Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Üye Fotoğrafları

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam ula amma ağladın, beleş otobos bulursam gelirim no mani nema problema hacı

yok kardeşim biz 80 kuşağı gibi bişeyik, yaşandı ve bitti
    Peki fuar zamanı CUMARTESİ burda olmayan garagtersiz ve şerefsiz olsunmu...delikanlı sözü ver...SAMSIN sözü ver bana...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Allah izin verirse gelecem de bu fuar martta değil mi? daha çook var.
    bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya gelmeye niyetliyim zaten.

Motosikleti
    Allah izin verirse gelecem de bu fuar martta değil mi? daha çook var.
    bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya gelmeye niyetliyim zaten.
    hayrola...nedir durum...537 335 22 33...ulaş bana...ama 19.00 dan önce bi işine yaramam...sonrası her yerden alırım moturla artık kıçın doncak...

cumartesi 17 den önce yaramam...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam bayrağı size bırakacaz artık zaten zevkine bir kere var muptelası olursun bide bunun rus tarzanı kankası var karı cepheden oda onunlada mücadele edeceksin gerçi sen yersin hepsini 35 kiloluk rus tarzanı sorun deil küpesini yerim onun
    Uğraşırız Bora abi...Ama ben Mete abiyide seviom Smirnouf'u da...Geyik ve iyi insanlar ikiside hele Mete abi valla acil yüzyüze tanışmam lazım Mete abiyleBora abi senle de tanışamadık yüzyüze gelemedin toplantıyaEn kısa zamanda görüşelim tanışalım abi

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki fuar zamanı CUMARTESİ burda olmayan garagtersiz ve şerefsiz olsunmu...delikanlı sözü ver...SAMSIN sözü ver bana...
    Ne fuarı...Motoshow '08 se bende gelicem

hayrola...nedir durum...537 335 22 33...ulaş bana...ama 19.00 dan önce bi işine yaramam...sonrası her yerden alırım moturla artık kıçın doncak...

Numaranı aldım Mete abiArayıp sapıklık yapıcam
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    Ducati 797
    bunaldım gezecem biraz, %90 gelirim (Allah izin ederse). 2 kardeşim 20 akrabam 200 arkadaşım var istanbolda sana ne hacet la dış kapının kekosu, randevu tefterime bi bakmam lazım, pezer günü 19:30 19:45 arası boşum
    gelince ararım telefonunu not ettim

Motosikleti
    Alıntı just_hmz_26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğraşırız Bora abi...Ama ben Mete abiyide seviom Smirnouf'u da...Geyik ve iyi insanlar ikiside hele Mete abi valla acil yüzyüze tanışmam lazım Mete abiyleBora abi senle de tanışamadık yüzyüze gelemedin toplantıyaEn kısa zamanda görüşelim tanışalım abi

Ne fuarı...Motoshow '08 se bende gelicem

Numaranı aldım Mete abiArayıp sapıklık yapıcam

ah ah bu telefon işletmeciliği benim uzmanlık alanımdır...bana sor dostum...dostum her zaman beklerim...inşallah bi terslik olmaz...

bunaldım gezecem biraz, %90 gelirim (Allah izin ederse). 2 kardeşim 20 akrabam 200 arkadaşım var istanbolda sana ne hacet la dış kapının kekosu, randevu tefterime bi bakmam lazım, pezer günü 19:30 19:45 arası boşum
    gelince ararım telefonunu not ettim

heh...o akrabalarının işi gücü yokda seni kıçına takıp gezdircekler...hadi ordan...kucağa gelirsin...hankısının motoru var lan irezil...İstanbulda kaybolursun caretta caretta garagtersizi...

hadi bakalım...ama haftaya gelirsen fuara gelme...fuara gelceksende haftaya gelme...otelmi bura ulan şerefsiz...

hadi yatıyom ben...tuzunuz kuru iş güc yok serseri tayfası...yav ne işe yararsınız siz...vakit kaybediyom sizle ben bu Boru ve taygırla ya neyse...

