Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
görüşürüz topragam kısmetse ben askere gitmessem gerci yas 21 oldu ne yoklama kagıdı var ne bişi aman duyulmasın arada unutuldum galiba:Dbirlikte cross yaparıs bende de mbk sase var bi tane rx motoru toplayım cross a cevimeyi düşünüyom:D
.....
ben buldum kaybelli tarafında gördüm 2 gün önce tekirdaga köylerden motorla gezerek gidiyodum güzel tepeler var...
.....
usta ıyı guzel diyonda bu cross makinalarla yazin o sicaginda tekirdaga gidisi dusunmek bile istemiyorum , neyse bunlar sonraki is,ilk once makinalari alalim,atlanip ziplancak yer cok bulunur
birak cocuk ne isterse yapsin,burasi ozgur bir forum,bak sikayet ederim seni erhan abiye
@borasatre
abi cocuklarin cok tatliymis,allah bagislasin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
buda peheennnnn
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Biri küpe mi dedi 3 yıLDır Kulağğımda bişi mi war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)