Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eyw abim ama handem yok artıkın ya
aşk eski bir rüya ademle havvadan kalan aşk eski bir rüya hayatıma vuran.... nostalci
yalan dostum aşk diye bişey yok aşk dediğin üç günlük eğelnce bilemedin beş gün sürsün ..... kurban
bende özledim bende resmin va şu an elimde.... orhan baba
iz bırakanlar unutlmaz ... vega
Yarım kalan sevgiye
Şu emanet gülmeye
YAşamadan ölmeye
İtirazım var müslüm baba
falan filan
biraz daha kasarsam dişliyi sıyırıcam abi
god is busy ! can i help you!
reis bişey görünmüyo...hocam buu nee...
bide yanlış linki yükledin...altlardaki bi linki yüklücektin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
efet beylerr...1.sayfaya isimleriniz eklendi...hadi bakalım yakışıklı çocuklar alem erkek görsün...
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
.................................................. ......................
bu jesse'mi gerçekten
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hihi ne buldum , ufaklık resimlerimden bitanesi ,
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
.................................................. ..............
.................................................. ...........................
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)