maşşallah foto dan çok muhabbet war Burda takıLaLım o zaman
maşşallah foto dan çok muhabbet war Burda takıLaLım o zaman
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tmm'da takılan yoq.artık bende takılamıyom konu disina fazla.işten başımı kadıracak zaman,işten sonrada elimi kaldıracak gücüm olmuyo.klavyede yazı yazmak bile ölüm geliyo.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
SmirnouF ahuahaha çok teşekkürler paşam k.bakma aceleyle eklemiştim
cakalaz dışında kimsenin FOtoyu beğenmedim valla.ama inanın benden yakışıklı kimseyide görmedim...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
abi bende karizma yok sanıyodum bunlarda hiç yokmuş en iyisi bi kaç foto ayarlayıp göndermek milletin gözü gönlü açılsın
eşek üstündeki foto güzelmiş bi kaç forumla paylaşmaya müsade varmı hatta avatar olarak kullanmayı düşünüyorum süpersin abi yaa fotodaki espiri kadarda espirili biri olduğunu düşünüyorum yaww ilahi
baranın babası;
üstad, o altındaki eşek kaç beygir?
km de kaç gr arpa yakıyo?
arkadaki mavi enduro köyün çobanınınmı?
eşek racinge benziyo (kulaklar yatık) çeneden açılır kask seçmekle hata yapmışsın,
bu modelin zorluğu; ana kural olan baktığın yöne gidersin'in geçersiz olduğu, o kendi baktığı yöne gider bilesin.
rodaj süresinde poposuna şaplak atma sakın,
harika karizma tebrik ederim
May The Force Be With You
babaçi =
biliyom canım ben ybrcilere iltifat şeediyim onlarda mutlu olsun diye jest yaptım.
o siyah üçgenin ucuna uzanan ayak maşından dolayı nerdeyse cross yazacaktım sen enduro yazdığıma şükret, harbiden ybrymiş. yenilerde ayak marşı yok, eskiden varmış demek bu ayrıntıyı bilmiyodum , ayak marşı yanılttı beni. ybr, mbr hepsi yamaha diilmi ne farkeder.
May The Force Be With You
yavvv meteee nerelerdesin abiii düzenle şu albüm bilgisiniiii resim attıkkkkimse sallamıyoo başçavuşun bizzat kendisi konuşuyo burdaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hoopp noluya bakem burda...aklınızı alırım...
Dün ERHAN benim edit olayımı halletti...şimdi el atcam herkese...hazır olun...
FOTO YÜKLEYEN ARKADAŞLARIN İSİMLERİNİ 1.SAYFAYA EKLEDİM...AFİYETLE OLSUN EFEMMM...
efendy iso benim süpermen pozumdan esinlenmeler görüyorum...heyy yanlış yoldasın adamımm...ilk soldan dönecektin..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)