Vaayyyy cez e bak....Ama ufak koymuşun resimleri....
Vaayyyy cez e bak....Ama ufak koymuşun resimleri....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
foto süper ama yüzündeki çizgileride görmek isteriz...
cezo sağol be...zahmet ettin...değdi ama...dünya tatlısı bişeysin zaten...seni izledikce mutlu oluyorum...hep pozitif enerji veriyorsun çevrene...seni üzeni bende üzerim...eniştede adanalı belli...kara kaş kara göz...kıllı bişey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
salton, soyledigini yaptım, linke dondu daha mı beter oldu ne? :D Gene de tesekkurler daha kolay acılıyo en azından;)
mete abi, ben kestirmiyodum sakalını kıllı mı? lam, laf atacan da, neresinden atsam, neresinden sıvasam die uurasmanın bu kadarı olur e!
Sen hem fotograflarınızı yukleyin der hem de boyle yorum yaparsan, pek hevesi de kalmaz insanın.. Ne bilim ben birsuru fotograf belirlemistim eklemek uzre. simdi "aamaaann..." diyorum.
uzuldum ama simdi.bi de rahatsız oldum. (bilyom sen simdi "bana ne" dercesine laflar da ediyosundur da)
aaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaan neisse...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Fotoğrafları koydum baktım site yavaslamaya basladı hemen sildim Ya Metehan abi kusura bakma elde avucta hiç foto yok.Bulursam ilk is buraya koyacam valla söz
no foto kardeşim ben hiç fotojenik deilimdir ya :S
sen photo koysan ne koymasan ne bea
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben daha resim ekliyeyim mi?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
burda cok buyuk bi eksiklik var
pro'nun fotosu yok.
hadi pro at bi karizma fotoda canlanalim
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
pro_karizma_yok_photo_at_bize_eksiklik_burda_b 2;yük_canlanalım_
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
elvankent-kızılay dolmus hattı soforlerı gıbıyım yaaa
alakanız için teşekkürler...ilk sayfaya hemen ekleme yapacağım...ama değiştir butonu artık kalkmış belli bir süre sonra ama ben ayarlayacağım...yani ilk sayfayı açanlar hangi sayfada kimin olduğunu görecek...kendi çapımızda arşiv yapıcaz...zamanında bu tür arşiv altyapı oluşturlamadığı için bunu yapmak istiyorum...yani İstnabul Riders te bir sayfa var...herkes arzu ettiği fotosunu koydurmuş...hepsine tek tek baktım valla...çok hoştu...neden bizde yok ...
bu arada yazdığım bir mesajım silinmiş...pronun yaptığına eminim...ricaları pek kıramaz...kimin ricada bulunduğuda önemli tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)