Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu hakikaten karizma yapar ama Photoshop'u az gelmiş.
Ön tekere motion blur uygulanması gerekmekte.
Çünkü ön teker kaldırıldığında, dönmeye devam eder.
Eğer ön freni sıkıpta tekeri indirirsen, şu an öbür taraftan online olman lazım.
Arka plana doku transferi yaparken de hep aynı bitkiyi kullanmak tembellik işaretidir.
Karizma için şu foto yeterli.
Gerçekten insanı hayal alemine götüren bir foto.
ben
babam
işte karizma
kuzen ve ben
ali abi(erkengel)
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
güsel fotolar ilk resimbaya karizma olmuş
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Aslında o ölçü değil.
Fotoğrafları boyutlandırmak için de kullansanız, oluşturma yazılımı olarak Photoshop karşınıza çıkar.
Örneğin ben foruma koyduğum fotoları PS de boyutlandırıyorum.
Benim koyduğum hangi fotoğrafa baksanız karşınıza bu çıkar.
Seni hele bir motor tepesinde göreyim.
Stopide yaparız, whelide.
Ben o yazıyı arkadaşın karizmasını çizmek için yazmadım yalnız.
Yapan arkadaş her kimse, Ps kullanmayı beceriyor.
Hatalarını göstermek istedim.
Yanlış anlaşılmasın.
Resmi buraya hava atmak için koyduğunu sanmıyorum.
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
metoş bunu görüyonmu bunu bak ne varmış sitede buda sana kapak olsun
http://www.motosiklet.net/forum/satm...a-chopper.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kaç zman geçti bi ben eklemedim bende ekliim artıkın yahu
god is busy ! can i help you!
bende geldım ama motorlu fotom yok burası bızım mekan bursa karaca ali de noca restaurant belerım dogayla ıc ıce cccccooookkk gusel selamlar abi[IMG]PIC_0414[/IMG]
[IMG]C:\User\user\Pictures\ailem\PIC_0414.JPG[/IMG]sımdı gondercem resmı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)