Hadi işiniz gücünüz kakara kukara...bugün Allah için naptınız ...Bi cumaya gidin farz falan kılın be bi ayağınız çukurda sizin zaten cenabet herifler...kafirler...

uzatmalarda çaktım valla golü...

Motosikleti
    Ducati 797
    ula ayu şimdi motorlu bir arkadaşnan msn den konuşuyorum, gelirsem kendi evimde kalacam Allah ın kiracısı sen orda kaç dene dairem var bilinmi
    ula beynamaz ayu hamdolsun 5 vakit namazımıza devam ediyoruz. uzatmalarda çaktın golü ama kendi kalene, 5 sıfır dı 6 sıfır oldu

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    [QUOTE=Sato8;932855]yok artık inanmam valla bu gün edirnede şöle bi piyasa yaptımda ortamlar lolipop olmuş bize satır sallamayı öğreten adamlar
    bile cins deiştirmiş
    sen sekle goremi degerlendiriyon,hersey icerde biter birader ...
    neden acaba senin küpe takmana şaşırmadım
    gel sanada takalim
    beyler şekilci olmamak lazım...ben okulda küpe takıyordum...heyyy bee...önemli olan okulda takmak...dersler harici ama...çarpılmadan 3 ay takabildim anca...şindi ipnamı oluyom ben veya serseri...alsın hevesini gencler...kalp güzelliği iç güzellik önemli olan...yani küpe taksam delikanlılığım bozulcak ölemi...nedir mevzu..kültürümüzde yok bu ayrı konu tabi saygı duyarım...
    +1 +1 +1 +1 +1 +1
    Eğitim aşamasındayım Bora abi az kaldı geliyom
    rengini fazla belli ediyon
    tamam bayrağı size bırakacaz artık zaten zevkine bir kere var muptelası olursun bide bunun rus tarzanı kankası var karı cepheden oda onunlada mücadele edeceksin gerçi sen yersin hepsini 35 kiloluk rus tarzanı sorun deil küpesini yerim onun
    kari cephemi,o ne laa,ne karisi ????

simdi seni sevdim kardes
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    Yamaha YZF R125 & Honda Activa
    [QUOTE=SmirnouF;933262]
    Alıntı Sato8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok artık inanmam valla bu gün edirnede şöle bi piyasa yaptımda ortamlar lolipop olmuş bize satır sallamayı öğreten adamlar
    bile cins deiştirmiş
    sen sekle goremi degerlendiriyon,hersey icerde biter birader ...

gel sanada takalim

+1 +1 +1 +1 +1 +1

rengini fazla belli ediyon

kari cephemi,o ne laa,ne karisi ????

simdi seni sevdim kardes
    :bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:

Motosikleti
    ula ayu şimdi motorlu bir arkadaşnan msn den konuşuyorum, gelirsem kendi evimde kalacam Allah ın kiracısı sen orda kaç dene dairem var bilinmi
    ula beynamaz ayu hamdolsun 5 vakit namazımıza devam ediyoruz. uzatmalarda çaktın golü ama kendi kalene, 5 sıfır dı 6 sıfır oldu
    he he...dairen var yat katda vardır Allah bilir...aç ayu seni...bide dairem var diyo ya...garagtersiz ...

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    vayt be benim küpeme bak sen bütün forumu karıştırdı ne küpeymiş bu böle
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    EEe...Metehan????
    Bi küpe muhabbetine daldın bizim karizmatik resmimiz kaynadı arada...
    Hani listede ismimiz

Motosikleti
    Arkadaşlar sizlerden ricam en karizmatik ve kendiğinizi gördüğünüzde mutlu olacağınız fotoğrağfınızı bu topiğe yüklemeniz...Ben kendimce bir arşiv yapmak istiyorum...bir değil birden fazlada olabilir...beni kırmazsanız sevinirim...illa motosikletli olmasın...yani kişisel yüz kadrajının ağırlıkta olduğu...doğalda olabilir...özel bişeyde...bu ilk başlıkta resim koyanların adlarını siyah olarak yazacağımki herkes görsün diye...paylaşmak istemeyen canı sağolsun ama geyikde yapmasın...bak ilk defa geyik yapılmasın diye reca ediyom yani düşünün gerisini...hade fotolar gelsin lütfen...

