...hayatınızda görmenizde mümkün değildir...
http://images.google.com.tr/imgres?i...lr%3D%26sa%3DN
Bunları bırakıp gideyim dimi Boğaz kadar güzel bir yer olan başka şehir düşünemiyorum. Boğazdan fazla uzaklaşmadığınız sürece dünyanın en güzel şehri İstanbul.
Bir de bu resimleri ararken arkada Teoman - İstanbul'da Sonbahar çalıyordu, tam oldu
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ama biz zaten akdeniz ülkesiyiz...bizden aynısından fazla miktarda mevcut...Çeşme...Bodrum vs...Hatta Fas Marakeş bile aynı mimari yapıda işin ilginc yanı...
aha bizim bodrum...tek fark onlar AB üyesi biz değiliz...
http://www.planet-turquie-guide.com/bodrum.jpg
ben sana cennet diyorum...sen bana halen Yunan ve türklerden bahsediyorsun...aynı toprakların insanları...karamanlis...mehmet...aynı işte...insanı denizi mimarisi yemeği aynı..
farklı bişey olmalı...kendine has mimarisi medeniyetin at koşturduğu ...bir cennet olmalı...ağacın bir dalını kırdığında sokağa tükürdüğünde 2500 isviçre frangı ceza yediğin...doğayı insanı sevmekle mükellef olduğun bir toplum bir köşe arar bu deli gönül...halamda orda ya...ondanda hoşuma gidiyo...bizim sülale işgal etmiş oraları...
Bir ay İstanbul'dan uzak kalınca özlüyorum. Bunaldığımda Bebek sahiline inemezsem arıza çıkarıyorum çünkü . Fazla alıştım buradaki hayatın temposuna, başka yerler çok boş geliyor.
hayatım bu inci boğazımız yakın bir zamanda bir petrol tankerinin gümlemesiyle siyaha bürünecek...merak etme...Her allahın günü pisliğini denize yere bırakan bir toplumun bireyisin...unutma...tepelere konuşlanmış binaların estetiğine mimarisine bak... vatanı milleti sakaryayı çanakkaleyi diline dolamayı pek seven sevgili bireyim bu pislikleri benimser...
Ha İzmir derseniz orası başka...oraya torpil yaparım...Ne İstanbulu ne İstanbulluyu severim...Kimliksiz çoğumuz burada...ne kentliyiz ne kasabalıyız...
ben konuya konu demem,konu hemen silinmeyince
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)