Hani millet nerdee ! Resimler nerdee Korkmayın photoshop yapmicaaam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[img=http://img123.imageshack.us/img123/4314/dsc08501wr3.th.jpg]
eeeeeeeeeeeeeeeeee
Şööle karizmatik resmini koyda motorlubisikletinle görelim kanko....1 Ay oldu hala koyacan...Ne o çekindiğin bişey mi var?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bende birşeyler ekliyeyim dedim
öncelikle okul fotolarım(tabi lise sondaydım şu anda lise bitti öss ye hazırlanıyorum)
sağdan en arkada köşede oturan gözlüklü benim
en sağdaki benim
soldan ikinci benim
bu arkadaşı resimlerden tanırsınız zaten(sıra arkadaşım) .biraz ilkokula dönmüş olduk üstüne su fışkırtmaya çalışırken verdiği tepkiyi görüyoruz(havada olan orta parmağıdır)
bunlarda ben ve boxer -pitbull kırması kızım:
parmakların niye orda derseniz boynunun altını kaşıyınca sakinleşiyor derim
buda başka bir açıdan aynı mantıkla bu sefer karnını kaşıyorum yoksa hayatta durmaz oralarda.elim kolum diş izleriyle dolu çünkü
ve sonunda tek motorlu resmim:
tabi bu resim hondada eğitim alırken ,bir anlık cesaretle hocanın motorunun tepesine çıktığım zaman çekildi. yandaki cbf150 daha piyasaya çıkmamıştı o zaman.
nedense hiç kendi motorumla resim çekilmedim nazar değer kkorkusuyla herhalde. gerçi bana nazar değdiren kimse harbi yi değdirdi çünkü 5 kere düştüm ybr emle hiçbiri karizma taşımıyor bu resimlerin biliyorum başlaığa biraz ters düşüyor ama olsun iyi yanlarımıda görmüş olursunuz
edit: mete_han baba bizide unutmazsın sanırım. hani şöyle giriş sayfasında gerçi koymasanda olur karimam yerlerde sürünüyor
Kask tak!
Walaa kardeşim olur da Ne deyiim Karadeniz de çok war bundan galibaa
Bi arkadaşta daha görmüştüm Samsun lu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
KaRTaL UÇMayaa hazırrr wallaaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
alp_tunay
kartalla dakar yaşırlarına katılmayı düşünüyorsun sanırım.
o araba ne yükseltilmiş öyle. altına bir adam sıgar herhalde
kartalın jeep modeli çıktıda biz mi bilmiyoz
alp ve cako sağolun...güzel fotolar...
Eywallah mete_han abeyyyy
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)