1.S A Y F A

alp_tunay

mete_han

sahinbirinci

alplion

eroldayı

bathu

deer_152

smirnouf...

2.S A Y F A

cakalaz

CIHAN

ARBETUS

bbaday

3.S A Y F A

sahinbirinci...part 2

M07em936

BATHU...PART 2..

grileo

4. S A Y F A

kingOfTheExtreme

uglychild

kontgerilla

babaçi

sonşovalye

5. S A Y F A

mete_han...part 2

6 SAYFA...

godfather

nuwamda

erdo2002

7. S A Y F A

kamberhan

erfer

salton

8. S A Y F A

patrıote

nitrious81

ihtiyar

demirgursel

9. S A Y F A

cezerye...O bir PRENSES...

10. S A Y F A

lordskeldan

faruk59

eby78

kamberhan

smirnoufdan aile belgeseli(2)

aydemir

11.S A Y F A

mattet

alp_tunay (2)

mehmetkılıc31

dıscordıan

nuwamda(2)

serkan89

12.S A Y F A

bathu...part 3

deamon reis

13. S A Y F A

tbk_1980

kasvet

illegalrider

pınarr

hayati

serdar23_Bilgem

14. S A Y F A

kırmızı

bodyhan

eroldayı...part 2

loft

sonix

kont88

15. S A Y F A

kont88

GorkeM

Rookie_Master

ylmzz

biker_boyz

eby78...part 2...

16. S A Y F A

tigermbz

intercom(gölgesi)

abal

17.S A Y F A

vıceroy

erensan

freestyler0

18 . S A Y F A

bbaday

sporcu_32

bbaday

federal

19 . S A Y F A

musb07

C İ H A N

sanalex

kkarabidan

TheNeverEnd

20.S A Y F A

biker_boyz

asome_67

TheNeverEnd..part 2..

strangedenial

ozrace

delicoban

mustı81

ultraukala

21.S A Y F A

biker_boyz

Khutuck...Komtan...Olcan138...Dishy...Forrap...Ümm et Perkitan...Kapıcı EYONG...ray jay

dishy

23. S A Y F A

İRON HORSE

Carcharoth

cakalaz

GKN

24. SAYFA

madrabaz

KARAKIZ

big_malibu

banavurma

erudite

tbk_1980

ozrace

predator 23rd

Smırnouf (kankasıyla)Brokeback Mountain....

25.S A Y F A

Kampana Kafalı Kel ve fodul ALP TUNGA

CERRAHİ

27.S A Y F A

bathu...

Smirnouf

28.S A Y F A

elkordobest

29. S A Y F A

bybrut

departed

efendy_iso

Bawebaran

30.S A Y F A

GKN

melocann

lewane_lee

31.S A Y F A

tyler_durden

torento_1987

32.S A Y F A

just_hmz_26

byfurkan

ilhan1154

smirnouf

33.S A Y F A

attraction

34. S A Y F A

barossatr

SaXoFoN

Blackpanther

herhalde gözlerde bi sorun var...ben çoktan hallettiydim reis...

Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    herhalde gözlerde bi sorun var...ben çoktan hallettiydim reis...
    Ehh bazen oluyo işte yaşlılık...
    Ellerine sağlık

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    benimde karizmam var benimde motorum var bende insanım

SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    beyler şekilci olmamak lazım...ben okulda küpe takıyordum...heyyy bee...önemli olan okulda takmak...dersler harici ama...çarpılmadan 3 ay takabildim anca...şindi ipnamı oluyom ben veya serseri...alsın hevesini gencler...kalp güzelliği iç güzellik önemli olan...yani küpe taksam delikanlılığım bozulcak ölemi...nedir mevzu..kültürümüzde yok bu ayrı konu tabi saygı duyarım...
    abicim kimsenin ipna dediği serseri dediği yok yakışmıyo erkeğe şimdi düşünüyomda babam bana deseki gençliğimde küpe taktım aman allahım dil babam feriştahın oğlu olsa tanımam. takan arkadaşlarım var hatta arkadaşlarımın arasında bi ben takmadım. anlamı nedir nedendir ne için takılır bizim burda kulağına küpe takıp sonra kulaksız gezen çok gördüm bi kere benim takıldığım ortamlara uymaz. takana saygımız var kimseye takmada demedik insan kendini nasıl mutlu hissediyosa öle olmalı
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abicim kimsenin ipna dediği serseri dediği yok yakışmıyo erkeğe şimdi düşünüyomda babam bana deseki gençliğimde küpe taktım aman allahım dil babam feriştahın oğlu olsa tanımam. takan arkadaşlarım var hatta arkadaşlarımın arasında bi ben takmadım. anlamı nedir nedendir ne için takılır bizim burda kulağına küpe takıp sonra kulaksız gezen çok gördüm bi kere benim takıldığım ortamlara uymaz. takana saygımız var kimseye takmada demedik insan kendini nasıl mutlu hissediyosa öle olmalı
    Krdeşim benim ne güzelde yazmış senin yerin zaten bizim yanımız hep doğruları yazıyon bırak bu garagtersizlerle takılmayı

hamzacım en kısa zamanda bi buluşma ayarlayında tanışalım nasılsa eskdeyiz motursuzda olsa gelirim

spirnof tarzanı bende anlamadım karı kelimesini yanlış yazmışım herhal başka bişi yazacaktım herhalde ama çıkmış bi kere klavyeden klavye biliyo ne yazacağını

Motosikleti
    Ducati 797
    Krdeşim benim ne güzelde yazmış senin yerin zaten bizim yanımız hep doğruları yazıyon bırak bu garagtersizlerle takılmayı

spirnof tarzanı bende anlamadım karı kelimesini yanlış yazmışım herhal başka bişi yazacaktım herhalde ama çıkmış bi kere klavyeden klavye biliyo ne yazacağını
    evet bu satocan da bizim kafadan ama yanlış adamlarla takılıyor, nasip meselesi tabi bunlar
    nasipsiz dayak bile yenmez meteye sor istersen, bu konuda çok nasiplidir kendisi, her akşam beş posta dayak yemeden ayrılmaz yanımızdan
    smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aman küpelerini kaybetme
    Boşver kaybetsede biz füreğe veririz 2 çift birini fürek takar birinide spirnof nasılsa önümüzde fuar var nasipse orada pembe renkli küpeleri alır veririz füreğe oda spirnofa görüşünce verir küpesiz kalmasınlar

Motosikleti
    Alıntı Blackpanther adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehh bazen oluyo işte yaşlılık...
    Ellerine sağlık

yaş dediğin üfus cüzdanındaki rakam...kara panter kükresin gayrısı yalan...

Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimde karizmam var benimde motorum var bende insanım

]

vay enişteme bak be...Asil adamsın vesselam...Allah seni başımızdan eskik etmesin gülüm...hürmetler ederim paşam...

ulen koydun koydun lafı sonra takana takma demem takmayana tak demem şekli...abi insan aynaya baktığında beğeniyosa biliyon...gencken oluyo böle şeyler..hor görmeyin küpeliyi...oda insan evladı...

evet bu satocan da bizim kafadan ama yanlış adamlarla takılıyor, nasip meselesi tabi bunlar
    nasipsiz dayak bile yenmez meteye sor istersen, bu konuda çok nasiplidir kendisi, her akşam beş posta dayak yemeden ayrılmaz yanımızdan
    smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme

hemen katekulli...hemen takla modu..hemen yanıma çekermiyim heyecanı...tam garagtersizlik örneği yani..adam bizi bellemiş kanka diye olm...taklada atsan dönekli yapmaz adamlarım...

Sato saldır olm...

Boşver kaybetsede biz füreğe veririz 2 çift birini fürek takar birinide spirnof nasılsa önümüzde fuar var nasipse orada pembe renkli küpeleri alır veririz füreğe oda spirnofa görüşünce verir küpesiz kalmasınlar

ne var takarım biraderim...içimde gaylık yoksa pembe badi tayt giysem nolur...

35. sayfa BirinciBirinci ... 25333435363745 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler