Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Üye Fotoğrafları

REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    mete'de Türk kası var hiç değilse

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sayın abiciğim unutma kadınlar kılsız erkekleri daha çok beğeniyo.nie insanlar vucudlarına kıl ektirmıyolar bi düşün bakalım.denize girerken rahat rahat kollarımı gere gere girerim.yazın terden koku derdi yok.off mis gibi.

hem nasıl kas yok,bunlar ne ?? biraz eridi ama olsun

Shot at 2007-07-31
    vay metroseksüel errrkekk geldi bea...helal olsun...biraz parlak ama kanka olsun...gencsin...olur bu yaşlarda...önemli olan kıllar değil işlevi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay metroseksüel errrkekk geldi bea...helal olsun...biraz parlak ama kanka olsun...gencsin...olur bu yaşlarda...önemli olan kıllar değil işlevi...
    ben halimden çok memnunum ve daha begenmeyen çıkmadı.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ben bilmem aga...moldovada gözün açılmıştır artık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bilmem aga...moldovada gözün açılmıştır artık...
    hişşşt duyan olacak,farzedelim ilerde evlenmek istediğim kız forumdan birinin yakın akrabası.yazmayalım böle şeyler adımız çıkar yoksa
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

motor üzerinde iken şu yayalardan nefret ediyorum:pr:

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kılsız ve göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer.....

Ula ne kası... Kemiklerin sayılıyor...... Fürekle takılma çok ye az şişmanla....
    anaaaaaaaaaaaa ben burayı kaçırmışım.nasıl görmedim abowwww.say bakalım sayabilecekmisin kemiklerimi.şimdi bana bok atmaya çalışma besi pilici.haıtrlatayım,besi piliçleri bir dönemden sonra sadece oturuyolar,yürüyemiyolar.sende öyle olmayasın.canlı örneği kıltekin

dostum ben 4 senedir body buildingle uğraşıyorum kusura bakmada bende kas göremedim bee

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı marthel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ben 4 senedir body buildingle uğraşıyorum kusura bakmada bende kas göremedim bee
    allah yaw bizde biliyoz kas olmadığını ,nie şimdi bunu yazdın yaa.ne güzel mudurnu pilici şekilli arkadaşımızı biraz fitilleycektik.şimdi bu yazıyı bana kullancak.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ArkADAŞ ne güzelde yazmış bende 6 senedir vücut geliştirme sporu yapıyorum senin gibi oğlanlar yanıma gelip benden program istiyo( bu arada kışın arkadaşın salonunda hocalık yapıyorum ) spirnofum kendi kendini kandırma kaslıyım filan diye biceps ,triceps ,omuz,göğüs bi bok yok daha doğrusu çöp gibisin acil kilo alman lazım senin nbir dost tavsiyesi

bbaday vur dedik öldürdün o kadarda diil yani...fiziki yapısı bence çok uygun göğüsler geniş omuz başları gelişmeye çok müsait kısaca vucud ben gelişmek istiyorum die bağrıyo eğer body başlarsan süper bi vucudun olur tabi bi 10 kilo saf kas kazanman lazım buda 2 seneyi bulur

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ArkADAŞ ne güzelde yazmış bende 6 senedir vücut geliştirme sporu yapıyorum senin gibi oğlanlar yanıma gelip benden program istiyo( bu arada kışın arkadaşın salonunda hocalık yapıyorum ) spirnofum kendi kendini kandırma kaslıyım filan diye biceps ,triceps ,omuz,göğüs bi bok yok daha doğrusu çöp gibisin acil kilo alman lazım senin nbir dost tavsiyesi
    sen ardı ardına bu kadar cümle kurabiliyomudun?? son zamanda kendini geliştirdin herhalde.normalde paragrafın yarısında takılman lazımdı.

