of ya... bunlari nasil dizmis. ne zor is bunlari baglamak... helal olsun.. tehlikeli tabi yaptigi sey de... yani... kamyonu boyle yukleyip yurutmek de ayri basari..:D helal olsun..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
sürücünün yanı üstü altı kucağı her yeri bunlarla doludur kesin
hatta gaz pedalının üstünede koymuştur
yahu bu adama köprü tünel denk gelmedimi
ülen o arkadaki çuvallar denge unsuru olarak tasarlanmış anlamadınızmı..
zuhahaha
puhahaha
muhahaha
hatta ohahahaha
üçlü kombo
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Ehuehueheuheuhuuehueh
OLay budur ; amcam yardırıyo yollarda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayır ben kuralmış, tehlikeymiş, cezası varmış geçtim. Bu adam nasıl doldurmuş bunu?
bence bu foto shop gıbı bıse cunku o hararlar ust uste durmaz duramaz
bı garıplık war ama
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
eleman boşuna demiyor "fizik kurallarını delen türk" diye
biz kurallları delme konusunda ulusal bir başarıya sahibiz tamamda bu başka bi olay . uzaya ilk giden türk demek gibi birşey
artık herşeyi geçtim tek merak ettgim şey oraya okadar çuvalı nasıl koydu
kaç defa resime baktım yok. böyle dizmenin mümkünatı yok
acaba diyom adam üstten vinçle sallanıp felan öyle birşey mi yaptı
bu arada birşey dikkatimi çekti. kamyon o eski Ford'lar varya hani 1210 olanlar. işte ondan sanırım. dikkat edilirse arka dingillerde tek teker var. öyle kamyona öyle yükk helal beee
Anlaşılan nasıl yüklediğini çözemicez.
Pekiii bu adam bunları nasıl indirecek. Yani mazallah halatlardan biri gevşeyiverse ????
İster kabul edin ister etmeyin; bir tuhaf milletiz biz. Bizi biz bile anlayamadıktan sonra. peh peh gerisi hikaye
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
plakasi 45 mi yoksa?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkada taşınan yük sanırım "saman".kamyonun geleceği max 16-17 ton.buda istibdat haddini aşmıyor ama eni boyu fizik kanunlarını aşmış o bir gerçek.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hayır anlamadığım Nası Onları ust üste dızmısler bencede Fake gibi.
Dizerrrrrrrrrrrler burası türkiyeee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Muhahahaha
Puhahahaha
Zuhahahaha
May the Force be with McLaren Mercedes
KİM ÇEKMİŞSE BU RESMİ HELAL OLSUN.
PLAKASI 42 GİBİ GELDİ BANA.Eğer doğruysa, herkesin bildiği bir hkaye vardır; Türkiyenin her ilinden bir deli getirin Konya dan ise, ilk kimi bulursanız onu getirin" diye....
konyalı arkadaşlar alınmasınlar ama....
chakalazın da dediği gibi; dizerleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr burası Türkiye
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)