Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah izin verirse gelecem de bu fuar martta değil mi? daha çook var.
bir aksilik olmazsa önümüzdeki haftaya gelmeye niyetliyim zaten.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Uğraşırız Bora abi...Ama ben Mete abiyide seviom Smirnouf'u da...Geyik ve iyi insanlar ikiside hele Mete abi valla acil yüzyüze tanışmam lazım Mete abiyleBora abi senle de tanışamadık yüzyüze gelemedin toplantıyaEn kısa zamanda görüşelim tanışalım abi
Ne fuarı...Motoshow '08 se bende gelicem
Numaranı aldım Mete abiArayıp sapıklık yapıcam
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ah ah bu telefon işletmeciliği benim uzmanlık alanımdır...bana sor dostum...dostum her zaman beklerim...inşallah bi terslik olmaz...
heh...o akrabalarının işi gücü yokda seni kıçına takıp gezdircekler...hadi ordan...kucağa gelirsin...hankısının motoru var lan irezil...İstanbulda kaybolursun caretta caretta garagtersizi...
hadi bakalım...ama haftaya gelirsen fuara gelme...fuara gelceksende haftaya gelme...otelmi bura ulan şerefsiz...
hadi yatıyom ben...tuzunuz kuru iş güc yok serseri tayfası...yav ne işe yararsınız siz...vakit kaybediyom sizle ben bu Boru ve taygırla ya neyse...
Hadi işiniz gücünüz kakara kukara...bugün Allah için naptınız ...Bi cumaya gidin farz falan kılın be bi ayağınız çukurda sizin zaten cenabet herifler...kafirler...
uzatmalarda çaktım valla golü...
ula ayu şimdi motorlu bir arkadaşnan msn den konuşuyorum, gelirsem kendi evimde kalacam Allah ın kiracısı sen orda kaç dene dairem var bilinmi
ula beynamaz ayu hamdolsun 5 vakit namazımıza devam ediyoruz. uzatmalarda çaktın golü ama kendi kalene, 5 sıfır dı 6 sıfır oldu
[QUOTE=Sato8;932855]yok artık inanmam valla bu gün edirnede şöle bi piyasa yaptımda ortamlar lolipop olmuş bize satır sallamayı öğreten adamlar
bile cins deiştirmiş
sen sekle goremi degerlendiriyon,hersey icerde biter birader ...
gel sanada takalim
+1 +1 +1 +1 +1 +1
rengini fazla belli ediyon
kari cephemi,o ne laa,ne karisi ????
simdi seni sevdim kardes
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
vayt be benim küpeme bak sen bütün forumu karıştırdı ne küpeymiş bu böle
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
EEe...Metehan????
Bi küpe muhabbetine daldın bizim karizmatik resmimiz kaynadı arada...
Hani listede ismimiz
abicim kimsenin ipna dediği serseri dediği yok yakışmıyo erkeğe şimdi düşünüyomda babam bana deseki gençliğimde küpe taktım aman allahım dil babam feriştahın oğlu olsa tanımam. takan arkadaşlarım var hatta arkadaşlarımın arasında bi ben takmadım. anlamı nedir nedendir ne için takılır bizim burda kulağına küpe takıp sonra kulaksız gezen çok gördüm bi kere benim takıldığım ortamlara uymaz. takana saygımız var kimseye takmada demedik insan kendini nasıl mutlu hissediyosa öle olmalı
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Krdeşim benim ne güzelde yazmış senin yerin zaten bizim yanımız hep doğruları yazıyon bırak bu garagtersizlerle takılmayı
hamzacım en kısa zamanda bi buluşma ayarlayında tanışalım nasılsa eskdeyiz motursuzda olsa gelirim
spirnof tarzanı bende anlamadım karı kelimesini yanlış yazmışım herhal başka bişi yazacaktım herhalde ama çıkmış bi kere klavyeden klavye biliyo ne yazacağını
evet bu satocan da bizim kafadan ama yanlış adamlarla takılıyor, nasip meselesi tabi bunlar
nasipsiz dayak bile yenmez meteye sor istersen, bu konuda çok nasiplidir kendisi, her akşam beş posta dayak yemeden ayrılmaz yanımızdan
smirnoviç sende artık ne çıkarsa bahtına, bbaday yanlış da yazsa doğrudur biz böyle kabul ettik sen de edecen, aman küpelerini kaybetme
yaş dediğin üfus cüzdanındaki rakam...kara panter kükresin gayrısı yalan...
vay enişteme bak be...Asil adamsın vesselam...Allah seni başımızdan eskik etmesin gülüm...hürmetler ederim paşam...
ulen koydun koydun lafı sonra takana takma demem takmayana tak demem şekli...abi insan aynaya baktığında beğeniyosa biliyon...gencken oluyo böle şeyler..hor görmeyin küpeliyi...oda insan evladı...
hemen katekulli...hemen takla modu..hemen yanıma çekermiyim heyecanı...tam garagtersizlik örneği yani..adam bizi bellemiş kanka diye olm...taklada atsan dönekli yapmaz adamlarım...
Sato saldır olm...
ne var takarım biraderim...içimde gaylık yoksa pembe badi tayt giysem nolur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)