hem kas yapıonda ne oluyo,gidip turizm'i baltalıyon pis hain.bu işi kızları kotü ağına düşürmek için kullanıyon,seni gidi seni.ama gidip gidip nerde duba kızlar var onları buluyon,hatırlarsın koydugun fotodan
    bbaday vur dedik öldürdün o kadarda diil yani...fiziki yapısı bence çok uygun göğüsler geniş omuz başları gelişmeye çok müsait kısaca vucud ben gelişmek istiyorum die bağrıyo eğer body başlarsan süper bi vucudun olur tabi bi 10 kilo saf kas kazanman lazım buda 2 seneyi bulur
    kızlardan pek zaman kalmıyo vucud işlerine.kalıyoda o vücud işleri başka işler.ama muthiş bel kaslarım var ,anladınız siz onu

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tabi tabi bağırıyo hemde nasıl bağırıyo senin dediğini anca anabolizan alırsa yapabilir kanaatindeyim

ben arkadaşı teşvik edeyim demiştim ama onun aklı malesef belden yukarı çıkamıyo...bu durum vucudunun kötü olmasından dahada kötü :(

elkordobest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    burgman an 400

Bu Kişide Ben

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    ben arkadaşı teşvik edeyim demiştim ama onun aklı malesef belden yukarı çıkamıyo...bu durum vucudunun kötü olmasından dahada kötü :(
    emin ol her konuda senden daha mantıklı ve daha akıllı düşünebilirim.asla uçkur düşkünü olmadım.sen burda geyik yaparken yazdığım bişeyi gerçek sanman hata.beni tanıyanlar böyle demezler.istersen sor forumdan tanıyanlara

bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    sorumu soruluyor sorun bakayım @SmirnouF kızların en cok beyendikleri kas Abdominal yeter oda sende fazlasıyla vardır. her body ci çıkaramaz o kası kolayına. çıkarsada çabuk kaybolur bünye yetmez hı haha . 2000 senesinden beri fitnes-body-body bulding
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emin ol her konuda senden daha mantıklı ve daha akıllı düşünebilirim.asla uçkur düşkünü olmadım.sen burda geyik yaparken yazdığım bişeyi gerçek sanman hata.beni tanıyanlar böyle demezler.istersen sor forumdan tanıyanlara
    beni tanımıyosun etmiyosun her konuda benden daha mantıklı ve akıllı düşünebileceğini nerden biliyosun mantıkszlığın burda belli oluyor.bende şaka yollu takılayım biraz üstüne yüklenym demiştim fazla alınmışsın kusura bakma neyse hayırlı günler

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Bakımsız Tarzan ... Nolldu adamın payını verirler işte..... Herkes babaday la ben mi sandın.....

Bu kaçıncı takıldığın adam.... Bizden başkası anlamaz seni yavrucum.... Gel abinin kıllı göbeğine.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımsız Tarzan ... Nolldu adamın payını verirler işte..... Herkes babaday la ben mi sandın.....

Bu kaçıncı takıldığın adam.... Bizden başkası anlamaz seni yavrucum.... Gel abinin kıllı göbeğine.....
    hişşşşş kimse kimseyi paylamadı.hem sana gelceğine yuksek gerilim hattına sarılırım daha iyi.üzerime düşersen falan o göbekle,mazallah yerden jiletle kazırlar beni

beni tanımıyosun etmiyosun her konuda benden daha mantıklı ve akıllı düşünebileceğini nerden biliyosun mantıkszlığın burda belli oluyor.bende şaka yollu takılayım biraz üstüne yüklenym demiştim fazla alınmışsın kusura bakma neyse hayırlı günler
    mantıksızlığın tanımadığın biri hakkında böyle saçma bi şey düşünüp ve bunu yansıtman oldu.ve ayrıca hiçte takılma falan değildi,dhaa çok eleştiriseldi.

Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorumu soruluyor sorun bakayım @SmirnouF kızların en cok beyendikleri kas Abdominal yeter oda sende fazlasıyla vardır. her body ci çıkaramaz o kası kolayına. çıkarsada çabuk kaybolur bünye yetmez hı haha . 2000 senesinden beri fitnes-body-body bulding
    saol kanka.zaten bu bana yeterde artıyo bile.fazlasını yapacak zaman yok. yanlız senin şu yazdığın Abdominal 'a baktım,çok değişik ve iğrenç ötesi şeyler çıktı

27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler