Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
iş yerimizde yoğun bir günün ardından
bu askerde haftasonu izninde çekilmişti
bu da iş yerimizde son çektiğim foto:)
degiştirdim.25 karakter
buda tuncerim forrap ım müdürüm askerim seni cok özledik
bu da benim en karizmatik halim bundan karizmatik beni bozar
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
hadi benden 1 foto daha olsun , karizma kaskın içinde kaldı
bide ss lere kanatlı derler ss ler sadece teker yapıyor..
endurocular kuş gibi uçuyolar daldan dala zıplar gibi foto herşeyi anlatıyor herif daha yere konamamış..
metehan abi bizi unutmusn ama ben yinede foto yüklüyorum[/IMG]
mete abi'n rahmetli oldu tr06ses en karizma halim bu diyebilirim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)