mete'de Türk kası var hiç değilse
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ben bilmem aga...moldovada gözün açılmıştır artık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
motor üzerinde iken şu yayalardan nefret ediyorum:pr:
dostum ben 4 senedir body buildingle uğraşıyorum kusura bakmada bende kas göremedim bee
ArkADAŞ ne güzelde yazmış bende 6 senedir vücut geliştirme sporu yapıyorum senin gibi oğlanlar yanıma gelip benden program istiyo( bu arada kışın arkadaşın salonunda hocalık yapıyorum ) spirnofum kendi kendini kandırma kaslıyım filan diye biceps ,triceps ,omuz,göğüs bi bok yok daha doğrusu çöp gibisin acil kilo alman lazım senin nbir dost tavsiyesi
bbaday vur dedik öldürdün o kadarda diil yani...fiziki yapısı bence çok uygun göğüsler geniş omuz başları gelişmeye çok müsait kısaca vucud ben gelişmek istiyorum die bağrıyo eğer body başlarsan süper bi vucudun olur tabi bi 10 kilo saf kas kazanman lazım buda 2 seneyi bulur
sen ardı ardına bu kadar cümle kurabiliyomudun?? son zamanda kendini geliştirdin herhalde.normalde paragrafın yarısında takılman lazımdı.
hem kas yapıonda ne oluyo,gidip turizm'i baltalıyon pis hain.bu işi kızları kotü ağına düşürmek için kullanıyon,seni gidi seni.ama gidip gidip nerde duba kızlar var onları buluyon,hatırlarsın koydugun fotodan
kızlardan pek zaman kalmıyo vucud işlerine.kalıyoda o vücud işleri başka işler.ama muthiş bel kaslarım var ,anladınız siz onu
ben arkadaşı teşvik edeyim demiştim ama onun aklı malesef belden yukarı çıkamıyo...bu durum vucudunun kötü olmasından dahada kötü :(
sorumu soruluyor sorun bakayım @SmirnouF kızların en cok beyendikleri kas Abdominal yeter oda sende fazlasıyla vardır. her body ci çıkaramaz o kası kolayına. çıkarsada çabuk kaybolur bünye yetmez hı haha . 2000 senesinden beri fitnes-body-body bulding
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bakımsız Tarzan ... Nolldu adamın payını verirler işte..... Herkes babaday la ben mi sandın.....
Bu kaçıncı takıldığın adam.... Bizden başkası anlamaz seni yavrucum.... Gel abinin kıllı göbeğine.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hişşşşş kimse kimseyi paylamadı.hem sana gelceğine yuksek gerilim hattına sarılırım daha iyi.üzerime düşersen falan o göbekle,mazallah yerden jiletle kazırlar beni
mantıksızlığın tanımadığın biri hakkında böyle saçma bi şey düşünüp ve bunu yansıtman oldu.ve ayrıca hiçte takılma falan değildi,dhaa çok eleştiriseldi.
saol kanka.zaten bu bana yeterde artıyo bile.fazlasını yapacak zaman yok. yanlız senin şu yazdığın Abdominal 'a baktım,çok değişik ve iğrenç ötesi şeyler çıktı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)