Aslında ben uglychild in fotolarını görünce vazgeçmiştim resimlerimi eklemekten. Metehan abi ile hemfikirim bencede başka kapıya
sağolun beyler fotolar için...arşivim genişliyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
oh nihayet usta bir foto şipşakcı bulduk gezilerde sana çok iş düşcek hacı...bugün aradık seni onlınedamısın diye olmadı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Adi boya olayı değil de sanki taktiğinde problem var gibi geldi bana.Ters döndürüp biraz sıktıktan sonra ağızda sıvı boyayı attıktan sonra hava karışımlı düşük sıvılı boyayla yapsaydın,yani diğer bir değişle spreyi ters tutup spreyin arkasındaki havayı kullanarak yapsaydın o şekilde sıvı akmazdı duvardan bence.
Yanlışmıyım ?
(Ben duvardan akan boyalar için söyledim bunları,sen adi boya derken başka bişeyi kastediyorduysan mesela renk kalitesi vs. gibi ben ondan bahsetmedim ona göre)
Boyanın akması çok yakın tuttuğundan....Çok yakın ve tekrar geçerse üzerinden akar...Birde boyadığın zemin de ya astar olucak yada başka boya olmayacak....Üzeri kireç boya kaplı duvarlarda graffity zor olur....Betonlarda hem akmıyor hemde renkler güzel görünüyor...
Nerden biliyorsun derseniz Elde kalan sprey boyalarla eski evimi boyamıştım...Gecekondu olmuştu tablo....Postacı bile o renkli evmi diye adrese bakmadan getirirdi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Konunun dışına daha fazla çıkmayalım bence...Bu konu dağılmasın.Eğer graffity ile ilgili ilgi varsa başka bir başlık açabiliriz bu konuda
Yani Bencede Metehan abi arşiv yapcam fotolarınızı eklermisiniz dedi konu nerelere gitti
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ARKadaşlar konu dağılmasın ama o boya nın akması tutuştan felan deil.. Yakın tutuştan hiç deil .. Yakın tutsaydım çok kalın olurdu çizgiler ! Boya adii derken Boyaa duvar boyası deil o bakımdan ucuz yollu yaniii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tamam ya trip atmayın biz değişiklik olsun diye bi kaç grafiti atalım siteye dedik.tuncerim nasılda kuralcısın!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Ennnn karizma fotom bu idare et artık..
Diğerlerini görmek istemezsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)