Mod'lardan biri bi zahmet 1. sayfaya iliştirsinler yeni isimleri
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
tugbaa sana soracaktım özele msjın kapalı, ya bende sınuzıt var bıde ınternet cafe ısletıyorum ya cok pc ye bakmaktan klımada acık acayıp başım agrıyor dr majesty yazdı gecmıo vermıdonda ıc dedı gene tık yok bu bas agrısına en ıyı ne gelır
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
A-ferin Sinüs tb dene bir de. Sabah-akşam.
tubi hayırlı olsun işe başlamışsın..
baş ağrısına majezik mi verilir yahu..
sen bi tylol hot sase iç sıcak suda süper olur..
tubinin arkasında sağ omuz hizasında üst bölümde alttan 4 üncü rafta..
4.36 fiyatı.
Bunun için kimseye yalakalık yapılmaz bence.Hoş hiç bişey için yapılmaz da. Hele hele doktorlara.
tubi ben grip filen sandım yav özür tam okumamısım..
bendede sinüzit var ben apranax fort içiyorum 5 dk sonra tık yok..
@biker_boyz
nam-ı diyar duvar dönüşü . İşine karışmak gibi olmasın ama dönüşte biraz daha açıktan girip pist kenarındaki yükseltiden yararlanman lazımdı . bu şekilde daha az hız kaybedersin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sene 1975 o zamanlar deli zamanlarım .. bi kızı sevdiydim . adı asuman .. neeeaahhh .. inceden çıtır mevzuları .. o dönem sahin var bende aborjin beyazı . dogan görünmlü 19" ahtapot jant . kral tesco yapmışım .. araba 5000 ytl ise o dönem tesisata 8500 ytl yarcamışım o derece yani .. bizim asuman yandaki mütahit selim abinin kızı .. yani paranın para oldugu dönemler .. asumanda bi zibidi tayfası gelip evden almalar falan .. ifrit oluyorum .. en son günün birinde açıldım . asumana dedim ki ben senden hoşlanmışım .. ayrca kahvedekilere asuman benim demiim bikere diye konuştum ... demezmi
bana benim beşik kertigim var falan diye .. aradan zaman geçti pat askerdeyim . dedim asuamn beni bekle .. arabayı tesisatı satımışım hayırlısıyla gitmişim gelmişim o dönemler 24 ay askerlik
bendeki asuman aşkı her ay kat ve kat attı .. bakkal süleymanın çıraından mektup alıyorum abi asuman burdaydı şurdaydı onu bunu yaptı falan diye
gelmeye 2 ay kala hep aynı sözler .... " abi senin asuman motorcu bi abiyle geziyo " neeaaaaahh azmettim içerledim döndüm memlekete mahahalleme .. bir ikigün kapısında bagdaş urdum .. kefaretsizce içtim naralar attım ..hergün aynı saatte çıkar köşeyi döner zibidi arkadaşı 80 model java ile alır giderdi .
hemen gitim mondial magzasına . dedim kaçparaysa vericez aga en pahallısı hangisi bunarın dedim gittim aldım .. hemde 0km o dönemler mondial dedin mi ramair, exup, enjeksiyon , sport kuyruk altı egzost hepsi var.
çaça anlıyacagınız alır almaz koştum asumanıma deyecektim içimdekileri senin için bebegim bak herşey senin için diye ..
fakat sokagı döndügümde asuman siyah bi arabanın arka koltuguna biniyordu .. döndü baktı bana iki saniye .. gözümden akan yaşları gördü başını öne egdi ve arabaya bindi .. plakada ise MUTLUYUZ yazıyordu ...
............ the end ..............
sonra nemi oldu .... dükanın önüne çektik bizim mondiali arada bi otobandan kınalıya sıkıp geliyorum ...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
oğlum cem ne adamsın yaaaaaaaaaa =)))))))))) film yapmışın resmen =))) kim bu resimdeki
çaprazda arkada bitane balköpüğü doğan var bak oda benım =))))) o zamanlar neydi bee
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
merak ettim o yıllardaki çekişmiş bi fotonmu yoksa yeni çekilmiş bi fotomu çünkü o yıllarda arkandaki araba yoktuda
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)