http://www.hayallerinisec.com/
üye oldum 10 kontör geldi digital baskılara bakmadım doğrusu
http://www.hayallerinisec.com/
üye oldum 10 kontör geldi digital baskılara bakmadım doğrusu
musti özlettin la
kökten gittim artık demişin üzülmüştüm valla
imzayıda düzeltmişin iyi olmuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
iyi valla bıraktığın gibi. aldım mesajını
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
aranızda bilenler vardır eminim ama bilmeyenler için söylüyorum www.turkcell.com.tr ye girip kullanıcıadı@turkcell.com uzantılı e-mail iniz alın ertesi gün cebinize 50 kontor gelsin.. ben bitirdim bile üyeliğimi silip tekrar üye olayım dedimde yemediler )))
ilk önce cep telefonundan sifre yazıp 2222 ye kısa mesaj göndereceksin mesajın geri dönmesi yarım saati buluyo. Turkcell sana süperşifreni gönderecek ve www.turkcell.com.tr adresine girerek en üst bölümde olan Turkcell mesajlarım bölümüne gireceksin oradaki bölümlere cep tel numaranı ve turkcell in sana gönderdiği süper şifreyi gireceksin. Sonra senden şifre değiştirmeni isteyecek şifreni değiştirdikten sonra turkcell mesajlarıma tekrar giriş yapacaksın. Üst kısımda e-posta göndermek için tıklayın yazan yere bastıktan sonra turkcell e-posta adresi almak istiyorum butonuna basacaksın. ondan sonrasıda sana kalmış işallah yardımcı olmuşumdur..
10 Kontorumu aldım saol musti ()
Paylaşım için tşk ederiz.bişe soracam ben önceden turkcell den o dediğinizi aldım ama 50 kntr gelmedi şimdi başka bi tele aynılarını yaptım yine gelmedi acep nedendir?
[ ELAZIĞ-MT ]
evet 10 kontör 48 saat içinde gelecek diyor coca cola...ama Turkcell 50 kontörde tık yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
1gün sonra geleceği kesin mi?ayrıca hiç bahsetmiyolar kullanıcı adı al 50 kntr hediye diye
Bide bişe soracam var olan kullanıcı adımı iptal edip yenisini alabilir miyim?Oluyosa nasıl olacak yardım edebilir misiniz?arkadaşlar
[ ELAZIĞ-MT ]
Vazcaydım istemiyom kontur falan Olmadı iki sitede göndermedi bana :(
Birgün sonra kesin geliyor turkcell in transfer yoğunluğuna bağlı olarak uzayada biliyo. Nerden biliyosun diceksiniz çünki tanıdığım bütün turkcell li arkadaşları üye yaptım hepsininde kontorleri geldi.
Var olan kullanıcı adını silip tekrar değişiklik yapamıyosun çünki uyanıklığa giriyo. Bende yapmaya çalıştım ama yemediler..
kraljames bu turkcell in e-mail ini tanıtması için yaptığı kampanya sen turkcell için zaten çantada kekliksin
mete_han Abi Az daha sabret bayram dolayısı ile biraz yogundu turkcell ama gelecektir elbet
Bu arada konuyu hortlatmış oldum ama görmeyenlerde görsün konuyu..
cocacola geldi ama turkcell gelmedi inşl ileride gelir arkadaşlar...
[ ELAZIĞ-MT ]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)